[Vokietija] Būtinas rinkinukas pavasario darbams! Tik 53€ už akumuliatorinį „Geevorks“ pjūklą ir sekatorių. Labai ribotas kiekis  ()

Nuostabiai gera kaina

Greitas ir saugus pristatymas

Puiki kokybė

Ribotas kiekis


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

   
Rekordinė kaina!

„Geevorks“

(21V, pjūklas, sekatorius, pilni komplektai)

158€ -105€ 158€

53€

Imu!

iš Vokietijos

67%​ nuolaida

ribotas kiekis

nemokamai pristatys į Lietuvą per 3-5 d.d.

Visus mokesčius sutvarko TomTop

Svarbu: „Geevorks“ 21V akumuliatoriniai pjūklai ir sekatoriai šiuo metu parduodami už labai geras kainas. Tiesiog nuostabios kainos rinkinukas, kuriame yra abiems įrankiams reikalingos baterijos (2 vnt.), įrankiai, lagaminas, įkroviklis.

Garantuojamas saugus ir greitas pristatymas į Lietuvą. Jau sutvarkyti visi mokesčiai. Tiesiog stulbinamas pasiūlymas. Kiekis ypatingai ribotas.

Ką sugeba ir kam skirti šie įrenginiai?

Pardavėjas tvirtina, kad bu įrenginiai yra pagaminti iš tvirtų ir kokybiškų metalo+ABS medžiagų.

Labai kompatiški, ergonomiški ir patogūs naudoti ilgą laiką. O kadangi yra su įkraunamomis 21V 1300mAh baterijomis, tai darbus atliksite greitai, tiksliai ir be didesnių pastangų.

Akumuliatorinio pjūklo 6 colių grandinė bei pjovimo juosta lengvai nuimama bei uždedama.

5 m/s greitas pjovimo greitis, praktiškas, mažas energijos suvartojimas ir mažas triukšmas, pasižymintis dideliu stabilumu ir dideliu darbo efektyvumu bei dideliu padėties nustatymo tikslumu.

Įrengtas vaikų saugos užraktas, paspauskite, kad lengvai atrakintumėte gaiduką, kuris padės išvengti netyčinių sužalojimų.

Pardavėjas tvirtina, kad grandinės įtempimas yra reguliuojamas, tačiau neužsimena apie pačios grandinės tepimą.

Panašu, kad to šis modelis to nepalaiko, tad čia išvada paprasta: su tokiu pjūklu galima pjauti nestoras šakas ir atlikti trumpus pjovimo darbus.

Tad jis yra skirtas naudoti sode medžių genėjimui. Dabar obelytės nėra didelės, šakos nėra storos, tad jas pilnai toks pjūklas nupjaus ir taip kur kas patogiau, nei pjauti su rankiniu pjūkliuku.

21V akumuliatorinės genėjimo žirklės (sekatorius) taip pat maitinamos analogiška 21V 1300mAh įkraunama baterija.

Gamintojas pažymi ypatingai tvirtus, kokybiškus, dilimui ir korozijai atsparius peiliukus, kurie yra aštrūs ir padės nukirpti iki 30 mm storio šakas.

Atviro dydžio peiliukų konstrukcija, susidedanti iš fiksuoto peilio ir judančio peiliuko, dukart spustelėjus gaiduką, genėjimo peiliukai atsidarys automatiškai.

Dėl puikaus šilumos išsklaidymo efekto ir mažo triukšmo dizaino užtikrins ilgą tarnavimo laiką. Patogus maitinimo jungiklis su indikatoriaus lempute.

Platus pritaikymas, jis gali būti naudojamas vaisių skynimui, praktiškai visiems genėjimo darbams sode, darbuojantis su krūmais, gėlėmis (pavyzdžiui, rožių krūmais) ir kt.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(4)
(6)
(-2)

Komentarai ()

Susijusios žymos: