[Vokietija+kuponas] Mažiausia kaina istorijoje! Įspūdingos lazerinės graviravimo staklės: galima pjauti arba graviruoti daugiau nei 1000 skirtingų medžiagų (Video, „Swiitol C18 Pro“)  ()

Šių metų modelis už mažiausią kainą iki šiol

Specialus kuponas

Iš Vokietijos greitas ir saugus pristatymas

Pažangiausi techniniai sprendimai

Puikus daiktas DIY projektams


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

   
Rekordinė kaina!

„Swiitol C18 Pro“ 

lazerinės graviravimo staklės

599€ -300€ 599€

299€

Imu!

iš Vokietijos

Kuponas: TCSW18W

ribotas kiekis

nemokamai į Lietuvą pristatys per 3-5 d.d.

Visus mokesčius sutvarko Cafago

Svarbu: šiuo metu naujieji lazeriniai graviruokliai arba lazerinės graviravimo staklės yra parduodamos iš Vokietijos sandėlio, tad greitas ir saugus pristatymas į Lietuvą. Sutvarkyti visi mokesčiai.

Atkreipiame dėmesį ir į tai, kad dabar „Swiitol C18 Pro“ parduodamos už mažiausią kainą, kokia tik yra buvusi. Įprastai ir su nuolaidomis jos kainuoja apie 360 eurų, tad dabartinė Cafago 299€ kaina yra tiesiog nuostabi. 

Paskubėkite pasinaudoti proga, nes akcijos trukmė yra ribota.

Kas gi yra „Swiitol“?

Besidomintiems lazeriniais graviruokliais - šis pavadinimas tikrai turėtų būti girdėtas.

„Swiitol“ jau eilę metų yra rinkoje ir specializuojasi būtent lazerinių graviruoklių segmente. Visą savo inžinerinį potencialą realizuoja kurdami maksimaliai patogius ir pažangius įrenginius, kuriais gali naudotis visi: tiek profesionalai, tiek ir pradedantys.

Ir kadangi kompanija orientuojasi būtent į konkretų segmentą, tai ir gaminiai yra išbaigti iki kone tobulumo. Be to, siūlomas ganėtinai platus priedų graviruokliams pasirinkimas, kas rodo kompanijos rimtą ir ilgalaikį požiūrį, o tai įsigyjantiems produktą yra ypatingai svarbu.

Kas yra „Swiitol C18 Pro“?

Tai yra naujausias kompanijos produktas - puikių savybių ir kainos lazerinės graviravimo staklės.

Taip, žinoma, sutinkame, kad rinkoje galima rasti ir pigesnių variantų. Jokia čia paslaptis. Tikrai galima. Ir visgi, kokybė turi kainuoti. Ir pigesni modeliai tikrai neprilygsta „Swiitol C18 Pro“ modeliui, kuris kiekvienu aspektu lenkia ne tik pigesnius, bet net ir brangesnius lazerinius graviruoklius.

Kaip jau užsiminėme, gamintojas siūlo papildomų priedų, tad visada galėsite, jei tik prireiks jūsų projektams, įsigyti jų ir taip paturbinti savo lazerines graviravimo stakles. Jų nusipirkti galite paspaudę šią nuorodą.

Šiame tekste pateiktose nuotraukose galite matyti „Swiitol C18 Pro“ išmatavimus, kas įeina į pakuotę, kokiomis specifikacijos pasižymi naujasis įrenginys.

O mes norime atkreipti dėmesį į keletą didžiausių „Swiitol C18 Pro“ privalumų.

Didelė galia

90W elektrinė galia ir 18W galios lazeris. Kuris dar ir unikalaus dizaino.

Naudojamas naujas 50 mm židinio nuotolio šviesos šaltinis, užtikrinantis puikias pjovimo galimybes. Galima ne tik pagerinti pjovimo efektyvumą, bet ir pagerinti pjovimo kokybę bei tikslumą. 

Atnaujinta dvigubo suspaudimo taško sujungimo technologija

Itin smulkus lazerio fokusavimo plotas sumažintas iki 0,08*0,08 mm. Didelio tankio lazeriu galima lengvai pjauti iki 10 mm medieną, fanerą ir 12 mm storio juodą akrilą; galima tiesiogiai graviruoti ant nerūdijančio plieno, keramikos, stiklo ir kt.

Graviravimo ir pjovimo greitis yra 40 % didesnis nei netaškinio suspaudimo modelio, o tai panašu į 90W CO₂ lazerinio graviravimo mašinos poveikį.

Didelės spartos graviravimas, greitis padidintas 2 kartus

Naudojant naujausias technologijas galima pasiekti greitą graviravimą iki 30000mm/min, greitis padidinamas 2 kartus, o optimalus greitis yra 24000mm/min. 

Nesvarbu, ar dirbate gamybos pramonėje, ar esate individualus vartotojas, šio gamintojo produktai gali patenkinti jūsų poreikius, pagerinti darbo efektyvumą ir sutrumpinti gamybos laiką.

Visiškai nauja struktūra

Naudojant linijinį slydimo bėgelį + bako grandinės dizainą, siekiant padidinti konstrukcijos tikslumą ir optimizuoti laidų išdėstymą, taip pagerinant gaminio tikslumą ir stabilumą. 

Ši konstrukcija taip pat gali sumažinti mašinos triukšmą ir vibraciją, todėl sukuriama geresnė darbo aplinka. Didelis 400x400 mm graviravimo plotas gali patenkinti įvairius jūsų graviravimo poreikius.

Integruotas sraigtinis strypas

Mašinoje vietoj kombinuotos movos naudojamas integruotas sraigtinis strypas. Integruotas žingsninis variklis ir sraigtinis strypas, todėl lazerio judėjimas yra tikslesnis, o mova patvaresnė.

Visiškai naujas fokusavimo mechanizmas

Su nauju fokusavimo įrenginiu galite tiksliau sureguliuoti fokusavimą. Ši konstrukcija ne tik pagerina pjovimo kokybę, bet ir tai palengvina. Be to, tokie fokusavimo įrenginiai gali talpinti skirtingo storio medžiagas.

Naujas filtro akių apsaugos dizainas

Panoraminė filtro apsauga labai gerai apsaugo jūsų akis, filtruodama 97% ultravioletinės šviesos. Jums ir aplinkiniams nereikia dėvėti apsauginių akinių, kad galėtumėte stebėti graviravimą lazeriu. Sumažinkite akinių išlaidas ir nepatogumus nešiojant akinius.

32 bit'ų pagrindinė plokštė

Su 32 bit'ų pagrindine plokšte galite valdyti daugiau srautinių įrenginių, greičiau apdoroti duomenis ir žymiai pagerinti darbo efektyvumą.

Platus suderinamumas

Įrenginys suderinamas su įvairia brandžia graviravimo programine įranga, tokia kaip LaserGRBL ir LightBurn. Jis palaiko Win XP / Win 7 / Win 8 / XP / Win 10. Taip pat palaiko MAC sistemą (LightBurn) ir įvairių graviravimo failų formatų palaikymas: NC, BMP, JPG, PNG, DXF ir kt.

Antros kartos APP valdymas

Naudokite antrosios kartos APP valdymą, įskaitant pjovimo modelio medžiagos biblioteką, turtingas dizaino funkcijas ir stabilaus ryšio valdymą. Ši konstrukcija leidžia vartotojams patogiau valdyti pjovimo lazeriu mašiną, pagerinant darbo efektyvumą ir pjovimo kokybę.

Įtaisyta 256 bit'ų spalvų paletė

Galima pjauti arba graviruoti daugiau nei 1000 skirtingų medžiagų, tokių kaip medis, plienas, oda, akrilas, audinys ir kt. Ant nerūdijančio plieno galima išgraviruoti 256 skirtingas spalvas.

Apibendrinus, „Swiitol C18 Pro“ yra nuostabios lazerinės graviravimo staklės. Belieka tik išlaisvinti fantaziją. Ir norintys turėti dar daugiau įvairių galimybių, iškart galite „Swiitol C18 Pro“ įsigyti su papildomais priedais. Tą galite padaryti paspaudę šią nuorodą.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(3)
(0)
(3)

Komentarai ()

Susijusios žymos: