Geriausias iš visų! Karinio tvirtumo, GPS, Bluetooth skambučiai, 170+ sporto režimų, nuostabi vartotojo sąsaja, APP ir kt. (Foto, Video, „Kospet Tank T3 Ultra“ apžvalga)  ()

„Kospet Tank T3 Ultra“ - puikiai veikiantis GPS, Bluetooth skambučiai, nuostabi vartotojo sąsaja, 170+ sporto režimų, AMOLED ekranas, nustebinusi baterija, kokybiška APP ir gausa kitų privalumų. Išbandžiau ką tik viešai pristatytą naujausią kompanijos produktą ir be jokių dvejonių, tai - geriausias laikrodis, kokį jie yra pagaminę. Apžvalgoje sužinosite, ką jis sugeba.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

   
Puiki kaina!

„Kospet Tank T3 Ultra“

136,67 -9,34€ 136,67€

125,37€

(su siuntimu)

Imu!

iš Europos

Kuponas:KOLNPUT

galioja iki 2024-03-27

į Lietuvą pristatys per 8-14 d.d.

Visus mokesčius sutvarko parduotuvė

Svarbu: atkreipiame dėmesį, kad išmanieji „Kospet Tank T3 Ultra“ laikrodžiai parduodami už specialią premjeros kainą ir gamintojas garantuoja greitą ir saugų pristatymą į Lietuvą.

Taip pat suteikiama 30-ies dienų pinigų grąžinimo garantija.

Laikrodžiams suteikiama 2 metų garantija.

Bet kokiais su šiais laikrodžiais susijusiais klausimas visada galima kreiptis į šią gamintojo oficialią parduotuvę ir jie greitai bei kokybiškai padės išspręsti tuos klausimus.

„Kospet Tank T3 Ultra“

Privalumai: 

  • greitas pristatymas
  • kokybiška ir išvaizdi pakuotė - puiki dovana artimajam
  • gausus pakuotės turinys, su ekrano apsauga ir kt.
  • 22 mm keičiami dirželiai
  • labai išvaizdus ir stilingas laikrodis, patogus dėvėti ilgą laiką
  • laikrodis sveria 81 gr.
  • karinio tvirtumo: 5ATM, IP69K ir MIL-STD 810H - ištvers karštį, šaltį, smūgius, sūrų vandenį, purvą ir t.t.
  • metalo korpusas su nerūdijančiu plienu (316L), su 4 valdymo mygtukais ir jutikliniu ekranu
  • programuojamas mygtukas veikia ir kaip SOS - greitasis skambutis pagalbai
  • mikrofonas ir garsiakalbiai
  • labai kokybiški Bluetooth skambučiai
  • puikus 1.43" HD AMOLED 466*466 ekranas su Corning Gorilla Glass 3 apsauga
  • always-on-display funkcija, įvairūs pasirinkimai
  • ypatingai daili vartotojo sąsaja, animuota, daug informacijos pačiame laikrodyje
  • šaunūs watch faces - APP gausybė variantų, galima sukurti savo
  • modifikuojamos greitosios komandos
  • CPU ATS3085L lustas dirba sklandžiai
  • nuolat matuoja širdies ritmą, deguonies kiekį kraujyje ir stresą - galima rinktis norimus intervalus
  • seka miego kokybę, fiksuoja ir snūstelėjimus dienos metu
  • taip pat padeda stebėti ir menstruacijų ciklą
  • yra orų prognozė, nuotolinis telefono kameros valdymas, muzikos grotuvo valdymas (pilnas valdymas su garso takelių perjungimu ir garso reguliavimu), priminimai apie per ilgą sėdėjimą vienoje vietoje, kvėpavimo pratimai, žinučių pranešimai, žadintuvas, laikmatis, žibintuvėlis, skaičiuotuvas ir t. t.
  • 170+ sporto režimų - beprotiškas pasirinkimas
  • automatinis sportavimo atpažinimas - 6 sporto rūšys
  • navigacija: dviejų dažnių (L1+L5); GPS, GLONASS, Beidou, Galileo, QZSS, NAVIC
  • 470mAh kobalto baterija budėjimo režime iki 50 d., įprastai iki 15 d., intensyviai naudojant iki 6 d., nuolat always-on-display įjungtu ekranu iki 3 d., su GPS atlaiko 18-24 val.
  • įkrovimas: per 15 min. - 15 proc., 120 min. - 100 proc.
  • KOSPET FIT APP išsami, informatyvi, funkcionali ir veikianti sklandžiai
  • Blueooth 5.0 ryšiu poruojamas su iOS ir Android įrenginiais

Trūkumai:

  • nepalaiko NFC mokėjimų
  • nematuoja kraujo spaudimo
  • galėtų būti dar greitesnis baterijos įkrovimas

Ką radau „Kospet Tank T3 Ultra“ pakuotėje?

Gamintojas ką tik rinkoje pasirodžiusį „Kospet Tank T3 Ultra“ į Lietuvą atsiuntė ypatingai greitai ir kokybiškai supakuotą. Viskas savo vietose ir pakuotė atrodo labai simpatiškai, profesionaliai.

Išbandau jau nebepirmą šio gamintojo išmanųjį laikrodį ir akivaizdu, kad jis stipriai tobulėja visais aspektais. Tačiau pradėkime iš eilės.

Pakuotė yra labai simpatiško ir profesionalaus dizaino. Idealiai tinka kaip dovana arba jei turite savo parduotuvėlę, tokia prekės išvaizda momentaliai patrauks pirkėjų akis.

Dėžutėje viskas saugiai supakuota ir sudėliota kompaktiškai.

Tad pakuotės viduje rasite minkštos ir lanksčios silikoninės gumos dirželį, standartinio dydžio (22 mm), tad puiki naujiena, kad jis yra lengvai keičiamas.

Dirželis kokybiškas, odos nealergizuoja. Laikrodį naudoju antrą savaitę, nuolat dėviu, miego metu taip pat, patogu.

Pakuotėje taip pat yra įdėtas apsauginis ekrano stikliukas ir priedai nuvalyti laikrodžio ekranui.

Čia rasite ir štai tokį išskirtinį „Kospet Tank T3 Ultra“ laikrodžio baterijos įkroviklį.

Jungiamas prie PC ar kito USB jungtį turinčio įrenginio ir uždedate savąjį „Kospet Tank T3 Ultra“. Magnetukai jį pritrauks ir prasidės įkrovimas.

Dar pakuotėje rasite išsamią naudojimosi instrukciją ir, žinoma, patį „Kospet Tank T3 Ultra“ išmanųjį laikrodį.

Apibendrinus, labai dailiai ir saugiai viskas supakuota.

Gausus komplektas. Viskas vienoje vietoje. Puiki dovana sau ir artimiesiems.

„Kospet Tank T3 Ultra“ - nuostabi išvaizda ir aukščiausia pagaminimo kokybė

Užsiminiau, kad tai jau nebepirmas mano išbandomas šios kompanijos laikrodis ir po dviejų savaičių bandymų galiu drąsiai sakyti, kad „Kospet Tank T3 Ultra“ yra pats geriausias jų modelis.

Aišku, ankstesni modeliai buvo kitokio tipo. Ten įprastai Android variantai, su originaliais Android OS, kameromis ir pan. Iš esmės telefonai ant riešų. Bet jie buvo stambūs, o tai toli gražu patinka ne kiekvienam.

„Kospet Tank T3 Ultra“ yra kone standartinio laikrodžio dydžio. Vos kiek storesnis, nes tiesiog reikėjo kažkur įdėti bateriją. Bet vis tiek išliko ypatingai stilingas.

„Kospet Tank T3 Ultra“ tikrai ne veltui savo pavadinime turi tą žodį „tankas“.

Naujasis laikrodis metalo korpuso su nerūdijančiu plienu (316L), atitinka karinius JAV standartus: MIL-STD-810H (atsparumas temperatūrai, smūgiams ir t. t.) 5ATM, IP69K (maksimalus atsparumas purvui ir vandeniui).

Trumpai tariant, laikrodis tiesiog nesunaikinamas. Ir tą gerai įrodo štai šis vaizdo įrašas, kuriame matyti netgi šiurpoki „Kospet Tank T3 Ultra“ bandymai.

Be to, „Kospet Tank T3 Ultra“ labai gražaus dizaino: tos šviesios, tamsios ir oranžinės spalvos detalės puikiai dera.

Visi 4 valdymo mygtukai veikia sklandžiai ir kiekvienas jų aktyvuoja skirtingas komandas. Taip patogu ir naršyti laikrodyje, keliauti per funkcijas.

Man patinka ir tai, kad galima užprogramuoti apatinį dešinį mygtuką. Taip pasirinkti kone bet kokią greitąją komandą, pvz., vienu spustelėjimu iškart prieiti prie sporto režimų.

Taip pat čia galite aktyvuoti ir SOS mygtuką. APP reikia nurodyti kontaktus ir nuspaudus mygtuką laikrodyje, automatiškai bus skambinama tais kontaktais.

Bluetooth skambučiai

Teisingai supratote, „Kospet Tank T3 Ultra“ turi integruotus mikrofoną su garsiakalbiais ir skambučių kokybė nustebino. Turint galvoje, kad laikrodyje tą padaryti nėra taip lengva, „Kospet Tank T3 Ultra“ užtikrina netgi labai malonią patirtį. Viskas veikia sklandžiai. Su manimi kalbėjęs žmogus net nesuprato, kad kalbu per laikrodį, nepajautė skirtumo.

„Kospet Tank T3 Ultra“ sveria 82 gr., čia su silikonine apyranke, tad yra padoraus svorio ir standartinio dydžio.

AMOLED ekranas

Ekranas 1.43″ HD AMOLED, 466 × 466, Corning Gorilla Glass 3 apsauga. Puiki kokybė. Ypatingai ryškus ir visos detalės matomos labai gerai.

Valdymas jutiklinis, intuityvus. Žaibiškai reaguoja į prisilietimus. Pilnai valdomas ekrano ryškumas, galite rinktis iš gausybės ciferblatų (APP jų visa gausa).

Taip pat pasirinkti norimą always-on-display ekrano variantą. Kuris visą nurodytą laiką, pvz., 7:00 iki 23:00, rodys pasirinktą informaciją.

Nuostabi vartotojo sąsaja

Su ekrano ryškumu ir rodoma informacija šaunios galimybės. Kaip ir visos kitos.

Labai simpatiška vartotojo sąsaja, puikus dizainas, su judančios animacijos elementais, daugybė išsamios informacijos net ir nekeliaujant į APP.

Puikiai veikia, galima daug ką modifikuoti pagal savo poreikius, greitąsias komandas, pačių piktogramų išdėliojimo dizainą ir kt.

Čia apie tai galima kalbėti ir kalbėti. Tiesiog pasižiūrėkite į žemiau straipsnyje pateiktas nuotraukas, kad patys galėtumėte susidaryti nuomonę, ką ir kaip čia rasite.

„Kospet Tank T3 Ultra“ palaiko galybę funkcijų: įvairūs fizinės veiklos matavimo rodikliai, priminimai apie per ilgą sėdėjimą vienoje vietoje, kvėpavimo treniruotė, nuotolinis muzikos grotuvo, kameros valdymas, skaičiuotuvas, balso asistentai, orų prognozė, sporto režimai, jų istoriniai duomenys, ir t. t.

Širdies ritmo, deguonies kiekio kraujyje ir streso matavimas

Šiuos tris dalykus „Kospet Tank T3 Ultra“ gali matuoti 24 val. per parą. Tiek laikrodyje, tiek APP galėsite nurodyti dažnumą, ribines reikšmes, kurias viršijus gausite įspėjimą.

Galima atlikti ir momentinį matavimą, jei jaučiate, kad tą akimirką kažkas yra ne taip. Žinoma, tai nėra medicininis prietaisas, tad į pateikiamus duomenis žiūrėkite kritiškai. Be abejo, šaunu matyti grafikus ir renkamą informaciją, tai jau pradinis informacijos šaltinis ir jei jaučiate prastėjančią sveikatą, visada kreipkitės pagalbos į specialistus.

„Kospet Tank T3 Ultra“ tampa tuo pirmuoju pagalbininku, kuris surinks ir labai daliai pateiks jūsų fizinės veiklos duomenis. Ir sakyčiau, kad jis tą daro ganėtinai tiksliai.

Beje, „Kospet Tank T3 Ultra“ gali padėti stebėti ir menstruacijų ciklą. Merginoms ir moterims tai bus aktualu. Šią funkciją aktyvuosite APP.

Miego kokybės stebėjimas, altimetras, barometras, kompasas

„Kospet Tank T3 Ultra“ laikrodyje irgi matysite išsamią informaciją apie miegą. Šaunu ir tai, kad laikrodis geba užfiksuoti trumpus snūstelėjimus dienos metu. Be to, galima sudaryti miego tvarkaraštį - informuos, kad metas eiti miegoti.

Laikrodyje yra ir altimetras (aukščiamatis), barometras (atmosferos slėgio matavimas), kompasas. Pravartūs dalykai aktyviai laiką leidžiantiems lauke.

170+ sporto režimų ir tikslus GPS

Ir prie viso to pridėkime, pagaliau, integruotą navigacijos sistemą.

Dviejų dažnių navigacija: L1+L5. L1 aukštas dažnis tinka pozicionuoti atviroje vietovėje, o L5 žemas dažnis tinka pozicionuoti miesto vietovėse, kuriose yra daugiau trukdžių. Dviejų dažnių L1+L5 derinys užtikrina greitesnį ir tikslesnį padėties nustatymą.

6 palydovinės padėties nustatymo sistema: GPS, GLONASS, Beidou, Galileo, QZSS, NAVIC

Laikrodyje net 170+ sporto režimų, 6 iš jų su automatiniu aptikimu: ėjimas, bėgimas, važiavimas dviračiu, elipsinis treniruoklis, irklavimo treniruoklis.

Laikrodyje puikiai sugruoti į specialias kategorijas, greita ir lengva pasiekti reikiamą režimą. Pridėtas specialus SWOLF sprendimas plaukimų atvejais. Pasirinkus plaukimą, laikrodis automatiškai užrakina ekraną. Puikus dalykas.

Pasirinkus sporto režimą, tam, kuriam reikia GPS, laikrodis automatiškai pradeda jungtis prie palydovinio tinklo. Priklausomai nuo to, kokioje vietoje esate, tai gali užtrukti kelias sekundes, o jei labai uždaroje erdvėje, tai tada užtruks kiek ilgėliau.

Sportavimo metu pateikiama informacija realiuoju laiku, tuo pačiu metu galite valdyti muzikos grotuvą ir taip telefone kontroliuoti leidžiamą muziką, tinklalaidę ir pan., puikus dalykas.

Po treniruotės galėsite bet kada peržiūrėti išsaugotą visą treniruočių informaciją, pateikiamas ir toks gana bazinis žemėlapis, detalų rasite APP.

Tad apibendrinus, „Kospet Tank T3 Ultra“ yra maksimaliai pritaikytas naudoti lauko sąlygomis, karinio tvirtumo, Bluetooth skambučiais, puikia vartotojo sąsaja, labai sklandžiu veikimu, ryškiu AMOLED ekranu, beprotiška gausa sporto režimų, gerai veikiančia integruota navigacija ir kt. privalumais.

O kaip baterija?

„Kospet Tank T3 Ultra“ aprūpintas 470 mAh kobalto baterija. Kiek nestandartinis sprendimas, kai vyrauja ličio jonų baterijos. Bet panašu, kad su naujausiais modeliais kompanija pereina prie tokio sprendimo ir tam yra labai logiškas paaiškinimas: baterijos yra mažesnės, bet savyje talpina daugiau energijos.

Tad tokios baterijos leidžia sumažinti laikrodžių dydžius ir užtikrinti ilgą tarnavimą net ir AMOLED ekranus bei gausybę funkcijų turinčiuose laikrodžiuose, kaip „Kospet Tank T3 Ultra“ atveju.

Gamintojas tvirtina, kad su nuolat veikiančiu GPS laikrodis atlaiko 18-24 val.; always-on-display atlaiko 2-3 dienas; standartinis naudojimas 10-15 d.; budėjimo režime 50+ d.

Mano bandymai rodo, kad laikrodis atlaiko 6 paras, tad tai yra puikus rezultatas.

Čia svarbu pažymėti sąlygas, kokiomis naudojau laikrodį: maksimalus ekrano ryškumas; įjungtas always-on-display ekranas (su tam tikra bazine informacija); 24 val. matuojami maksimaliu dažnumu, kas 5 min., visi trys rodikliai, širdies ritmas, deguonies kiekis kraujyje, streso lygis; dienos metu įjungtas Bluetooth siejimas su telefonu; skambučiai, SMS, soc. tinklų, programėlių pranešimai; GPS su sporto režimais ir t. t.

Trumpai tariant, man laikrodis arė kaip darbinis arklys. Išnaudojau jį maksimaliai, kiek galima. Ir taip atlaikė 6 paras. Super rodikliai!

O kaip įkrovimas?

Pajungiate prie PC ar kito USB jungtį turinčio įrenginio įkroviklį, uždedate laikrodį ir prasideda įkrovimas.

Mano bandymai rodo tokius rezultatus:

  • 15 min. - 15 proc.
  • 30 min. - 31 proc.
  • 60 min. - 44 proc.
  • 120 min. - 100 proc.

Tad realiai apie 20 min. įkrovos ir net intensyviam naudojimui užteks visai diena. O su kukliais nustatymais ir dar ilgiau. Įkrovimo greičio norėtųsi ir dar didesnio, bet šiaip yra toleruotinas. Bendrai, puiki baterija ir jos tarnavimo rodikliai.

Ką mums siūlo KOSPET FIT APP?

„Kospet Tank T3 Ultra“ palaiko išmaniąją programėlę ir šį laikrodį Bluetooth 5.0 ryšiu galite suporuoti su iOS ir Android įrenginiais.

Poravimas su APP yra žaibiškas. Momentaliai suporavo su manuoju „Kospet Tank T3 Ultra“. Ir iškart APP galite peržiūrėti duomenis, kuriuos užfiksavo „Kospet Tank T3 Ultra“. Informacija pateikiama kompaktiškai ir tuo pačiu išsamiai.

APP galite pasižiūrėti dienos, savaitės, mėnesio žingsnių statistiką. Matysite ir kuriomis valandomis buvote (ne)aktyviausi. Kiek padarėte žingsnių, nuėjote atstumą, sudeginote kalorijų ir kt.

Širdies ritmo grafikėliai irgi atrodo informatyviai. Matyti pikai, kurie sutampa su išaugusia intensyvia fizine veikla, tad laikrodžio jutikliai dirba kokybiškai. Kažkokių didelių nugrybavimų neužfiksavau.

Svarbiausia teisingai užsisegti laikrodžio dirželį, kad laikrodis būtų prie riešo prigludęs ne per stipriai, bet ir nesimakaluotų visiškai laisvai. 

Ne kartą esu girdėjęs komentarų, kad vienas ar kitas laikrodis-apyrankė nieko nematuoja arba nesąmones rodo, bet kai pasižiūri kaip žmogus tą įrenginį dėvi, iškart supranti, kad pradžiai reikia išmokti jį teisingai užsisegti :)

Daugeliui toks mano patarimas gali pasirodyti netgi absurdiškai juokingas, bet nustebtumėte, kiek žmonių to nemoka padaryti.

Grįžtant prie APP pateikiamų duomenų, čia galėsite matyti ir pasinagrinėti deguonies kiekio kraujyje (SpO2) rodiklius. Mano atveju jis vyravo tarp 96-99 proc., ką ir turi rodyti sveikam žmogui.

Pavyzdžiui, žmonės, sergantys plaučių ligomis, išlaiko SpO2 nuo 88 iki 92 proc. Žemesnis nei normalus deguonies kiekis kraujyje vadinamas hipoksemija.

Streso lygio matavimas irgi suteiks vertingos informacijos. Galėsite įvertinti, kiek stresuojate ir imtis priemonių šiam žalingam, gyvenimo kokybę ir trukmę trumpinančiam dalykui sumažinti.

APP pateikiama ir miego kokybė, registruojamos skirtingos miego fazės, jų trukmė. Manuoju atveju jau reikia imtis priemonių, greičiausiai pradžiai bent jau eiti anksčiau miegoti, nes per trumpas gilusis miegas, kurio metu labiausiai pailsima, ir tai bandoma kompensuoti lengvuoju miegu.

APP rasite visą tą 170+ sporto režimų gausą ir galėsite susidėlioti juos pagal savo prioritetus.

Čia net sunku pasakyti, kokio sporto režimo šiame „Kospet Tank T3 Ultra“ išmaniajame laikrodyje nerastumėte. Tiesiog, galybė jų yra.

Kai kurie išvis jau tokie gana egzotiški, pvz: giros kilnojimas, imtynės, parkūras, BMX, darbas sode - šitas asmeniškai pravers :), namų tvarkymas (kai kam sportas :D), automobilio (įprasto arba lenktyninio) vairavimas ir kt.

Taip, yra tokių, nedaug, bet yra, kur jau nelabai prie sporto priskirčiau, bet šiaip įdomu, išbandyti verta. Gausite papildomos fizinės veiklos informacijos, o tai tikrai šaunu.

Kaip atrodo duomenys po treniruotės?

Čia pateikiu porą pavyzdžių. Pirmasis: minant dviračio treniruoklį patalpoje.

Be to, kad duomenis matysite pačiame „Kospet Tank T3 Ultra“ laikrodyje, APP jie taip pat pateikiami dar išsamiau. 

Pasirinktas dviračio minimo režimas buvo su nuosaikiu pasipriešinimo didėjimu ir mažėjimu. Tad gauname širdies ritmo grafikėlį, sudegintų kalorijų kiekį ir kt. informaciją.

Pasivaikščiojimas lauke, su laikrodyje įjungtu GPS. Čia jau dar daugiau informacijos. Ir APP, pilnai iš „Kospet Tank T3 Ultra“ laikrodžio, perkeltą žemėlapį. Gero tikslumo. Atrodo informatyviai ir šauniai.

Galite iškart pasidalinti tuo su savo bičiuliais soc. tinkluose, pasigirti :), įkvėpti ir sukurti iššūkį kitiems pajudėti. 

APP netgi rasite informaciją ir apie tai, kokiame aukštyje (žiūrėti Altitude), skaičiuojant nuo jūros paviršiaus, vaikščiojote. Tad altimetras (aukščiamatis) veikia ir taip suteikia papildomų smagių dalykėlių.

Kalbant bendrai apie KOSPET FIT APP, tai gamintojas ją vis pagerina, patobulina ir tinkama linkme. Štai ir per šias dvi bandymų savaites gavau APP atnaujinimą, kuris sutvarkė su žemėlapiais buvusias tam tikras kliurkas. Dabar veikia taip, kaip ir turi.

Tad čia yra labai geras požymis: gamintojas prižiūri savo įrenginius, yra programinis palaikymas, kas net labai aktualu.

APP rasite ir daug kitų pasirinkimų ir nustatymų. Galėsite pagal savo poreikius įjungti/išjungti funkcijas, susidėlioti jas pagal tai, ką naudojate dažniausiai ir pan.

Taip pat APP rasite aibę ciferblatų, bet kurį galima nemokamai atsisiųsti į laikrodį. Galite susikurti ir savo individualų.

Prieš naudodami laikrodį nepatingėkite pereiti per APP nustatymus, čia patogiausia sužiūrėti, kas laikrodyje yra įjungta/išjungta. 

Taip galėsite „Kospet Tank T3 Ultra“ paruošti naudojimui. Daugumą fizinių rodiklių matavimų nustatymų galite valdyti ir pačiame laikrodyje, tai čia jau kaip kam patogiau. Man tą padaryti buvo greičiau APP.

Galutinis verdiktas. Kuo „Kospet Tank T3 Ultra“ skiriasi nuo „Kospet Tank T2“?

Trumpai tariant, „Kospet Tank T3 Ultra“ yra geriausias kompanijos išmanusis laikrodis, kokį esu testavęs. O jų aš išbandžiau tikrai ne vieną.

Štai apie prieš tai testuotą „Kospet Tank T2“ galite paskaityti čia. Jis taip pat yra labai geras, tačiau pastarajame nėra GPS, mažiaus sporto režimų, mažesnės talpos, bet greičiau įkraunama baterija, tačiau jau turi kraujo spaudimo matavimą. Tokie pagrindiniai skirtumai nuo „Kospet Tank T3 Ultra“.

Asmeniškai renkuosi „Kospet Tank T3 Ultra“ modelį. Ir, manau, kad daugeliui jūsų taip pat bus svarbūs šie jo privalumai: integruota ir puikiai veikiant navigacijos sistema, kokybiški Bluetooth skambučiai, nuostabi vartotojo sąsaja, 170+ sporto režimų, ryškus AMOLED ekranas su always-on-display palaikymu, labai gera baterija, kokybiška APP ir gausa kitų apžvalgoje aptartų privalumų.

Trūksta tik NFC, belaidžių mokėjimų palaikymo. Nors man tai ir nėra ypatingai aktualu. Net jei ir būtų, tai visiškai toleruojama, ką už tokią žemą kainą gauname. Garsių vardų analogai kainuoja bent keletą kartų brangiau nei „Kospet Tank T3 Ultra“.

Tad kai gauname realiai puikiai pagamintą ir sklandžiai veikiantį išmanųjį laikrodį, kaip „Kospet Tank T3 Ultra“, už gerokai mažesnę kainą, tai kaip ir aiškus pasirinkimas. Labai rekomenduoju „Kospet Tank T3 Ultra“. Puikus laikrodis.




 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(3)
(2)
(1)

Komentarai ()