[Vokietija] Daiktas, kokio dar tikrai nesate matę! Programuojami išmanūs vištidės vartai su saulės elementais. Ribotas kiekis  (2)

Labai gera kaina

Iš Vokietijos greitas ir saugus pristatymas

Ribotas kiekis

Stulbinamų galimybių daiktas


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

   
Puiki kaina!

Programuojami išmanūs vištidės vartai

su saulės elementais

126,47€ -70,68€ 126,47€

55,79€

Imu!

iš Vokietijos

56 % nuolaida

labai ribotas kiekis

nemokamai į Lietuvą pristatys per 3-5 d.d.

Visus mokesčius sutvarko TomTop

Svarbu: pilno komplekto rinkinys šiuo metu parduodamas iš Vokietijos, tad greitas ir saugus pristatymas į Lietuvą vos per keletą dienų.

Labai geros kainos ir kokybės rinkinys leis naminių paukščių auginimą ir priežiūrą pakelti į visiškai naują lygį.

Kas čia per daiktas, ką jis sugeba?

Tikriausiai pamatę nuotraukas pagalvojote, kas čia dabar per velnias, ką šįkart kinai sugalvojo?

Išties, jiems fantazijos netrūksta. Tai tualeto klozetą padaro išmanų, tai sukuria automatizuotas su APP valdomas augalų drėkinimo sistemas, tai štai dabar ir vištinės vartus padaro kažkuo iš WOW srities.

Iš pradžių visi tokie išradimai sukelia dalies žmonių šypsenas ir tikriausiai kai kurie jūsų jau iškėlėt klausimą - kam man toks daiktas, kai galiu sukalti eilinius medinius vartus. Aha, bet požiūris, tikėtina, pasikeis, kai sužinosite, ką gi šis rinkinukas sugeba.

Aliuminio korpuso + ABS vartai, patogiai pritvirtinama saulės panelė (galite įsmeigti ant žemės ar prisukti prie vištidės stogo), valdymo panelė, nuotolinio valdymo pultelis, reikalingi pritvirtinti sistemai varžtai. 

Iš esmės viskas yra rinkinyje. Beliks jį patiems sumontuoti turimoje ar naujai statomoje vištidėje.

Pačių vartų išmatavimai yra tokie: 37 x 30 x 10 cm. Praėjimo angos aukštis 28 cm, tad tikrai užtektinai.

Saulės panelėje sumontuota įkraunama 3.7V 2000mAh baterija, 5V 280mA įkrovimas.

Nuotolinio valdymo pultelis maitinamas standartine CR2025 sagos formos baterija. Signalas keliauja iki 40 metrų atstumu. Labai padorus rodiklis.

Visa sistema atitinka IP67 reitingą, tad ji pilnai pritaikyta naudoti lauko sąlygomis.

Tikriausiai kai kurie jūsų galvojate, kad kam man reikia tokio daikto, kai pritvirtinau paprastas medines duris/vartus.

Taip, žinoma, ir to gali pilnai užtekti. Bet šis rinkinukas suteikia visiškai kitą komfortą tiek jums, tiek jūsų auginamiems paukščiaus. Ir štai kaip.

Norėdami apsaugoti savo paukščius nuo plėšrūnų, turite reguliariai, kiekvieną vakarą, uždaryti tuos vartus. O anksti ryte juos atidaryti. Esate iš esmės pririštas prie šios veiklos. Juk nelaikysite paukščių uždarytų daugybę valandų, o ir palikę atdarus vartus rizikuojate, kad kokia lapė ar kaimyno šuo jas sutvarkys.

Net išvažiuoti kelioms dienoms nelabai galite, kadangi turite kažko prašyti, kad jas prižiūrėtų. Štai visas šias pačias esmines bėdas ir išsprendžia šis rinkinukas.

Tiesiog sumontuojate jį ir užprogramuojate, kokiomis valandomis norite, kad vartai automatiškai atsidarytų ir išleistų paukščius, ir kokiomis valandomis užsidarytų, kai paukščiai jau 100 proc. bus patys suėję į vištidę.

Taip galite sau ramiai vakaroti ir rytais miegoti, nes viskas bus padaryta automatiškai už jus. Ir iškeliauti kelioms dienoms galėsite ramiai, be prašymų kaimynams prižiūrėti vištas už jus. Teliks palikti pakankamą kiekį pašaro ir vandens.

Beje, čia yra įmontuotas ir šviesos jutiklis, tad galite pasirinkti taip, kad būtent jis būtų atsakingas už vartų valdymą. Sutems, vartai automatiškai užsidarys, prašvis - atsidarys. Kadangi vištos vadovaujasi būtent pagal saulės šviesą, tai čia viskas padaryta logiškai.

Taip pat atsiminkite, kad bet kada vartus galėsite atidaryti/uždaryti tiesiog su pakuotėje esančiu nuotolinio valdymo pulteliu. Tad puikios valdymo galimybės.

Ar tie aliuminio vartai nesužeis paukščių? Ne. Kadangi įdiegti jutikliai. Tad jei besileisdami vartai susidurs su kliūtimi, jie automatiškai sustos ir pakils į viršų. 100 proc. saugumas.

Apibendrinus, įspūdingas dalykėlis, suteikiantis visiškai kito lygio naminių paukščių priežiūros patirtį. 

Tereikia sumontuoti, viską sujungti, kas yra daugiau nei paprasta, pasirinkti automatinį vartų atidarymą/uždarymą ir viskas. Darbas kaip ir baigtas. Viskas vyks automatiškai ir suteiks jums gerokai daugiau laisvės, palengvins naminių paukščių priežiūrą ir apsaugą.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(5)
(1)
(4)

Komentarai (2)