[EU+Kuponai] „Earth Day Sale“! Įspūdingų kainų monstrinės energijos stotelės, saulės panelės, rinkinukai automobiliams, el. dviračiai, el. paspirtukai ir kt.  ()

„Earth Day Sale“ išpardavimas!

Specialūs kuponai

Iš Europos sandėlių

2 metų garantijos

1) „FOSSiBOT F3600“ - monstrinė 3840Wh/3600W energijos stotelė

2) „FOSSiBOT F800“ - įspūdingos kainos 512Wh/800W energijos stotelė

3) „OUKITEL BP2000“ energijos stotelė + papildoma „BP2000“ baterija (2048Wh talpos) + viena „PV400“ saulės panelė (400W)

4)„BAYU“ - rinkinys automobilio savininkui + dovanų TWS ausinės „Sounarc Q1“



© GeekMaxi.com

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Geekmaxi skuba informuoti, kad prasidėjo „Earth Day Sale“ išpardavimas!

Puikios portabilios energijos stotelės, saulės panelės, elektriniai dviračiai ir elektriniai paspirtukai už ypatingai žemas kainas. Ideali proga pasiruošti artėjančiam pramogų ir kelionių lauke metui.

Išpardavimas tęsis iki 2024-05-06.

Šiuo metu galite pasinaudoti ir šiais nuolaidų kuponais:

  • 30€ nuolaida perkant už daugiau kaip 500€: kuponas - q96RLRc7
  • 7% nuolaida perkant bent 2 daiktus: kuponas - JncPxpf8

Verta pabrėžti, kad produktų už specialias kainas kiekis yra labai ribotas, tad paskubėkite pasinaudoti proga, nes šiuo išpardavimu naudojasi visi pasaulio pirkėjai.

Primename, kad el. parduotuvė produktus parduoda iš Europos sandėlių, tad greitas pristatymas į Lietuvą ir sutvarkyti visi mokesčiai.

O dabar pasižiūrėkime į keletą ypatingai dėmesio vertų pasiūlymų.

„FOSSiBOT F3600“ - monstrinė 3840Wh/3600W energijos stotelė

  • Su siuntimu tik 1499€
  • Kuponas - 3s6fxmq9
  • Europos sandėliai
  • 2 metų garantija

Pakuotė labai gausi ir atkeliauja visi reikalingi priedai, pajungimo laidai ir kt. Tad galėsite naudotis iškart.

Net iki 3600W galios ir 3840Wh talpos; EVE 40135 LifePO4 tipo baterija, kurios, neprarandant pirminių savybių, įkrovimo/iškrovimų ciklų skaičius viršija 6500 arba beveik 18 metų, net jei ši stotelė bus kasdien išnaudojama iki 100 proc. Beprotiškai geri rodikliai.

Puiku ir tai, kad tokios didelės talpos baterija įkraunama įvairiais būdais ir ypatingai greitai - vos per 1,5 - 2 val. Pasirenkamas (5 greičių) įkrovimas.

Galybė įvairių jungčių ir vienu metu gali maitinti iki 13 prietaisų. Suderinama su 99% prietaisų.

Lengvai transportuojama, yra speciali ištraukiama rankena. Taip pat papildomas magnetinis žibintuvėlis su skirtingais švietimo režimais.

Stotelėje yra labai informatyvus LED ekranas ir įdiegta galybė apsaugos standartų, žaibiškas UPS suveikimo laikas.

Įdiegtas ir UPS techninis sprendimas. Tai reiškia, kad kai iš el. tinklo dingsta elektra, vos per 0,01 sek. įsijungia ši energijos stotelė ir maitina prie jos prijungtą prietaisą, taip apsaugant ypač jautrius prietaisus: kompiuterius, serverius ir pan.

Aukščiausios klasės savybės.

„FOSSiBOT F800“ - įspūdingos kainos 512Wh/800W energijos stotelė

  • Su siuntimu tik 269€
  • Kuponas - IX9BQPGW
  • Europos sandėliai
  • 2 metų garantija

Labai puikios kainos ir savybių: net 800W galios ir 512Wh talpos; LifePO4 tipo baterija, neprarasdama pirminių savybių tarnaus 3,500+ ciklų; vienu metu gali maitinti 8 prietaisų; 100W USB-C greitasis įkrovimas; greitasis stotelės įkrovimas įvairiais būdais: nuo saulės panelių, el. tinklo; su 200W saulės panele įkraunama per 2,5 val., nuo el. tinklo per 1,5 val., abiem būdais vienu metu tik 1,2 val.; LED žibintuvėlis; puiki kelionėse ir namuose dingus elektrai.

„OUKITEL BP2000“ energijos stotelė + papildoma „BP2000“ baterija (2048Wh talpos) + viena „PV400“ saulės panelė (400W)

  • Su siuntimu tik 2798€
  • Kuponas - AnE6WR95
  • Europos sandėliai
  • 2 metų garantija

Čia turime monstrinių parametrų mobilią energijos stotelę. Puikų daiktą nuolat turėti energijos šaltinį, praversianti dingus įprastam elektros tiekimui ir keliaujant.

Ji yra ypatingai pritaikyta naudoti namuose, galima sujungti iki 7 tokių baterijų ir turėti tiesiog stulbinamai didelę talpą. O net ir su 1-2 tokiom baterijom apsirūpinsite įprastu reikiamu elektros energijos kiekiu.

Čia yra nuostabiai geras dalykas. Ypač perkantiems elektrą iš biržos, kai kainos kinta, ir būna tokių laikotarpių, kai kWh kainuoja juokingai mažai ar net išvis siūloma elektra nemokamai. Tokiais momentais įkrausite šias baterijas, o kai biržoje elektros kainos bus pakilusios - pikiniais momentais - tiesiog galėsite naudoti sukauptą elektrą. Taip darydami galite sutaupyti per metus net iki 600 eurų! 

Žinoma, sutaupymas priklauso nuo elektros kainos ir vartojimo ypatumų, tai sutaupymas gali būti ir dar didesnis.

Pateikiame svarbiausias savybes:

  • net 2048Wh talpos, aukščiausios kokybės LiFePo4 baterija išlaiko savo talpą ir po daugiau kaip 3500 įkrovimo/iškrovimo ciklų. Kitaip tariant, 10 metų naudosite taip, tarsi ką tik nusipirkę.
  • galima sujungti iki 7 tokių baterijų ir turėti beprotišką 16384Wh talpą!
  • 2200W galia (maks. 4000W): tai reiškia, kad ši energijos stotelė leidžia maitinti buitinius prietaisus ir didelės galios įrankius, tokius kaip mikrobangų krosnelė, oro kondicionierius, plaukų džiovintuvas, elektrinis grąžtas, elektrinis pjūklas, stalinis šlifuoklis ir kt.
  • Daugybė jungčių, prijungsite praktiškai bet kurį namų el. prietaisą. Yra ir USB-A: 2* 12W (5V/2.4A); USB-A, QC3.0: 2*18W (5V/3A; 9V/2A; 12V/1.5A); C tipas: 2* PD100W.
  • 2000 W UPS < 10 ms – iš karto gausite maitinimą, kai nutrūksta įprastas elektros energijos tiekimas.
  • 6 būdai įkrauti energijos stotelę; PV1000W + AC1500W dvigubas įkrovimas – įkrauti stotelę iki 80% galite vos per 1 valandą. AC1800W greitasis įkrovimas - nuo 0% iki 80% per 1,5 val.
  • MPPT; BMS; daugybė apsaugos priemonių - nuo įtampos, karščio, trumpo jungimo ir t.t.
  • Galybė atitikimų pasauliniams sertifikatams: CE, FCC, PSE, UN38.3, EMC, LVD, RoHS, MSDS, METI; atsparumas ugniai - V0 sertifikatas.
  • Mobili energijos stotelė puikiai tinka naudoti lauke, stovyklavimui, žygiams pėsčiomis, RV, furgonams, avarinėms situacijoms, nuotykiams, išgyvenimui ir kt.

„BAYU“ - rinkinys automobilio savininkui + dovanų TWS ausinės „Sounarc Q1“

  • Su siuntimu tik 129€
  • Kuponas - 2L1NZT2I
  • Europos sandėliai
  • 2 metų garantija

Įspūdingas rinkinys - galybė daiktų viename kompaktiškame lagamine: 19200mah išorinė baterija, padangų pompa, dulkių siurblys, automobilių plovimo mašina, žibintuvėlis, mobiliojo telefono laikiklis ir kt.; 22,5W išėjimo galios USB sąsaja, 15W belaidis įkrovimas, C tipo įvestis, DC-12 V išėjimo maitinimas ir kitos funkcijos; plovykla yra kompaktiška, užtikrina galingą 200PSI vandens slėgį ir 40 minučių baterijos veikimo laiką. Įrengta 5 metrų ilgio vandens žarna, šeši daugiafunkciai purkštukai ir 10l vandens maišelis, kad atitiktų įvairius valymo poreikius; dulkių siurblys pasižymi itin dideliu 19000pa vakuumo lygiu, o akumuliatoriaus veikimo laikas yra itin ilgas – 60 minučių. Dulkių dangtelio filtras turi dviejų sluoksnių filtro dizainą, kuris gali geriau atskirti šiukšles ir filtruoti orą. Filtrą galima valyti ir naudoti pakartotinai.

Padangų pripūtimo įtaiso maksimalus slėgis yra 150 PSI ir ilgas akumuliatoriaus veikimo laikas, jis gali pripūsti didelių visureigių ir pikapų padangas. Įrengtas didelio tikslumo padangų slėgio jutiklis, padangų slėgį galima nustatyti savarankiškai. Kai oro siurblys pasiekia nustatytą slėgio vertę, pripūtimas automatiškai sustos. Jame yra 4 režimai: automobiliai, motociklai, dviračiai ir žaidimų kamuoliai.

Žibintuvėlis užtikrina 1600lm itin didelį ryškumą, didelę diafragmą ir didesnį apšvietimo plotą. Viršutinė žibintuvėlio dalis yra ištraukiama ir nuolat fokusuoja, o maksimalus apšvietimo atstumas yra 400 metrų. Jis turi didelį ryškumą, vidutinį ryškumą, mažą ryškumą, blykstę, SOS parinktis. Su 5 apšvietimo režimais, kartu su gaubtu, galima naudoti stovyklavietėje. Ant korpuso yra 1/4 išplėtimo sąsaja, tad galima surinkti dviračių žibintus, žvejybos žibintus, stovyklavimo žibintus, fotografavimo žibintus ir kt.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(4)
(2)
(2)

Komentarai ()