Kinijos turgelyje - praėjusios vasaros pasaulinis hitas: net 250 kg išlaikantys ir akimirksniu be jokių pompų pripučiami gultai (Video)  (5)

Praeitų metų vasarą festivalių stovyklavietes ir paplūdimius užkariavo nauja pripučiamų gultų rūšis. Tai - itin patogūs ir neįtikėtinai greitai pripučiami sėdmaišiai ir gultai, ant kurių patogiai galima įsitaisyti bet kur. Vaizdo įrašai su jais buvo peržiūrėti milijonus kartų, todėl akivaizdu, kad žmonėms toks patogumas tikrai yra svarbus. Šiemet ir jūs savo draugus galite nustebinti greitai prisipūsdami sau patogią poilsio vietą.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2017-02-27 Kinijos turgelyje - praėjusios vasaros pasaulinis hitas: net 250 kg išlaikantys ir akimirksniu be jokių pompų pripučiami gultai (Video)  (5)

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Nesunku suprasti, kodėl tokie gultai žmonėms taip patinka. Jie yra netikėtai patogūs ir kompaktiški. Įprastai į akmenukais nusėtą paplūdimį tenka neštis sulankstomą arba pripučiamą krėslą. Šie daiktai yra gana sunkūs ir dideli, ypač jei kartu reikia temtis ir specialią pompą. Greitai pripučiamas gultas tuo ir unikalus, kad gali būti paruošiamas gulėjimui vos per keletą sekundžių be jokių papildomų priemonių. Dar daugiau - kadangi jis gaminamas iš labai plonos medžiagos, gultas yra labai lengvas ir telpa į nedidelį krepšį.

Plona medžiaga neturėtų kelti abejonių dėl gaminio tvirtumo. Tokie gultai yra gaminami iš plono nailono mišinio, kuris yra atsparus dėvėjimuisi, temperatūros pokyčiams, yra lengvai valomas ir, žinoma, nepraleidžia vandens. Todėl ant greitai pripučiamo gulto galima įsitaisyti ir ant vandens. Toks gultas be problemų išlaiko iki 250 kg svorį, nors kai kurių visgi apribojimų yra.

Ši medžiaga nėra atspari liepsnai, aštriems daiktams ir smūgiams. Todėl ant šio gulto nereikėtų šokinėti. O to daryti ir taip nesinorės jau vien dėl to, kad gulėti ant jo yra labai patogu. Galima nesunkiai sureguliuoti šio gulto kietumą, tai yra vienas iš unikalaus dizaino privalumų.

Greitai pripučiamo gulto demonstracija video siužete

Šis tvirtas nailono gultas savo populiarumą užsitarnavo dėl itin paprasto naudojimosi. Dėl medžiagos lengvumo ir plačių angų, gultą galima pripūsti tiesiog su juo pabėgėjus, atsukus reikiamu kampu į vėją ar šiaip keletą kartų kryptingai pamosikavus. Tam nereikia nei įgūdžių, nei didelės fizinės jėgos. Vėliau pripūtimo angos uždaromos ir susukamos - kuo labiau audinys aplink angas bus susuktas, tuo kietesnis gultas bus.

Šiuo metu Gearbest.com šis itin patogus ir išvykas gamtoje mėgstantiems žmonėms naudingas daiktas parduodamas už maždaug 37 eurus. Galima pasirinkti iš juodos, violetinės, žalios ir mėlynos spalvų. Tuo tarpu Aliexpress.com analogiško tipo, bet kitokios išvaizdos produktas kainuoja apie 32 eurus. Abiem atvejais į komplektą įeina ir krepšys gultui laikyti.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(13)
(9)
(4)

Komentarai (5)