Kinijos turgelio stebuklai: gausus smulkiosios elektronikos išpardavimas sudomins išmaniųjų laikrodžių, apyrankių, IP kamerų bei kitokios technikos gerbėjus (Foto, Video)  ()

Drąsiai galima tvirtinti, kad kinai pasauliniame kontekste gana ilgą laiką garsėjo tik kaip niekada nepailstantys išmaniųjų telefonų gamintojai. Tačiau net ir čia per tam tikrą laiką rinka įsisotino. Taigi dėl natūralios konkurencijos naujų prekinių ženklų kiniškų išmaniųjų telefonų pastaruoju metu pristatoma vis rečiau ir rečiau. Vis dėlto kiniškos elektronikos pirkėjams tai išėjo tik į naudą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kitaip sakant, vietiniai Kinijos gamintojai savo ambicijas aktyviai pradėjo demonstruoti ir kitose srityse. Dėl šios priežasties sparčiai pradėjo keistis Kinijos elektroninių parduotuvių prekių pasiūla, o siūlomų išpardavimų asortimentas tapo gerokai įvairesnis. Pavyzdžiui, Kinijos elektroninė parduotuvė „Gearbest“ šią savaitę organizuoja „Smart Gear Deals“ išpardavimą, kuriame dominantį smulkiosios elektronikos pasiūlymą greičiausiai gali atrasti kiekvienas skaitytojas.

Būtent dabar stilingą ir itin patvarų fizinį aktyvumo asistentą „ID107“ su OLED tipo ekranu galima įsigyti vos už 13 eurų.

Pirkėjų Kinijoje šis fizinis aktyvumo asistentas labai palankiai vertinamas dėl net iki 5 dienų laikančios baterijos bei gero suderinamo su „Android“ ir „iOS“ operacinėmis sistemomis.

„ID107“ šiuo atveju ypatingas tampa ir dėl savo lengvai keičiamos apyrankės, kuri jai susidėvėjus gali būti lengvai pakeičiama kita. Čia svarbu pabrėžti, kad susidėvėjusi apyrankė tampa bene dažniausia priežastimi, kodėl brangesni fiziniai aktyvumo asistentai („Fitbit“ ar „Jawbone“) patenka į garantinio aptarnavimo centrus.

Be to, „ID107“ fizinis aktyvumo asistentas taip pat skaičiuoja nueitus žingsnius, sudegintas kalorijas, matuoja pulsą, seka miego kokybę, praneša apie įeinančius skambučius bei leidžia nuotoliniu būdu valdyti išmaniojo telefono kamerą.

Visi tie, kurie ieško kažko daugiau nei fizinio aktyvumo asistento, šią savaitę gali susidomėti ir populiaraus Kinijos išmaniųjų telefonų gamintojo išmaniuoju laikrodžiu „Oukitel A28“ su 1,54 colių įstrižainės (240 x 240) IPS technologijos lietimui jautriu ekranu.

O įdomiausia šiuo atveju yra tai, kad už papildomą funkcionalumą šį kartą teks primokėti vos keletą eurų, nes šio išmaniojo laikrodžio kaina išpardavimo metu neviršija nei 19 eurų.

„Oukitel A28“ ypatingas tampa dėl to, nes turi visas anksčiau pristatyto fizinio aktyvumo asistento funkcijas, tačiau taip pat stebina savo metaliniu korpusu, iš tikros odos pagaminta apyranke bei integruotu kokybišku pulsometro lustu, kuris, kaip teigia gamintojas, yra naudojamas ir prabangiame „Apple Watch“ išmaniajame laikrodyje.

Ieškantiems namų saugos sprendimų, šią savaitę vertėtų atkreipti dėmesį į „Wanscam HW0049“ belaidę 1 megapikselio (1280 x 720) IP kamerą už 26 eurus.

Pasak gamintojo, ši IP kamera labiausiai išsiskiria dėl to, nes yra aprūpinta judesio davikliu, naktiniu pašvietimu (iki 10 metrų), integruotu mikrofonu, garsiakalbiu bei intelektualia „Wanscam HW0049“ valdymo taikomąją programa, kuri veikia tiek „Android“, tiek „iOS“ išmaniuosiuose telefonuose.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(7)
(1)
(6)

Komentarai ()