Kinijos turgelio stebuklai: automobiliams, dviračiams ir visiems keliautojams skirti išpardavimai – nuo nestandartinio FM moduliatoriaus ir automobilio informacinio ekrano iki universalių žygio peilių, žiūronų ir dviračio šviesų (Foto)  ()

Artėjantis pavasaris yra tarsi įspėjimas, kad laikas pradėti galvoti apie vasaros išvykas bei atostogas. Tikriausiai dauguma sutiks, kad gerėjantis oras skatina keliauti. Būtent tuo pačiu taip pat tenka pradėti sukti galvą, kaip turimą automobilį aprūpinti svarbiausiais aksesuarais, kurie gali praversti ilgesnėse kelionėse.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Tam dabar itin palanki proga - kinų internetinei parduotuvei „Gearbest“ sukako 3 metai, ir ta proga jie organizuoja daug skirtingų išpardavimų ir siūlo pigiau įsigyti įvairių prietaisų. Be to, perkant daugiau nei 54.94 € kainuojantį prietaisą, galėsite iš galimų variantų pasirinkti antrą už vos 3.05 € kainą. Tarp pastarųjų yra klaviatūrų, ausinių, adapterių ir netgi planšetinis kompiuteris!

Vienas iš įdomesnių ir ypač pavasariui tinkamų išpardavimų yra „Automobile and Motorcycle Gear Flash Sale“ - jame surasite daug įdomių ir praktiškai naudingų smulkmenų.

Pavyzdžiui, iš pirmo žvilgsnio gali atrodyti, kad automobiliniu FM moduliatoriumi ką nors nustebinti jau yra sunku, tačiau kinai įdomių ir nestandartinių sprendimų sugeba pasiūlyti netgi čia.

Pavyzdžiui, FM moduliatorių „BC06S“ Kinijos elektroninė parduotuvė „Gearbest“ šiuo metu siūlo įsigyti vos už 8 eurus, tačiau jis maloniai stebina ne tik savo išskirtiniu dizainu, bet ir galimybėmis.

Savaime suprantama, kad kaip ir kiekvienas įprastas FM moduliatorius, taip ir „BC06S“ yra skirtas transliuoti muzikos rinkmenoms FM radijo bangomis iš TF kortelės. Vis dėlto šis FM moduliatorius taip pat turi dvi integruotas USB jungtis (5V, 2.1A), todėl esant reikalui gali būti naudojamas ir išmaniojo telefono baterijos įkrovimui. Čia svarbu pabrėžti, kad šios USB jungtys taip pat yra suderinamos su USB atmintinėmis, todėl „BC06S“ muzikos įrašus gali transliuoti ne tik iš TF atminties kortelės, bet ir iš išorinės USB laikmenos.

Galiausiai itin išrankiems melomanams patiks ir tai, kad „BC06S“ taip pat yra aprūpintas „Bluetooth“ ryšio moduliu bei 3,5 milimetro garso jungtimi. Be to, kiekvienas potencialus pirkėjas greičiausiai maloniai nustebs sužinojęs, kad dėl integruoto „Bluetooth“ ryšio modulio šį universalų FM moduliatorių taip pat galima naudoti ir kaip automobilinę laisvų rankų įrangą.

Tuo tarpu tie pirkėjai, kurie nori apie savo automobilį žinoti kuo daugiau, greičiausiai susidomės 40 eurų kainuojančiu papildomu automobilio informaciniu ekranu „Geyiren E260“.

Šiuo atveju svarbu atkreipti dėmesį į tai, kad papildomas informacinis ekranas „Geyiren E260“ gali būti prijungiamas tik prie tų automobilių, kurie turi OBD II tipo jungtį.

„Geyiren E260“ kiekvienam praverčia tuo, nes svarbiausius automobilio momentinius parametrus (greitis, kuro sąnaudos, variklio temperatūra, apsukos ir t.t.) projektuoja ant specialaus 4 colių įstrižainės informacinio ekrano, kuris yra montuojamas greta priekinio stiklo.

Būtent toks sprendimas patogus todėl, nes vairuotojui palaipsniui padeda visiškai atsisakyti žvilgčiojimo į prietaisų skydelį, o tai leidžia visą dėmesį koncentruoti tik į kelią.

Žinoma, pavasarį keliaujame ne tik su automobiliais, bet ir ruošiamės į žygius po gamtą ar pakeliauti su dviračiais - su jais ypač malonu pasivažinėti net ir mieste savaitgaliais ar vakarais po darbo. Šiems pomėgiams skirtas specialus išpardavimas „Outdoors&sports“.

Jame surasite daugybę įvairių naudingų smulkmenų žygiams, pavyzdžiui, sulankstomą daugiafunkcinį (4 funkcijos viename) universalų ir ypač daug teigiamų įvertinimų turintį peilį su nerūdijančio plieno ašmenimis ir aliuminio lydinio korpusu. Tai užtikrina, kad peilis puikiai tinkamas žygiams - jis nebijo drėgmės ir karščio, o pasak pirkėjų įvertinimo, jo rankena yra itin ergonomiška laikymui rankoje. Geriausia žinia, kad akcijos metu jis kainuoja tik 6.61€.

Dviračių mėgėjams, norintiems išsiskirti iš minios, vertėtų atkreipti dėmesį į programuojamas LED ratų šviesas. 

Tai ratlankio stipino ilgio strypeliai su LED šviestukais, tvirtinami prie ratų ašies. Jie yra atsparūs išorės naudojimui - tai patvirtina IP55 sertifikatas. Maitinimas - 3xAAA baterijos.

Smagiausia dalis, jog šis komplektas priklauso kategorijai „pasidaryk pats“, todėl galima užprogramuoti bet kokius norimus vaizdus. Tiesa, norint kad vaizdas matytųsi, reikia, kad ratai suktųsi - geriausiai viskas atrodys, jei važiuosite 15 km/h greičiu. Važiuojant lėtai, vaizdo efekto jau nebus, tačiau tai ne bėda, nes šviestukai išsijungia patys.

Geriausia žinia, kad šis smagus žaisliukas dabar tekainuoja tik 9.15€. Net jei suaaugusiems tai neatrodo itin vykusi idėja, bet vaikams ji tikrai turėtų patikti, o svarbiausia, gali sudominti elektronika, programavimu ir konstravimu.

Programinę įrangą su siūlomais paveiksliukais galima persisiųsti iš čia.

Na ir kokios išvykos į gamtą be žiūronų? Nepamatysite nei daugybės paukščių, nei gyvūnų, o ir įdomu kartais pasmalsauti, kuo gi kitame ežero pusėje užsiima kiti poilsiautojai.

Žiūronų yra begalės, bet ne visi vienodai vertinami pirkėjų. Šia prasme žiūronai „BIJIA 12 x 25 HD Binoculars“ yra išskirtiniai - turi ypatingai daug teigiamų atsiliepimų iš vartotojų.

Gal dėl to, kad jie pagaminti ne iš plastiko, o iš specialaus lydinio, tačiau yra lengvi ir tesveria 277g., be to yra atsparūs lietui, turi ergonomišką dizainą, o optinis artinimas siekia 12 kartų. Dabartinė žiūronų kaina 18.58€, tačiau akcijai skirtas kiekis tirpsta akyse, tad greitai už tokią kainą gali nebelikti nė vieno.

O kad išvykose į gamtą vaikams nebūtų nuobodu, galima pasižvalgyti technikos įdomybių išpardavime „Toys&Hobbies“. Čia surasite daugybę nuotoliniu būdų valdomų modelių ir dronų. Jei kalba eina apie vaikus, jiems nereikia brangių, bet geriau įdomių žaislų, tokių kaip 16€ kainuojantis automobilis MKB 5588 - 610 ar 17€ kainuojantis dronas Helic Max Sky Walker 1336 su apsauga.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(13)
(1)
(12)

Komentarai ()