Kinijos turgelio stebuklai. 3 metų gimtadienio išpardavime – pats pikas: robotai, namų kameros, aukštosios klasės išmanieji už juokingą kainą ir net dėmesio verti elektronikos konstruktoriai (Video)  ()

Kinų elektroninė parduotuvė „Gearbest“ tęsia pavasarinę fiestą – 3 metų gimtadienio progai skirtas išpardavimas pasiekė piką, tad dabar pasiūlymuose jau maksimalios nuolaidos ir daugiausiai akcijoje dalyvaujančių prekių, o mes mes kaip jau įprasta, pasidairėme įdomesnių produktų.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Priminsime, jog visas didysis gimtadienio išpardavimas suskirstytas į tris etapus:

  • kovo 9-14 d. vyko „apšilimas“
  • kovo 14 -18 d. – pagrindinis išpardavimas
  • po kovo 18 d. – pabaigtuvės tiems, kas nespėjo iš to, kas liko (prekių kiekis akcijos metu ribotas)

Kaip įprasta, didelių išpardavimu laikotarpiu visada vyksta žaidimai ir įvairios akcijos, apie jas galite paskaityti straipsnyje Kinijos turgelio stebuklai: trejų metų gimtadienį švenčianti „Gearbest“ paruošė daugybę nuolaidų, akcijų, žaidimų ir prizų - turbūt tai bus didžiausias pavasarinis išpardavimas.

Turbūt paprasčiausias žaidimas iš kurio galima gauti daugiausia naudos su mažiausiomis pastangomis – pirkti reikalingą ir ne mažiau 54.94 € kainuojantį prietaisą, o tuomet galėsite iš galimų variantų pasirinkti antrą už vos 3.05 € kainą. Tarp pastarųjų yra klaviatūrų, ausinių, adapterių ir netgi planšetinis kompiuteris.

Ką įdomesnio galima gauti iš pardavimo metu?

Bene pigiausias robotas, dulkių siurblys

Pavyzdžiui, robotas, dulkių siurblys „ILIFE V1 Robotic“ kainuojantis 101€, išpardavimo metu suvedus nuolaidos kodą RBTV1 jį galima įsigyti už 82€.

Su tokia kaina - tai vienas iš pačių pigiausių robotų dulkių siurblių, kokius tik galima surasti rinkoje. Žinoma, neverta tikėtis iš tiek pat intelekto ir funkcionalumo, kiek iš 10 kartų brangesnių analogų, bet pagal pirkėjų atsiliepimus, pagrindines valymo funkcijas jis atlieka puikiai ir su tiek „smegenų“, kiek turi.

Tad jei norite pagelbėti sau ar savo antrajai pusei su kasdieniniais namų valymo rūpesčiais, dabar puiki proga išbandyti tokį pagalbininką.

Xiaomi kamera

Negalima pamiršti ir aukštosios raiškos (1920 x 1080) „Xiaomi Wireless Smart IP“ belaidės kameros už 54 eurus.

Turinti 4x optinį priartinimą, valdomą išmaniuoju telefonu, su naktinio matymo funkcija, integruotu garsiakalbiu ir mikrofonu, galinti filmuoti 360 laipsnių kampu ir palaikanti 32 GB duomenų kortelę tampa labai įdomiu egzemploriu kiekvieno technologijų gerbėjo namuose.

„Xiaomi Redmi Note 4x“

Besidairantiems į telefonus vertėtų atkreipti dėmesį į „Xiaomi Redmi Note 4x“ – šiuo metu jis pardavinėjamas už 161€, tačiau kad ir kaip keistai skamba – tai aukštosios klasės išmanusis telefonas.

Pilnai metalinis korpusas, aštuonių branduolių itin našus „Snapdragon 625“ centrinis procesorius, aukštosios raiškos (1920 x 1080) 5.5 colių IPS technologijos ekranas, „Adreno 506“ vaizdo plokštė bei 3 GB operatyvioji RAM atmintinė.

Puikiai suprantama, kad pažiūrėjus į kainą, visi ims ieškoti prie ko prikibti – juk kažkokia silpna vieta tikrai turi būti. Nesiginčysime, „Samsung“ ar „Apple“ išmanieji telefonai „Xiaomi Redmi 4“ tikrai lenkia kai kuriomis techninėmis charakteristikomis, tačiau atsižvelkite ir į tai, kad taip pat lenkia ir bent penkis kartus didesne kaina.

Tačiau tuo pačiu verta pripažinti, kad „Xiaomi Redmi 4“ be problemų išlaikyti savo vertę aukštosios klasės išmaniųjų telefonų segmente, nes greta jau paminėtų techninių ypatybių dar tenka pridėti itin sparčiai veikiančią 13 megapikselių kamerą, 32 GB vidinę ROM atmintį ir 128 GB talpos microSD kortelių palaikymą. Be to, „Xiaomi“ taip pat tvirtina, kad išmaniajame telefone integruota 4100 mAh talpos baterija mažiau reikliems naudotojams be įkrovos gali tarnauti net iki 9 dienų.

Arduino rinkinys

Jeigu mėgstate paeksperimentuoti su elektronika, o gal auginate vaiką, kuris turi tam polinkį, tuomet nepraleiskite progos įsigyti Arduino plokštę „KT003 Arduino UNO Starter Kit“ su visu baziniu komponentų rinkiniu. Išpardavimo metu rinkinuką galima įsigyti už €17.

Arduino - tai paprastai prijungiama prie kompiuterio platforma, naudojanti Atmel firmos mikrokontrolerius, kurie pasižymi savo itin didelėmis galimybėmis.

Su Arduino rinkiniu galima sukurti aibes įdomių projektų - nuo stalinio laikrodžio su žadintuvu, itin spalvingų šviesos efektų iki roboto. O galima ir tiesiog eksperimentuoti ar pasižaisti surenkant ir išardant savo sugalvotas smulkmenas. Prie šio kontrolerio plokštės galima jungti begalę periferinių įrenginių – daviklius (temperatūros, apšvietimo, slėgio, pagreičio ir t.t.), šviesos diodus, skystų kristalų (LCD) ekranėlius, servo variklius. Parašius programą priversti vienaip ar kitaip reaguoti į pasikeitimus  ar vykdyti kažkokius veiksmus.

Tai jei jau vaikas išaugo LEGO konstruktorius ir nori užsiimti kažkuo rimčiau – Arduino rinkinys jam būtų ideali dovana.

Radijo bangomis valdomas transformeris

O jei vaikai labiau žaidžia kieme, nei namie su konstruktoriais, tuomet šis 17€ kainuojantis ir nuotoliniu būdų valdomas „monstras“ ant keturių ratų tikrai nustebins ir pradžiugins.

457 g sveriantis radijo bangomis valdomas automobilis „MKB 5588 - 610“ moka kai ką daugiau, nei įprasti tokie modeliukai – tik pažiūrėkite jo viražus:

Valdyti jį galima daugiausia 10 m. atstumu nuo pultelio, bet žaidimams to visiškai pakanka. Automobiliukas turi 400mAh talpos ličio jonų bateriją, kuri kraunama 120 min. ir leidžia be sustojimo važinėti 25-30 minutes. Paprastai vaikams tiek pilnai užtenka, kol dėmesys nenukrypsta į kitus dalykus.

Iš pirkėjų atsiliepimų matyti, kad produktas gan patvarus, o vaikam ypatingai patinka jo netradicinės transformacijos galimybės.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(6)
(5)
(1)

Komentarai ()

Susijusios žymos: