TOP 10 produktų, kuriuos lietuviai dažniausiai pirko Kinijoje (2017 m. gegužis)  (6)

Pigūs, įdomūs ir dažnai Lietuvos parduotuvėse neprieinami daiktai iš Kinijos intriguoja pirkėjus. Kinijos rinka ir elektroninės parduotuvės jau nebekelia tokio didelio žmonių nepasitikėjimo, todėl perkama vis rimtesnė elektronika.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2017-06-05 TOP 10 produktų, kuriuos lietuviai dažniausiai pirko Kinijoje (2017 m. gegužis)  (6)

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kinai technologijos.lt prašymų atsiuntė informaciją, kokios buvo pačios perkamiausios lietuvių prekės Gearbest.com parduotuvėje gegužės mėnesį.  Pateikiame dažniausiai pirktų daiktų dešimtuką - gal kažkam bus naudinga, o iš šiaip smalsu, kuo domisi tautiečiai.

Alkotesteris

Alkotesteriai šiais laikais nebėra tik teisėsaugos pareigūnų ar griežtų darbdavių naudojama priemonė. Dabar juos dažnai įsigyja ir buitiniai naudotojai. Jie puikiai tinka savikontrolei, padeda išvengti nemalonių situacijų.

Šis alkotesteris yra neįtikėtinai pigus, tačiau, pagal gamintojo aprašymą, yra labai tikslus. Apie pagrindinius šio įrenginio parametrus jau rašėme. Šis alkotesteris šiuo metu kainuoja vos €13,48. Gal dėl itin mažos kainos jis ir tapo toks paklausus, jog užėmė pirmą garbingą vietą visų gegužės mėnesio pirkinių sąraše.

Ulefone Power 2 4G

Antoji vieta priklauso tikrai geram telefonui - labai panašu, kad tai buvo geriausias gegužės mėnesio anonsas.

„Ulefone“ nėra gerai žinomas telefonų gamintojas, tačiau kai kurie produktai tikrai gali nustebinti. „Ulefone Power 2“ turi metalinį korpusą, 4GB RAM ir FHD ekraną, tačiau didžiausią nuostabą kelia 6050 mAh baterija, kurios gali pakakti net savaitei, jei telefoną naudosite nelabai intensyviai.

Šiame išmaniajame taip pat rasite ir piršto antspaudų skaitytuvą, lizdus dviem SIM kortelėms ir dar gausybę privalumų. Visi jie verčia dar labiau stebėtis kaina. „Ulefone Power 2“ šiuo metu kainuoja mažiau 147 eurus.

„Xiaomi“ išmaniosios svarstyklės

Įprasta, kad bent vienas „Xiaomi“ produtas patenka į tokių topų sąrašą. Vienaip ar kitaip, tai vienas iš pačių populiariausių kiniškų brandų, tad neverta stebėtis dideliu jam skiriamu dėmesiu.

Ir trečioje vietoje - puikios „Xiaomi“ svarstyklės. Šiuolaikinės išmaniosios svarstyklės yra labai populiarios visame pasaulyje, o šios turi ir garsaus gamintojo logotipą. 

„Xiaomi“ pasistengė, kad šios svarstyklės ne tik rodytų svorį, bet ir matuotų raumenų, kaulų ir riebalų masę, vandens kiekį organizme bei skaičiuotų KMI. Programėlė pateikia patarimų, o pačios svarstyklės yra labai plonos.

„Xiaomi“ išmaniosios svarstyklės šiuo metu kainuoja €43,60. Tai - puiki investicija, jei norite pagerinti savo sveikatą ir kūno linijas.

F30 video registratorius su dviem kameromis

Niekas negali suabejoti, kad automobiliniai vaizdo registratoriai yra labai naudingi. Jie padeda išsiaiškinti avarijų kaltininkus ar užfiksuoti kitus netikėtus įvykius kelyje. Jų galima įsigyti ir Lietuvoje, bet ne visus tenkina esantis asortimentas ar jo kainos.

Šis vaizdo registratorius nėra tradicinis - jis fiksuoja vaizdą ne tik pro priekinį, bet ir pro galinį automobilio stiklą vienu metu, todėl jis ir buvo aprašytas prie kiniškų įdomybių skyrelio ir sudomino pirkėjus.

Ekranas leidžia tobulai sureguliuoti 180 laipsnių kampu besisukiojančias kameras, o SOS mygtukas užtikrina, kad svarbūs įvykiai nebus ištrinti filmuojant naujas keliones. F30 vaizdo registratorius šiuo metu kainuoja €31,52.

JJRC H37 ELFIE 

Skraidinti mėgėjiškus bepiločius orlaivius šiais laikais yra mėgstama pramoga. Tačiau ne visi dronai skirti vienodiems tikslams - vieni pritaikyti profesionaliam filmavimui, kiti - oro lenktynėms, o treti - mėgėjams ir t.t. O štai JJRC H37 ELFIE turi unikalią paskirtį - asmenukes.

Taip taip, tai tarsi asmeninis fotografas, zujantis aplink ir iš įvairių rakursų darantis jūsų nuotraukas. Tiesa, daugiau jis nelabai kam tinkamas, nes JJRC H37 ELFIE gali filmuoti tik 480p raiška, bet už tai asmenukes daro net labai geras. 

O kodėl jis toks populiarus? Neverta dėl to stebėtis, nes jis tikrai labai patogus - šis bepilotis puikiai susilanksto ir gali tilpti kišenėje, o svarbiausia, beprotiškai pigus. JJRC H37 ELFIE  šiuo metu kainuoja €36,39.

Vernee Apollo X

Žinoma, šiame sąraše bus ne vienas išmanusis telefonas - prieš vasarą jų iš Kinijos nupirkta itin daug. Nieko keisto - vidutinės ir biudžetinės kainos segmentuose Lietuvoje neįmanoma įsigyti nieko panašaus, ką savo pasiūloje siūlo kinai. Ir tai ne kažkuo išskirtinė Lietuvos problema - visame pasaulyje jaučiasi tas pats - vietinėse parduotuvėse apsimoka pirkti tik aukštesnės klasės išmaniuosius, o pigesnių ieškoma tiesiai pas kinus.

„Vernee Apollo X“ - naujas 2017 m. telefonas, buvo populiarus dėl kelių priežasčių - geros kameros, greito veikimo ir patrauklios kainos - anonso metu jis buvo tituluotas kaip pigiausias telefonas su 64 GB atmintimi. Kol kas atsiliepimai apie originalią „Vernee OS“ operacinę sistemą taip pat yra labai neblogi ir tai vienintelis modelis, kuriame galima išbandyti šią operacinę sistemą. Be to, tai ne tik pigus, bet ir pakankamai spartus telefonas.

„Vernee Apollo X“ šiuo metu kainuoja €206,84.

„Xiaomi“ virdulys

„Xiaomi“ yra vienas iš tų gamintojų, kurie siekia kurti viską. Ir viską stengiasi pagerinti pagal savo standartus. Todėl aišku, kad ir „Xiaomi“ virdulys nėra paprastas buitinis prietaisas. O kas nenorėtų turi garsaus gamintojo virdulio savo namuose? Tad nors virdulys - keistokas pirkinys iš Kinijos, tai buvo gan dažna prekė lietuvių užsakymuose.

„Xiaomi“ virdulys yra išmanusis - jo funkcijas galima valdyti išmaniuoju telefonu. Nedomina? Tikriausiai daugeliui arbatos mėgėjų bus aktuali kita funkcija - vandens temperatūros palaikymas. Kaskart, kai tik panorėsite, virdulyje rasite karšto vandens, kurio temperatūrą reguliuos išmaniosios sistemos. „Xiaomi“ virdulys šiuo metu kainuoja €41,53

UMIDIGI Z Pro 4G

Ir dar vienas, paskutinis telefonas šiame dešimtuke.

Šis, „UMIDIGI Z Pro“ gali pasigirti vienu iš naujausių dešimties branduolių „MediaTek Helio X27“ centriniu procesoriumi, bet ir 4 GB operatyviąją RAM bei 32 GB vidine ROM atmintimi. Pirkėjus itin sudomino ir dviguba (13 MP + 13 MP) „Sony“ kamera su „IMX 258“ sensoriumi gale bei dar vienas 13 MP kamera priekyje - asmenukes šis telefonas daro puikiai. 

„UMIDIGI Z Pro“ kainuoja €234,71, tačiau šiuo metu jo Gearbest.com nebeturi - per paskutinį išpardavimą buvo išluotas, tad teks palaukti, kol telefonai vėl atsiras prekyboje.

„Xiaomi“ IP kamera

Dar vienas vienas puikus „Xiaomi“ produktas. Namų saugumas mums yra labai svarbus, ypač tada, kai tenka išvažiuoti. IP kameros leidžia namus stebėti iš bet kurios pasaulio vietos - galite matyti, ką namie veikia palikti augintiniai ar vaikai, ar į juos nesibrauna neprašyti svečiai, ar niekas nepasikeitė nuo to laiko, kai uždarėte duris.

„Xiaomi“ IP kamera yra ypatinga tuo, kad ją labai lengva tvirtinti prie įvairių paviršių, joje yra ir garsiakalbis, leidžiantis pasikalbėti su namie likusiais žmonėmis (ar sudrausminti gyvūnus), vaizdą ji fiksuoja aukšta 1080p raiška ir pasižymi nedidele kai„Xiaomi“. „Xiaomi“ IP kamera šiuo metu kainuoja €17,79.

U8S išmanusis laikrodis

Vienintelis šiame reitinge išmanusis laikrodis - nors tai nėra populiariausia prekė lietuvių tarpe, tačiau išskirtiniai pasiūlymai dažnai sudomina tautiečius.

Jau įpratome, kad išmanieji laikrodžiai kainuoja didelius pinigus ir atlieka šimtus funkcijų, kurių iš jų nenorime, tad šiame fone U8S yra labai patrauklus ir visai paprastas įrenginys.

Jis stebi jūsų miegą, primena apie skambučius, skaičiuoja žigsnius, paragina pajudėti, jei ilgai sėdite. Visos funkcijos ypač praktiškos, tai ko reikia realiame gyvenime. Dar viena itin gera žinia apie šį laikrodį - jo kaina. U8S kainuoja vos daugiau nei 9 eurus ir yra puikiai vertinamas pirkėjų.

Populiarėjančiose Kinijos elektroninėse parduotuvėse dažnai galima rasti tokių daiktų, kurių pas mus paprasčiausiai nėra, be to galima įsigyti naudingų elektronikos gaminių už patrauklią kainą. Ypač, jei pasiseka apsipirkti įvairių akcijų metu - tokiose parduotuvėse kaip Gearbest.com nuolaidos yra labai dažnos. Tad nieko keisto, jog nuolatos auga susidomėjimas kiniška produkcija.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(33)
(22)
(11)

Komentarai (6)

Susijusios žymos: