„Xiaomi“ tikrai pagerins viską - štai ką padarė iš paprastos asmenukių lazdos  ()

Asmenukių lazdos kažkaip labai greitai užkariavo fotografuoti mėgstančių žmonių širdis. Nors iš pradžių daugelis jų nelaikė labai naudingais prietaisais, dabar jas naudoja daugybė keliautojų ir žygeivių. O „Xiaomi“ yra ta kompanija, kuri labai mėgsta paimti paprastus daiktus ir juos stipriai pagerinti. „Xiaomi“ asmenukių lazda kartu yra ir trikojis bei turi „Bluetooth“ technologiją.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2017-06-09 „Xiaomi“ tikrai pagerins viską - štai ką padarė iš paprastos asmenukių lazdos  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Taigi, kuo „Xiaomi“ asmenukių lazda tokia ypatinga. Visų pirma, ji kompaktiškai susilanksto ir telpa į kišenę. Tai reiškia, kad ją patogu pasiimti su savimi keliaujant. Antra, tai nėra tik asmenukių lazda, tai – ir kompaktiškas trikojis. Ne visiems žmonėms patinka fotografuoti save laikant kamerą rankoje. Todėl jiems labiau patiks telefoną pastatyti kur nors toliau ant trikojo stovo ir nustatyti laikmatį.

Trikojis taip pat pasitarnaus kaip patogus išmaniojo telefono stovas. Pavyzdžiui, žiūrėdami vaizdo įrašus ar filmus galite pastatyti telefoną su šiuo trikoju ant stalo ir idealiai susireguliuoti patogų žiūrėjimo kampą. Arba jį stabiliai pastatyti, kad galėtumėte pasinaudoti internetinių pokalbių galimybe.

Be jokios abejonės, dauguma žmonių „Xiaomi“ asmenukių lazdą naudos pagal tiesioginę jos paskirtį. Tam ji labai patogi. Telefono laikiklis, galintis laikyti visus telefonus, kurių plotis yra 56-89 mm, sukiojasi 360 laipsnių kampu. Jis taip pat lankstosi, todėl surasti reikiamą kampą nuotraukai tikrai nebus sunku.

Trikojo funkciją galima naudoti paprasčiausiai išskleidžiant rankeną – ji sudaryta iš trijų dalių, turinčių neslystantį paviršių apačioje. Įdomu ir tai, kad ši lazda turi „Bluetooth“ funkciją. Ji prisijungia prie telefono tam, kad ant lazdos esančiu mygtuku galėtumėte pradėti filmuoti ar padaryti tobulą asmenukę. Dažnai ši funkcija išgaunama telefoną prijungus laidu, bet tai tik dar vienas rūpestis, ypač, jei kas nors paskambina ir telefoną reikia greitai nuimti. „Xiaomi“ asmenukių lazda turi 60mAh bateriją, kurios, kadangi ji reikalinga tik ryšiui palaikyti ir mygtukui, turėtų pakakti gana ilgam.

Neišvengiamai, „Xiaomi“ asmenukių lazda kainuoja brangiau nei pigūs, nekokybiški, bet labai populiarūs gaminiai. Šiuo metu „Xiaomi“ asmenukių lazda kainuoja kiek daugiau nei 15 eurų. Turint omenyje atliekamas funkcijas, gaminio kokybę ir patikimą vardą, pasiūlymas tikrai neblogas. Galų gale, tai neprasta dovana save fotografuoti mėgstantiems žmonėms.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(7)
(2)
(5)

Komentarai ()