Skaitytojų vasaros iniciatyva: išbandžiau robotą-dulkių siurblį iš Kinijos ir kol kas jis ne tik pateisino, bet ir pralenkė lūkesčius (Video)  ()

Vakuminis robotas - tai kaip futuristinė namų atributika, bet pagaliau kaina pasiekė tikrai daugeliui prieinamą ribą, tai pamėginau ir aš namų siurbimą patikėti robotui.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

ILIFE V1“ robotą užsisakiau iš „Gearbest“ parduotuvės ir gavau gan greit iš Olandijos sandėlių. Nei muitų, nei PVM mokesčių nereikėjo mokėti.

Pats produktas tikrai pasiteisino ir galiu atvirai pasakyti, jog pralenkė lūkesčius: įlenda į palovius ir išsiurbia neitikėtinai daug dulkių ir plaukų kur įprastai nelendi siurbti kiekvieną kartą. Tiesa, greitai jis visko neišvalys  - reikia laiko, kol visur pervažinės, be to, reikia šiek tiek paruošti aplinką, kad neužkliūtų ir pašalinti mažus daiktus nuo žemės.

Verta pastebėti, jog užstringa jis išties retai ir be to, nėra labai kvailas. Patiko tai, kad ištraukus iš dėžės tiesiog įjungiau ir paleidau – viskas labai paprasta, aišku ir suprantama, nereikėjo net ir skaityti instrukcijos :).

P.S. Roboto baterijos pakanka vienu ypu išsiurbti 3 kambarių butą. Jei norėsite pamatyti kaip jis atrodo gyvai, viskas puikiai matoma šioje apžvalgoje:

Mindaugas M.


Siųskite savo istorijas apie įdomius, naudingus ir pasiteisinusius produktus iš Kinijos el. paštu info@technologijos.lt, o geriausios iš jų bus apdovanotos 100$, 50$, 20$ vertės prizais.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(35)
(12)
(23)

Komentarai ()