Namų saugumas už prieinamą kainą: itin pigi, bet labai gerai pirkėjų vertinama IP kamera iš Kinijos  ()

Internetinės kameros namų saugumui yra vis populiarėjantys prietaisai. Sunku palikti namus neįsitikinus, kad jiems tikrai nieko nenutiks, kol mūsų nėra. Kas jei augintiniai ką nors iškrės? O jei vaikai elgiasi neatsargiai? IP kameros leidžia namus aplankyti per atstumą ir net pigi kamera leidžia sudrausminti namie likusius vaikus ir gyvūnus.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2017-08-22 Namų saugumas už prieinamą kainą: itin pigi, bet labai gerai pirkėjų vertinama IP kamera iš Kinijos  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Namų saugumas rūpi visiems, tačiau ne visi gali sau leisti įsirengti brangias kamerų ir signalizacijos sistemas. Pigi IP kamera yra gera išeitis. Ji jungiasi prie namų interneto ir leidžia realiu laiku pamatyti, kas vyksta namuose. Šis mažas įrenginys netgi leis pasikalbėti su namie likusiais žmonėmis ar net sudrausminti augintinius – jame sumontuotas garsiakalbis ir mikrofonas. Aišku, tam reikia specialios programėlės.

Programėlė leidžia šią „Mini WiFi 720P Smart IP Camera“ kamerą valdyti – sukioti įvairiomis kryptimis, kad galėtumėte apžvelgti visą kambarį. Tai nėra labai dažna funkcija pigiose IP kamerose. Galėsite ir priartinti, padaryti nuotrauką ir t. t. Tiesa, kameros jutiklis ir yra priežastis, kodėl ši kamera yra tokia pigi.

Ši MINI IP kamera turi vos 1 megapikselio jutiklį, tačiau jis leidžia filmuoti 720p raiška. Iš tikrųjų, saugumui užtikrinti to visai pakanka. Ypač turint omenyje, kad ši kamera turi judesio daviklį bei IR lęšį, kuris leidžia matyti tamsoje. Vaizdas ne tik rodomas jūsų išmaniajame telefone, bet ir įrašomas į atminties kortelę (iki 64 GB). Cikliškas įrašymas pasirūpina, kad nereikėtų trinti senų failų.

Tai – lengvai instaliuojamas prietaisas, tačiau jis neturi baterijos – jį teks jungti į kištukinį lizdą. Gerai tai, kad šią kamerą galima kabinti ir aukštyn kojom – kai kuriose vietose ją tiesiog patogiau kabinti prie lubų. Tai – pigus ir patikimas būdas pasirūpinti namų saugumu.

Kiek kainuoja jūsų ramybė? Tikriausiai kainos neįmanoma įvardinti. Ši kamera suteiks galimybę apžiūrėti savo namus per atstumą, o tai tikrai padidins saugumo jausmą. MINI IP kamera šiuo metu kainuoja €13,53. Verta paminėti ir tai, kad ji Gearbest.com svetainėje turi virš 253 apžvalgų ir 4,8 žvaigždučių įvertinimą iš 5, o tai - vienas iš aukščiausių įvertinimų IP kamerų tarpe. 

 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(11)
(3)
(8)

Komentarai ()