„Vernee“ mano, kad gamintojai užsižaidė ir kaip naujos eros pavyzdį pateikia „Thor Plus“ : ar matėte stilingesnį ir greitesnį telefoną su 6200mAh baterija ir už tokią kainą? (Video)  (1)

Pastarieji metai išmaniųjų telefonų rinkoje yra labai konkurencingi – gamintojai verčiasi per galvą, kad pirkėjams pasiūlytų kuo geresnių techninių charakteristikų išmaniuosius telefonus. Tie, kas negali konkuruoti pagal specifikacijas, bando padailinti telefono išvaizdą, tačiau toli originalių idėjų neieškoma – tiesiog kopijuojamos atskiros garsiausių flagmanų detalės. Tačiau surasti stilingus telefonus, kurie turėtų savitą, bet gražią išvaizdą ir tuo pačiu, būtų išskirtiniai pagal specifikacijas – biudžetiniame segmente labai sudėtinga, rašome „Vernee“ pranešime spaudai.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ir ypač sunku surasti didelės talpos bateriją, suderintą su gera telefono išvaizda. Būtent šito iššūkio ir ėmėsi sparčiai populiarėjanti „Vernee“ kompanija. Pamenate, jos išmanusis „Vernee Thor E“ tapo tikra sensacija tarp telefonų su 5000 mAh baterija – nerasite plonesnio 5.0“ įstrižainės telefono su tokia baterija. Tačiau ne visus pirkėjus tenkino gan mažas ekranas, todėl reaguodama į klientų pageidavimus, „Vernee“ sukūrė naują savo šedevrą - 5.5“ įstrižainės telefoną „Thor Plus“, turintį net 6200 mAh talpos bateriją.

Kaip ir „Thor E“ atveju, pagrindinis tikslas kuriant „Thor Plus“ buvo suderinti itin geras technines charakteristikas su stilinga išvaizda ir ergonomišku veikimu - tai itin retas derinys visoje išmaniųjų telefonų rinkoje.

„Thor Plus“ turi 64 bitų 8 branduolių procesorių, 3 GB RAM ir tik 7,9 mm storio korpusą bei 6200 mAh baterija. Jo storis toks, kad galima lyginti net ir su vienu geriausiu pasaulyje išmaniųjų telefonų „iPhone 7“, kurio storis siekia vos 7,1 mm. Taip, skirtumas ne „Vernee Thor Plus“ naudai, bet pastarasis turi tiek energijos, kiek „iPhone 7“ net sapne nesapnavo.

Įdomu tai, kad nors „Vernee Thor Plus“ turi didesnę bateriją nei „Thor E“, bet yra už jį dar plonesnis.

Be plono ir stilingai atrodančio dizaino, „Vernee Thor Plus“ turi pilnai metalinį korpusą ir „Super Amoled“ ekraną, kuris stebina itin ryškiomis spalvomis.

Pateikdama šį telefoną kaip pavyzdį, „Vernee“ aiškina, kad prie jo dizaino dirbo pakankamai ilgai ir kruopščiai, kol pagaliau pavyko sukurti itin ergonomiškus telefono formą su visais linkiais, geriausiai atgulančiais į ranką. Žinoma, tokius dalykus vertinti sudėtinga, nes kiekvieno žmogaus ranka – individualus dalykas, tačiau ir atsiliepimuose kalbama, kad šio telefono korpusas tikrai yra patogus ir atrodo tikrai gerai.

„Vernee Thor Plus“ gaminamas dviejų spalvų – elegantiškos juodos ir auksinės. Negalima pamiršti ir pirštų antspaudų jutiklio vietos – nors vyrauja mada jį nukišti į telefono nugarėlę, tačiau „Vernee“ atsilaikė pagundai ir jį paliko telefono priekyje. Tai pats patogiausias sprendimas, o bandymai rodo, kad ir pati jutiklio sparta tiesiog įspūdinga – suveikia per 0,1 s ir tai net greičiau už garsųjį „iPhone 7“.

Ir galiausiai, neatremiamas „Vernee Thor Plus“ privalumas – patraukli kaina už tokius parametrus. Oficialiai jis kainuoja 125€, bet gan dažnai galima įsigyti dar pigiau, kuomet telefonui taikomos nuolaidos. Štai pavyzdžiui dabar, „Vernee Thor Plus“ siūlomas už 109€ - už tokią sumą surasti identišką analogą bus nepaprastai sunku.

Tikėta, kad ateityje vis daugiau gamintojų bandys telefonuose pasiūlyti originalių sprendimų – vien tik flagmanų kopijavimo gali nepakakti stiprėjančioje konkurencijos kovoje.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(12)
(3)
(9)

Komentarai (1)

Susijusios žymos: