Dar 6 pigūs, bet labai patogūs multifunkciniai įrankiai iš Kinijos, kuriuos verta turėti: replės, veržliaraktis, peilis ir atsuktuvai viename  ()

Multifunkciniai įrankiai yra labai naudingi. Vienoje vietoje galite turėti kelis įrankius, kurie iškilus būtinybei gali padėti išsisukti iš keblios situacijos. Jie nepakeičia pilnų įrankių dėžių, bet praverčia tuomet, kai ieškoti dedikuoto įrankio nėra laiko ar galimybių. Pristatome 6 įdomius multifunkcinius įrankius iš Kinijos, kurie yra pigūs, bet gali praversti.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2017-10-05 Dar 6 pigūs, bet labai patogūs multifunkciniai įrankiai iš Kinijos, kuriuos verta turėti: replės, veržliaraktis, peilis ir atsuktuvai viename  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Apie multifunkcinius įrankius jau esame rašę. 8 juos galite apžiūrėti šiame straipsnyje. Tačiau jų įvairovė rinkoje yra didžiulė, todėl pristatome dar 6 multifunkcinius įrankius, kurie pravers patekus į bėdą.

1. Reguliuojamas veržliaraktis, replės ir peilis

Visų veržliarakčių su savimi vežiotis negalite. Normaliomis aplinkybėmis jų ir nereikia. Tačiau gali pasitaikyti situacijų, kuomet su savimi turėti reguliuojamą veržliaraktį bus labai pravartu. Šis multifunkcinis įrankis turi tokį daiktą, tačiau ne tik jį.

Tai - 5 įrankiai viename. Viename kompaktiškame korpuse yra reguliuojamas veržliaraktis, replės, peilis ir pora atsuktuvų. Šio įrankio ilgis - mažiau nei 13 centimetrų, todėl jį labai patogu vežiotis automobilyje. „Piranha“ multifunkcinis įrankis kainuoja vos daugiau nei 14 eurų.

2. Multifunkcinės replės su žibintuvėliu

 

Tai - tradicinis multifunkcinis įrankis, kuriame replės yra pagrindinis įrankis. Vienas iš įdomesnių jo bruožų - LED žibintuvėlis. Gamintojas netgi prideda jam reikalingas baterijas. Gali atrodyti, kad tokio įrankio jums niekam nereikia, tačiau iš tikrųjų jis labai pravers, kuomet reikės išsisukti iš keblios padėties.

Iš viso čia yra 7 įrankiai: replės, peilis, pjūklelis, pora atsuktuvų, žibintuvėlis ir butelių atidarytuvas. Šis multifunkcinis įrankis kainuoja €8,46.

3. Multifunkcinis rašiklis

Rinkoje yra ir keistų multifunkcinių įrankių. Pavyzdžiui, šis ne tik yra labai mažas ir panašus į rašiklį, bet ir turi gulščiuką. Tai - puikus įrankis, kurį verta turėti ant savo darbo stalo. Nors iš pirmo žvilgsnio taip neatrodo, mažame korpuse iš tikrųjų slepiasi net 6 įrankiai.

 

Tai - rašiklis, jutiminis pieštukas liečiamiems ekranams, pora atsuktuvų, minėtas gulščiukas ir liniuotė. Šis multifunkcinis rašiklis kainuoja €2,70.

4. Multifunkcinis kastuvas

Multifunkciniai įrankiai ne tik gali praversti kebliose situacijose, bet ir taupo vietą stovyklaujant. Šis kastuvas pravers tiems, kurie mėgsta laiką leisti kiek toliau nuo civilizacijos. Netradicinis multifunkcinis įrankis taps nepakeičiamu pagalbininku stovyklavietėje, nors telpa į nedidelį dėklą.

Tai - ne tik kastuvas, bet ir pjūklas, butelių atidarytuvas ir kauptukas. Šis įrankis kainuoja vos daugiau nei 5 eurus.

5. Peilis ir šakutė

Tęsiant stovyklavimo temą, jums prireiks ir stalo įrankių. Pasirodo, ir jie gali būti multifunkciniai. Šis peilis ir šakutė telpa į nedidelį dėklą ir gali nuveikti kur kas daugiau nei tik pasitarnauti valgant vakarienę. 

 

Peilio ašmenyse rasite ir keletą veržliarakčių, butelių atidarytuvą, o ant dėklo - liniuotę. Šis įrankių komplektas kainuoja €2,47.

6. Multifunkcinis įrankis-kortelė

Multifunkciniai įrankiai privalo būti maži. Kortelės telpa piniginėje, tai kodėl nesukūrus paprastos kortelės formos įrankio? Tokių rinkoje yra ne vienas. Šis turi visą eilę naudingų įrankių.

Šioje nerūdijančio plieno kortelėje yra ir dėžių, skardinių ir butelių atidarytuvai, atsuktuvai, veržliarakčiai, liniuotė ir daug kitų naudingų bruožų. Geriausia tai, kad tokį įrankį labai paprasta visada turėti su savimi, o jis dar ir neįtikėtinai pigiai kainuoja. Šiuo metu multifunkcinis įrankis-kortėlė kainuoja €2,59 - už šią sumą gausite net du įrankius.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(15)
(11)
(4)

Komentarai ()