Ausinės su kuriomis komplektuojami ir ausų kamštukai: 4 įrenginiai, kurie muziką gros per jūsų kaulus  ()

Ausinėmis vadiname įrenginius, kurie garsą skleidžia tiesiai į mūsų ausis. Šia prasme šiame straipsnyje aprašyti įrenginiai nėra ausinės. Su kai kuriais iš jų netgi komplektuojami ausų kamštukai


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Šie įrenginiai muziką atkuria šiek tiek kitaip. Jie apeina ausies kanalą ir muziką kaip vibracijų bangas perduoda per jūsų kaukolės kaulus. Tai turi keletą privalumų - lengvai galite girdėti savo aplinką, ausyse nesikaupia nešvarumai ir bakterijos, o ir neprigirdintiems tokios ausinės tinka labiau. Praktiškai visos tokios ausinės yra skirtos ne tik muzikos klausymui, bet ir pokalbiams. Štai keturi įdomūs pavyzdžiai.

1. „Beasun g1“

Šios ausinės turi gana didelius kaušelius, kurie turėtų tvirtai laikytis ant galvos. Kaip tikriausiai jau supratote, garsiakalbiai nėra dedami ant ausų, o tik šalia jų. „Beasun g1“ turi keletą svarbiausių mygtukų ant korpuso, leidžiančių perjungti dainą, pagarsinti muziką ir atlikti kitas funkcijas. 

„Beasun g1“ turi pakankamai talpią 220 mAh bateriją, kurios pakaks 6-8 muzikos klausymo valandoms. Jos, kaip ir kitos per kaulus grojančios ausinės, yra belaidės. „Beasun g1“ kainuoja €37,42. Su jome, beja, gausite ne tik dėklą, reikalingus laidus ir instrukcijas, bet ir porą ausų kamštukų.

2. „Vidonn F1“

Tai - kiek paprastesnės, ne tokios ryškios per kaulus grojančios ausinės. Jos pasižymi titano lydinio rėmu, kuris yra labai lengvas ir lankstus, bei ergonomišku dizainu. Jos puikiai tiks posrtuojantiems, nes atitinka IP55 standartą ir visiškai nebijo prakaito.

„Vidonn F1“ turi 180 mAh bateriją, kurios pakaks 6 muzikos klausymo valandoms. Galite rinktis iš trijų spalvų, tačiau šis pasirinkimas nulems tik kai kurių detalių išvaizdą - pats rėmas visada išlieka pilkas. „Vidonn F1“ kainuoja vos daugiau nei 34 eurus.

3. BT700

Jei manote, kad iliustracijose įsivėlė klaida, klystate. Taip, tai yra akiniai nuo saulės su poliarizuotais stiklais ir gera apsauga nuo UV spindulių. Tačiau tai yra ir per kaulus grojantis „Bluetooth“ įrenginys su mygtukais ant vienos iš akinių kojelės.

BT700 turi 230 mAh bateriją, kurios pakaks bent 3 pokalbių telefonu valandoms. Ergonomiškas dizainas nevargins dėvint šį įrenginį, jis labai pravers, pavyzdžiui, vairuojant. BT700 kainuoja  €86,68.

4. „Signet BT – BK“

Šios ausinės taip pat yra ryškios, labai lengvos ir patogios. „Signet BT – BK“ turi 200 mAh talpos bateriją, kurios pakaks maždaug 6 muzikos klausymo valandoms. Tai kaip ir įprasta, tačiau šios ausinės turi ir porą unikalesnių bruožų.

Visų pirma, galinėje jų dalyje yra atšvaitas. Taip gamintojas rūpinasi, kad ir tamsoje sportuojantis žmogus būtų matomas. Antra, prie ausinių tvirtinamas pultelis. Iš pradžių gali pasirodyti keistai, tačiau pasinaudoję ilgiau suprasite, kad tai - labai patogu. Nereikia nei ieškoti telefono kišenėje, nei bandyti surasti mažus mygtukus ant ausinių korpuso. „Signet BT – BK“ kainuoja vos daugiau nei 34 eurus.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(4)
(0)
(4)

Komentarai ()