Kinijos turgelio stebuklai: rimtas daiktas rimtiems žmonėms – prekyboje pasirodė neužmušamas išmanusis telefonas „Doogee S60“ su pačiomis naujausiomis technologijomis (Foto, Video)  ()

Ar pamenate kada paskutinį kartą gerai žinomas gamintojas pristatė ekstremalioms sąlygoms pritaikytą išmanųjį telefoną? Jeigu tikrai aktyviai sekate šios rinkos naujienas, tai greičiausiai būsite girdėję apie naujos kartos išmanųjį telefoną „Samsung Galaxy S8 Active“.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2017-10-14 Kinijos turgelio stebuklai: rimtas daiktas rimtiems žmonėms – prekyboje pasirodė neužmušamas išmanusis telefonas „Doogee S60“ su pačiomis naujausiomis technologijomis (Foto, Video)  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Apie šį telefoną rašėme ir technologijos.lt straipsnyje „Pristatyta sustiprinta „Galaxy S8“ versija: tiems, kas mėgsta daug keliauti ar dirba pavojingus darbus“.

Vis dėlto čia turime vieną problemą – šio itin ekstremalioms sąlygoms pritaikyto išmaniojo telefono net ir labai norit kol kas vis dar neįmanoma įsigyti Lietuvoje.

Taigi, turime tokią situaciją, kai minėtomis savybėmis pasižyminčių pačių naujausių išmaniųjų telefonų tautiečiams šiuo metu belieka ieškoti tik Kinijos elektroninėse parduotuvėse.

Bet neverta liūdėti, nes kinai kartais pateikia tikrai įspūdingų naujienų – tai puikiai patvirtina naujosios kartos ekstremalioms sąlygoms pritaikytas kiniškas išmanusis telefonas „Doogee S60“. Šiuo atveju tiesiog tenka pripažinti, kad „Doogee S60“ žymi naują vietinių Kinijos gamintojų pažangos etapą tokio tipo išmaniųjų telefonų gamybos procese. Ir toks įspūdis susidaro ne tik dėl „Corning Gorilla Glass 5“ stiklu apsaugoto 5,2 colių aukštosios raiškos (1920 x 1080) ekrano ar atsparumą vandeniui bei dulkėms patvirtinančio IP68 sertifikato.

Tęsiant pažintį su „Doogee S60“ išmaniuoju telefonu, dar reikėtų paminėti ir tai, kad pastarasis gali pasigirti 21 megapikselio gale integruota kamera, dviejų SIM kortelių palaikymu, „Android 7.0“ operacine sistema, 4G LTE ryšio moduliu bei itin sparčiu piršto antspaudų skaitytuvu. Šiuo atveju ne ką mažiau stebina ir išmaniajame telefone integruota įspūdingos 5580 mAh talpos baterija bei „Doogee S60“ realizuotas belaidžio įkrovimo funkcionalumas. Čia reikėtų atkreipti dėmesį į tai, kad kol kas tokiu funkcionalumu gali pasigirti retas Kinijoje pagamintas išmanusis telefonas.

Ir nors atrodytų kozirių jau būtų gana, „Doogee S60“ ypatingas tampa dar ir dėl to, nes yra aprūpintas NFC ryšio moduliu – tokia galimybe didžiuojasi retas kiniškas telefonas.

Galiausiai skubame pranešti, kad šiuo metu šį išmanųjį telefoną su aštuonių branduolių „Helio P25“ centriniu procesoriumi, 6 GB operatyviąją RAM atmintine bei 64 GB vidine ROM atmintimi Kinijoje galite įsigyti už maždaug 230 eurų.

Tačiau jeigu jau taip nutiko, kad „Doogee S60“ asmeninių lūkesčių neatitinka, daugiau puikių kiekvieno kišenei prieinamų išmaniųjų telefonų pasiūlymų šią savaitę galite atrasti „Mobile Phones“ išpardavime.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(21)
(7)
(14)

Komentarai ()