Kinijos turgelio stebuklai: prasideda didžiausias rudens išpardavimas – magiškasis „11.11“ ir daugybė įdomių pasiūlymų jo proga  (1)

Tenka pripažinti, kad nuolatiniai išpardavimai jau gana seniai tapo bet kurios elektroninės parduotuvės kasdienybe. Vis dėlto kai kurie iš jų yra tikrai ypatingi, kadangi pakartotinai yra rengiami kiekvienais metais. Pavyzdžiui, kiekvienais metais po Padėkos dienos (švenčiama ketvirtąjį lapkričio ketvirtadienį) JAV parduotuvės penktadienį skiria taip vadinamajam „Black Friday“ išpardavimui.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2017-11-03 Kinijos turgelio stebuklai: prasideda didžiausias rudens išpardavimas – magiškasis „11.11“ ir daugybė įdomių pasiūlymų jo proga  (1)

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ši kasmetinio išpardavimo manija palaipsniui išplito visame pasaulyje. Žinoma, kiekvienoje šalyje į tokius išpardavimus požiūris šiek tiek skiriasi, tačiau šiuo atveju visus juos vienija tas faktas, kad jie visuomet būna rengiami lapkričio mėnesį. Kitaip sakant, lapkritis tampa tuo mėnesiu, kai įvairiai produkcijai siūlomos nuolaidos kartais iš tikrųjų atitinkamus daiktus leidžia įsigyti už mažesnę kainą nei savikaina.

Skaitytojams, kurie domisi Kinijos elektroninių parduotuvių pasiūlymais priminsime, kad kinai lapkričio mėnesį taip pat įprato skirti ypatingam taip vadinamojo dvigubo vienuoliktuko „11.11“ išpardavimui. Lapkričio 11-oji Kinijoje yra amerikiečių Juodojo penktadienio sinonimas. Šią dieną kinų prekybos centrai rengia įvairias akcijas ir išpardavimus, o labiausiai viliojantys pasiūlymai pasirodo internete. Beje, pirmą kartą toks išpardavimas įvyko 2009 metais „Taobao“ internetinėje svetainėje.

Praėjus 8 metams, šis renginys tapo tradicija ir jokia didesnė parduotuvė negali jos ignoruoti. Pavyzdžiui, Kinijos elektroninė parduotuvė „Gearbest“ apie šį kasmetinį išpardavimą pradėjo kalbėti dar lapkričio 1 d. Oficialiame „Get Ready for 11.11“ išpardavimo puslapyje skelbiama, kad šį kartą „11.11GB“ proga potencialių pirkėjų specialūs pasiūlymai lauks daugiau nei tris savaites, t. y. iki lapkričio 20 dienos.

Šiuo atveju svarbu pabrėžti, kad Kinijos elektroninės parduotuvės „Gearbest“ išpardavimas „11.11GB“ šiais metais vyks trimis etapais. Kaip jau buvo minėta, pirmasis iš jų prasidėjo lapkričio 1 dieną ir tęsis iki lapkričio 7 d. „Gearbest“ skelbia, kad šiuo metu visas dėmesys yra sutelktas į nuolaidų kuponų dalybas bei loterijas, kuriose pirkėjai gali laimėti ne tik individualius nuolaidų kuponus, bet taip pat ir įvairius vertingus prizus.

Pavyzdžiui, „Win Awesome Prizes“ loterijoje dabar galima laimėti klasikinį telefoną su IP68 sertifikatu „Vkworld New Stone V3“. Priminsime, kad vasarą šio gamintojo anonsuotas kitas klasikinis telefonas „Vkworld Z3310“ dėl savo panašumo į „Nokia 3310“ susilaukė neįtikėtino susidomėjimo ne tik Kinijoje, bet ir visame pasaulyje. Verta pastebėti, kad vasarą šis telefonas buvo siūlomas už 18€, o dabar jis irgi įtrauktas „11.11GB“ akciją, tad kaina nuskritusi iki 15€. 

Vis dėlto pirmasis „11.11GB“ etapas vien tik ties tuo tikrai neapsistoja. Kitaip sakant, jis turėtų sudominti ir tuos skaitytojus, kurie domisi specialiais pasiūlymais su nuolaidomis.

Dalį šių pasiūlymų šiuo metu galite rasti „Get Ready for 11.11“ puslapyje, tačiau šiuo atveju taip pat rekomenduojame susipažinti ir su „Flash Sale“ išpardavimo pasiūlymais. Be to, jeigu esate pakankamai azartiški, tai greičiausiai susidomėsite ir „Lucky Bags“ pasiūlymų skiltimi. Būtent čia pirkėjams tiesiog siūloma išleisti tam tikrą iš anksto numatytą pinigų sumą, už kurią iš atitinkamos kategorijos atsitiktine tvarka galiausiai bus nusprendžiama kokia prekė buvo nusipirkta.

Deja, bet apie kitus du „11.11GB“ išpardavimo etapus kol kas žinoma tik tiek, kad vienas jų prasidės nuo lapkričio 8 dienos ir tęsis iki lapkričio 12 d., kai tuo tarpu kitas prasidės lapkričio 13 dieną ir vyks iki pat lapkričio 20 d. Labai tikėtina, kad daugiausiai ypatingų pasiūlymų sulauksime prasidėjus antrajam „11.11GB“ etapui, kadangi būtent šiuo laikotarpiu paminėsime ir tikrąją dvigubą vienuoliktuką simbolizuojančią dieną.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(12)
(11)
(1)

Komentarai (1)