Kinijos turgelio stebuklai: EU sandėlio išpardavimas su realiomis nuolaidomis siūlo visiškai berėmį 6.0“ įstrižainės „MAZE Alpha“ bei daugybę kitų gerų pasiūlymų (Video)  (2)

Gruodžio mėnesį kiekvieno iš mūsų laukia įtemptas didžiausių metų švenčių maratonas, kurio metu itin dažnai taip pat tenka gana daug išlaidauti. Vis dėlto dovanų pirkimo tiek sau, tiek kitiems tikrai nevertėtų pasilikti paskutinei akimirkai.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2017-11-05 Kinijos turgelio stebuklai: EU sandėlio išpardavimas su realiomis nuolaidomis siūlo visiškai berėmį 6.0“ įstrižainės „MAZE Alpha“ bei daugybę kitų gerų pasiūlymų (Video)  (2)

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kitaip sakant, lapkritis dovanų paieškoms itin tinkamas mėnuo, kadangi šį mėnesį vyksta tokie išpardavimai kaip „Black Friday“ ar „11.11“ - pastarasis kaip tik prasidėjo Kinijoje, o apie visas jo galimybes ir taisykles jau rašėme čia.

Priminsime, kad šie išpardavimai garsėja ypatingomis nuolaidomis elektroninėms prekėms, todėl jeigu ieškote ekonominės klasės išmaniojo telefono iš Kinijos, dabar turite puikią progą savo svajones paversti realybe nelaukdami Kalėdų.

Pavyzdžiui, kad Kinijos elektroninėse parduotuvėse nuolaidos iš tikrųjų egzistuoja, šią savaitę puikiai patvirtina išmanusis telefonas „MAZE Alpha“.

Šis išmanusis telefonas kiekvieną pirkėją stebina savo 6 colių įstrižainės aukštosios raiškos (1920 x 1080, 376 PPI) „tri-bezel-less“ tipo ekranu, kurį nuo susibraižymų taip pat saugo „Corning Gorilla Glass 4“ stiklas.

Greta to visuomet dar tenka paminėti priekyje fiziniame mygtuke įdiegto piršto atspaudų skaitytuvo privalumus - ši pozicija yra pati patogiausia varotojui bei pabrėžti gale integruotos dvigubos kameros (13 MP + 5 MP) kokybę.

Šiuo atveju verta paminėti, jog išmanusis telefonas „MAZE Alpha“ taip pat yra aprūpintas 4000 mAh talpos baterija, USB C tipo jungtimi ir viena naujausių operacinės sistemos versijų „Android 7.0“.

Tuo tarpu pačiais svarbiausiais šio išmaniojo telefono akcentais tampa aštuonių branduolių „Helio P25“ centrinis procesorius, 64 GB vidinė ROM atmintis (plečiama iki 256 GB naudojant Micro SD kortelę) bei priklausomai nuo pasirinkto modelio integruota 4 GB arba 6 GB operatyvioji RAM atmintinė. 

Kai jau žinote apie kokių galimybių išmanųjį telefoną kalbame, belieka prisiminti dar ir tai, kad pirmąjį kartą „MAZE Alpha“ pristatėme š. m. birželio mėnesio pabaigoje. Būtent tuo metu už šį išmanųjį telefoną su 4 GB operatyviąją RAM atmintine teko mokėti apie 160 eurų perkant iš Kinijos sandėlio.

Skubame pranešti, kad „11.11GB“ proga šiuo metu „EU Warehouse Clearance“ išpardavime analogiškų techninių charakteristikų „MAZE Alpha“ su 4 GB RAM išmanųjį telefoną galite įsigyti už 157 eurus jau tiesiai iš EU sandėlio. Atkreipus dėmesį į tai, kad telefonas parduodamas tiesiai iš EU sandėlio, tai labai geras pasiūlymas – jo pristatymas į Lietuvą bus kelis kartus greitesnis, o paprastai perkant iš EU sandėlio kainos būna bent 15% didesnės.

Vis dėlto šiuo atveju džiugina ir tas faktas, kad visą ateinančią savaitę su 15% nuolaida taip pat galėsite įsigyti ir „MAZE Alpha“ versiją su 6 GB operatyviąją RAM atmintine. Kitaip sakant, dabar šią išmaniojo telefono versiją galite įsigyti vos už 176 eurų, kai tuo tarpu prieš keletą mėnesių 6 GB RAM turinčio „MAZE Alpha“ kaina Kinijoje siekė beveik 200 eurų.

„MAZE Alpha“ telefonai neabejotinai yra vieni iš pačių geriausių „EU Warehouse Clearance“ išpardavime dalyvaujančių telefonų, bet tikrai ne vieninteliai, verti dėmesio. Pavyzdžiui, norint mažesnio ekrano, taip pat vertėtų atkreipti dėmesį į ploniausią 5000 mAh talpos bateriją turintį išmanųjį „Vernee Thor E“ su 5.0“ įstrižainės ekranu už 94€ (plačiau apie jį rašėme šiuose tekstuose) – pirmą šių metų pusmetį tai buvo perkamiausias telefonas Lietuvoje iš Kinijos.

Norintiems tarpinio dydžio ekrano, čia neabejotinai pasiūlymų lyderis yra „Bluboo S1“ su 5,5 colių įstrižainės aukštosios raiškos (1920 x 1080) ekranu, o gamintojas kaip svarbiausią akcentą pateikia tą faktą, jog šis ekranas užima net 90% išmaniojo telefono priekinės dalies.

Plačiau apie šį telefoną jau rašėme jo anonso metu. Tuomet jo kaina su nuolaida iš Kinijos sandėlio siekė 140€, dabar baltos spalvos išmanusis jau ir iš EU sandėlio siūlomas už 133€, tačiau yra labai greitai perkamas. Identiškas išmanusis iš Kinijos sandėlio siūlomas dar pigiau – už 125€, bet į Lietuvą nemokamai bus siunčiamas per paštą, tad užtruks kiek ilgiau, apie 3 savaites.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(6)
(3)
(3)

Komentarai (2)