Kinijos turgelio stebuklai: „Xiaomi“ produktų išpardavimas – nuo neįtikėtinai pigių telefonų už 89€, iki stilingų „AMAZFIT“ apyrankių ir į ausį įstatomų ausinių su USB C tipo jungtimi  ()

Vienas garsiausių Kinijos gamintojų „Xiaomi“ ir toliau aktyviai plečia savo siūlomos produkcijos spektrą. Vis dėlto kadangi dauguma šios produkcijos yra skirta vietiniai Kinijos rinkai, tai reiškia, kad oficialūs spaudos pranešimai apie naujus „Xiaomi“ anonsus europiečių tiesiog nepasiekia.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2017-11-06 Kinijos turgelio stebuklai: „Xiaomi“ produktų išpardavimas – nuo neįtikėtinai pigių telefonų už 89€, iki stilingų „AMAZFIT“ apyrankių ir į ausį įstatomų ausinių su USB C tipo jungtimi  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Būtent dėl tos priežasties bene geriausias būdas padedantis kiekvienam norinčiam sekti „Xiaomi“ naujienas yra ne kas kito, kaip Kinijos elektroninių parduotuvių nuolatos rengiami išpardavimai. Pavyzdžiui, šią savaitę „Xiaomi Autumn Stars“ išpardavime pasiūlymų yra tikrai daugiau nei pakankamai. Kitaip sakant, pastarajame išpardavime šį kartą prekes siūloma rinktis net iš aštuonių skirtingų kategorijų.

Jeigu ieškote klasikinio tipo maksimaliai pigaus, bet kokybiško ekonominės klasės išmaniojo telefono, tai šią savaitę rekomenduojame atkreipti dėmesį į „Xiaomi Redmi 4A“.

Nors sunku tuo patikėti, bet šis 5 colių įstrižainės ekraną (1280 x 720) turintis išmanusis telefonas Kinijoje dabar kainuoja vos 89 eurus, o kas įdomiausia taip pat yra aprūpintas pakankamai našiu biudžetinės klasės keturių branduolių centriniu procesoriumi „Qualcomm Snapdragon 425“.

Be to, čia dar reikia atkreipti dėmesį į tai, kad „Xiaomi Redmi 4A“ gali pasigirti integruota „Adreno 308“ vaizdo plokšte, 2 GB operatyviąja RAM atmintine, 32 GB vidine ROM atmintimi (plečiama iki 128 GB naudojat Micro SD kortelę), 13 megapikselių kamera, 3120 mAh talpos baterija bei 4G LTE ryšio moduliu. Šiuo atveju norisi pabrėžti tik tai, kad „Xiaomi Redmi 4A“ išmaniajame telefone tikrai nerasite lietuvių kalbos, todėl vietoje jos nusiteikite naudoti anglų arba rusų kalbą.

Skaitytojai, kurie ieško stilingai atrodančio fizinio aktyvumo asistento šią savaitę greičiausiai susidomės 47 eurus kainuojančiu fiziniu aktyvumo asistento „Xiaomi AMAZFIT“.

Tenka pripažinti, kad gamintojams nustebinti potencialų pirkėją darosi vis sunkiau, tačiau šiuo atveju „Xiaomi AMAZFIT“ integruotas spalvotas 1,23 colių įstrižainės IPS technologijos ekranas priverčia maloniai nustebti net ir pačius didžiausius skeptikus.

Prie visa to dar norisi pridėti ir tai, kad šis fizinis aktyvumo asistentas yra pilnai atsparus vandeniui (iki 50 metrų gylyje) ir taip pat abejingų nepalieka dėl integruotos 170 mAh talpos baterijos, kuri be papildomos įkrovos „Xiaomi AMAZFIT“ energija geba aprūpinti net 12 dienų (budėjimo režime). Be to, „Xiaomi AMAZFIT“ kaip ir bet kuris kitas fizinis aktyvumo asistentas yra aprūpintas pulsometru, žingsniamačiu, begarsiu žadintuvu ir esant pirkėjo poreikiui kiekvieną naktį dar gali sekti jo miego kokybę.

Jeigu neseniai įsigijote naują išmanųjį telefoną, tai labai tikėtina, kad jame rasite tik USB C tipo jungtį. Būtent dėl tos priežasties senas 3,5 milimetrų jungtį turinčias ausines teks atsinaujinti į tokias, kurios jau yra aprūpintos naujos kartos USB C tipo jungtimi. Skubame pranešti, kad „Xiaomi“ tokio tipo ausines jau taip pat siūlo įsigyti kiekvienam norinčiam.

Šiuo atveju svarbiausia yra tai, kad šios 39 eurus kainuojančios naujos kartos „Xiaomi“ ausinės ypatingos tampa dar ir dėl to, nes yra aprūpintos unikaliu triukšmo šalinimo techniniu sprendimu, kuris, pasak gamintojo, pašalinį aplinkos triukšmą gali nuslopinti daugiau nei 25 dB itin plačiame 50 Hz – 2 kHz dažnių diapazone.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(6)
(8)
(-2)

Komentarai ()

Susijusios žymos: