11.11 proga „Xiaomi“ siūlo dar neregėtas savo produkcijos kainas: 10 geriausių gaminių, kuriuos verta apsvarstyti  (1)

Visoje Kinijoje įsivažiuoja didžiausias lapkričio akcijų vajus - 11.11 proga daugelis parduotuvių, tame tarpe ir Gearbest.com skelbia galybę nuolaidų. Kaip įprasta, parduotuvėse nuolaidos būna arba siūlomos pačio gamintojo, arba parduotuvės. Atskirti nesunku - jei nuolaida simbolinė, iki 10% ir dar su nuolaidos kodu, tai parduotuvės nuolaida. Jei nuolaida solidi, 15%-40% ar dar daugiau, o prekių kiekis ribotas - tai gamintojo nuolaida.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2017-11-11 11.11 proga „Xiaomi“ siūlo dar neregėtas savo produkcijos kainas: 10 geriausių gaminių, kuriuos verta apsvarstyti  (1)

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

11.11 proga solidžiausios nuolaidos yra tos, kurias siūlo patys gamintojai. Ir džiugu pastebėti, kad į šį maratoną įsijungė ir Kinijos gigantas „Xiaomi“. Nemažai savo prekių (tačiau ne visoms) jis paskelbė juntamas nuolaidas, tad dabar įsigyti jo produkcijai yra labai geras metas. Patariame ilgai nelaukti - prekių kiekis ribotas. Ne vienas „Xiaomi“ produktas, įtrauktas į šią lapkričio akciją jau yra išpirktas ir kuo arčiau 11.11, tuo labiau auga pirkimų srautai. 

Atrinkome 10 įdomiausių „Xiaomi“ gaminių, kuriems tikria taikomos gamintojo nuolaidos, o kainos yra realiai sumažintos.

1. „Xiaomi“ automobilinis registratorius

Dar nė karto pas mus neaprašytas, tačiau tikrai dėmesio vertas automobilinis vaizdo registratorius „Xiaomi 70 Minutes Smart WiFi Car DVR“. Cilindro formos ir žemo profilio „Xiaomi“ automobilinis vaizdo registratorius filmuoja 130 laipsnių kampu. „SONY IMX323“ jutiklis užtikrina aukštą vaizdo kokybę - viskas filmuojama HD raiška.

Įdomu ir tai, kad šis įrenginys neturi ekrano. Tai leidžia išlaikyti žemą vaizdo registratoriaus svorį ir profilį. Tačiau, jei norėsite pažiūrėti savo įrašus, nebus būtina numontuoti įrenginio, ieškoti laidų ar atminties kortelės - prie „Xiaomi“ automobilinio vaizdo registratoriaus galite prisijungti savo telefonu per „Wi-Fi“ ryšį.

„Xiaomi“ teigia, kad šis vaizdo registratorius puikiai atsako ir į komandas balsu, nepriklausomai nuo naudotojo akcento. Tai - retas bruožas, tačiau, jei viskas veikia taip, kaip žada gamintojas, galėsite balso komandomis fotografuoti, valdyti mikrofoną, įjungti „Wi-Fi“ ir pasiekti kitas funkcijas.

Galiausiai, „Xiaomi“ vaizdo registratorius turi 240 mAh bateriją.

Šis įrenginys dabar kainuoja vos mažiau nei 34,35 eurai.

2. „Xiaomi Soocas X3“

Akcijos metu nuolaidos skelbiamos ir sveikatos priežiūros prekėms. Vienas iš pačių būtiniausių įrenginių - elektrinis dantų šepetėlis. Anot technologijų žurnalisto Pankaj Kheriwal „Xiaomi Soocas X3“ šepetėlis „galėtų sukelti revoliuciją burnos higienos srityje“.

Šis „Xiaomi Soocas X3“ įrenginys pasižymi moderniu šepetėliu su tankiais šereliais ir itin aukštu dažniu vibruojančiu varikliu. Tai užtikrina labai efektyvią dantų priežiūrą.

Galite nesunkiai keisti valymo režimus, išsirinkdami tą, kuris jums konkrečiu metu tinka labiausiai. Patogumo suteikia ir tai, kad „Xiaomi Soocas X3“ galima visą plauti po vandens srove - jis yra visiškai atsparus vandeniui. Galiausiai, 1000 mAh talpos baterijos pakaks 25 dienoms, o ir prireikus įrenginį įkrauti bus labai lengva - tereikės padėti ant specialaus stovo.

Šis dantų šepetėlis taip pat jungiasi prie jūsų išmaniojo telefono „Bluetooth“ ryšiu. Taip gausite daug svarbios ir įdomios informacijos. Programėlė parodys, kiek energijos liko „Xiaomi Soocas X3“ baterijoje, kada reikėtų keisti šepetėlį, kaip dažnai valotės dantis ir taip toliau.

Paprastai šis šepetėlis kainuoja 50€, akcijų metu galima gauti ir pigiau, pvz., kai rašėme, jog šis šepetėlis tiesiog sužavėjo apžvalgininką, tuomet su nuolaida jis buvo siūlomas už 38€, o dabar jo kaina dar mažesnė - €34,35, o pora atsarginių šepetėlių - €11,43.

3. „Xiaomi Dafang“ IP kamera

Rudens akcijos metu galite pasirūpinti ir savo namų saugumu. Vienas iš geresnių pasiūlymų - „Xiaomi Dafang“ IP kamera. Ji filmuoja 1080p raiška 15 kadrų per sekundę greičiu. Prie jos, kaip ir prie kitų IP kamerų, galima prisijungti iš bet kurio pasaulio krašto, o įrenginyje sumontuotas mikrofonas ir garsiakalbis netgi leis pasikalbėti su tais, kurie liko namuose.

Nors ši kamera ir taip turi gana platų 120 laipsnių objektyvą, ją programėlės pagalba dar galima sukioti ir vartyti - „Xiaomi Dafang“ gali visiškai apsisukti aplink savo ašį. Galiausiai, dėl  IR LED dėka „Xiaomi Dafang“ puikiai mato ir naktį, o ir tiesiogiai nepamatyti vaizdai niekur nedings - bus išsaugoti 32 GB atminties kortelėje.

Kai ši kamera buvo anonsuota 2017 m. rugpjūčio mėnesį, su nuolaida už ją buvo prašoma 25 €. O štai dabar „Xiaomi Dafang“ IP kamera kainuoja €16,41.

4. „Xiaomi Mi TV Box“ priedėlis

Išmaniosios technologijos gali išplėsti televizijos žiūrėjimo patirtį. Šis „Xiaomi Mi TV Box“ įrenginys leidžia net ir senesnių televizorių savininkams džiaugtis išmaniosiomis funkcijomis. Šis priedėlis naudoja „Android TV 6.0“ sistemą, todėl galėsite prisijungti prie „Google Play“ parduotuvės ir parsisiųsti kokias tik norėsite programėles. 

Toks paprastas priedėlis leis televizoriaus ekrane žiūrėti „Youtube“ klipus, jungtis prie „Netflix“, naršyti internete ir atlikti viską, ką įprastai veikia išmaniųjų televizorių savininkai.

Įdomu ir tai, kad „Xiaomi Mi TV Box“ pultelis klauso balso komandų - vėlgi, tai reikėtų vertinti atsargiai, bet išbandyti šią funkciją tikrai verta. Tiesa, dėti daug vilčių neverta – lietuvių kalbos jis tikrai nesupras, bet su anglų kalba jau galima jį valdyti.

Be to, „Xiaomi Mi Box“ ekspertų pripažinimo yra susilaukęs net tik dėl savo funkcinių galimybių, bet ir dėl dizaino, o tai patvirtina tokie tarptautiniu mastu pripažinti apdovanojimai, kaip „Red Dot“ ir „Good Design“.

Įdomu tai, jog prie „Xiaomi Mi Box“ priedelio taip pat galima įsigyti specialų „Mi Game“ valdymo pultelį, kuris itin praverčia žaidžiant žaidimus. Šie pulteliai „Xiaomi Mi Box“ suteikia dar daugiau lankstumo, todėl naująjį „Xiaomi“ priedėlį kai kurie apžvalgininkai jau vadina funkcionalu multimedijos ir pramogų centru.

Kai rašėme apie šį Tv priedėlį pirmą kartą, net ir su nuolaida jis kainavo 73€, o dabar „Xiaomi Mi TV Box“ kaina siekia vos €57,54.

5. „Xiaomi ZMI“ išorinė baterija

Kaip dažnai pasitaiko, kad dienos pabaigoje vienas po kito nustoja veikti jūsų išmanieji prietaisai? Taip nutinka dėl senkančios baterijos, todėl tam reikia būti pasiruošusiam. „Xiaomi ZMI“ yra 20000 mAh talpos išorinį baterija, kuri gali įkrauti ne tik jūsų telefoną, bet ir nešiojamą kompiuterį. Tiesą sakant, daugelį įrenginių ši baterija gali įkrauti net kelis kartus.

„Xiaomi ZMI“ korpuse rasite tris USB lizdus ir „Type-C“ jungtį, taigi, vienu metu galėsite įkrauti net kelis prietaisus. Šis įrenginys gali veikti ir kaip USB šakotuvas, leidžiantis vienu metu prie kompiuterio prijungti kelis USB naudojančius prietaisus. Pati „Xiaomi ZMI“ įkraunama vos per 3,5 valandas.

Verta paminėti ir tai, kad šis įrenginys atrodo visai neblogai, per daug nekrenta į akis, o užapvalinti kampai suteikia patogumo laikyti ir nešioti, tarkim, kišenėje.

Apie šią bateriją rašėme visai neseniai - minėjome, kad tai viena iš trijų geriausių „Xiaomi“ 20000 mAh talpos išorinių baterijų. Įdomu tai, kad tuomet net ir su nuolaida ji kainavo 50€, o dabar  „Xiaomi ZMI“ kainuoja vos mažiau nei 43 eurus.

6. „Xiaomi Mi Max 2“ išmanusis telefonas su 5300 mAh talpos baterija

Kokia būtų „Xiaomi“ akcija, jei nebūtų siūlomos ir nuolaidos išmaniesiems telefonams? Šįkart už patrauklią kainą atiduodamas 6,44 colių „Xiaomi Mi Max 2“ su 12 MP galine ir 5 MP priekine kameromis. 4 GB RAM ir 64 GB ROM turintis telefonas gali pasigirti įspūdį darančiais privalumais.

Visų pirma, „Xiaomi Mi Max 2“ turi net 5300 mAh talpos bateriją - tokia pasigirti negali ir kur kas brangesni telefonai. Atmintį galima išplėsti 128 GB atminties kortele, o pilnai metalinis korpusas yra sukurtas taip, kad telefoną būtų patogu naudoti viena ranka. Aišku, dideliame ekrane patogu žiūrėti vaizdo įrašus, o šį malonumą dar labiau pagerina du stereo garsiakalbiai.

„Xiaomi Mi Max 2“ turi lizdus dviem SIM kortelėms, o atrakinti telefonui prireiks jūsų piršto antspaudo.

Dar šią vasarą su nuolaida šis telefonas buvo siūlomas už 249,19 €, dabar rudeninės akcijos metu kainuoja €197,54, dar galima rinktis iš trijų spalvų.

7. „Xiaomi Huami Amazfit“ išmanusis laikrodis

„Xiaomi“ turi ką pasiūlyti ir aktyviems žmonėms. Šis „Xiaomi Huami Amazfit“ yra gražus išmanusis laikrodis su įbrėžimams atspariu stiklu. Šalia įprastų funkcijų, tokių kaip žingsnių skaičiavimas, treniruotės sekimas, miego analizė, sudegintų kalorijų, širdies ritmo, aukščio virš jūros lygio ir kitų, „Xiaomi Huami Amazfit“ siūlo ir keletą įdomių galimybių.

„Xiaomi Huami Amazfit“ gali veikti ir kaip MP3 grotuvas. Į įrenginį galima įrašyti apie 500 dainų, kurios padės sportuojant. Ryškiame dideliame ekrane matysite savo bėgimo maršrutą, įvairius grafikus ir laikus. O 280 mAh talpos baterija gali atlaikyti net 36 valandas su įjungtu GPS režimu arba 5 įprasto naudojimo dienas.

„Xiaomi Huami Amazfit“ - patikimas gyvenimo palydovas aktyviems žmonėms. Šis laikrodis yra tvirtas, turi kokybiškas apyrankes, o ir IP67 standartas užtikrina, kad jis nebijos nei lietaus, nei dulkių.

Paprastai džiaugdavomės jei su nuolaida šio laikrodžio kaina nukrisdavo žemiau 100€, pavyzdžiui, prieš kelis mėnesius buvo tikrai gera akcija, kai jo kaina nukrito iki 92€, tačiau dabar mušami visi rekordai - „Xiaomi Huami Amazfit“ kainuoja €77,29, ir dar galima rinktis iš dviejų spalvų.

8. „Xiaomi Mi Band 2“

„Xiaomi Mi Band 2“ - viena populiariausių visų laikų išmaniųjų apyrankių Lietuvoje, o ir turbūt visame pasaulyje. Paprastas, minimalistinis dizainas slepia tvirtą korpusą, nepraleidžiantį dulkių ar vandens (IP67).

Tačiau dėl dizaino neapsigaukite - minimalistinis „Xiaomi Mi Band 2“ dizainas įvertintas net ir prestižiniu tarptautiniu apdovanojimu „Red Dot“, o kuo ši apyrankė taip sužavėjo žiūri, galite paskaityti štai čia

Lyginant su aukščiau aprašytu „Xiaomi Huami Amazfit“, tai visai kita klasė - neturi spalvoto ekrano, neturi tokių plačių ryšio galimybių ir yra pritaikyta fizinio aktyvumo sekimui. 

OLED ekranas nėra spalvotas, tačiau savo funkcijas atlieka puikiai - per skirtingus įrenginio parametrus galėsite pereiti naudodami vienintelį mygtuką apyrankės priekyje. 

Ši apyrankė parodys, kiek žingsnių nuėjote, koks jūsų širdies ritmas ir koks dabar paros laikas. Aišku, „Xiaomi Mi Band 2“ gali kur kas daugiau. Viena iš įdomesnių funkcijų - miego ritmų analizė

Pagrindinis šios apyrankės žavesys - itin gera kaina. Jai labai dažnai taikomos įvairios nuolaidos, tad visai nesunku Kinijoje ją įsigyti už 19-20€. Tačiau „Xiaomi Mi Band 2“ šiuo metu kainuoja tik €16,41 ir tai yra rekordiškai žema kaina. 

9. „Xiaomi“ dulkių siurblys-robotas

Šios akcijos metu pigiau parduodamas ir geriausiai pirkėjų vertinamas „Xiaomi“ dulkių siurblys.

Šis įrenginys turi 5200 mAh bateriją, kuri užtikrina nepertraukiamą 2,5 valandų darbą. Tas darbas bus labai efektyvus dėl trajektorijos, kuria šis robotas važinėja, bei šluotelių ir pagrindinio šepečio dešinio. 12 skirtingų jutiklių, kurie neleidžia „Xiaomi“ dulkių siurbliui trankytis į sienas ar baldus - visuomet paliekamas 10 mm tarpas.

Aišku, atlikęs užduotį robotas sugrįžtas įsikrauti baterijų. Visas jo funkcijas bei tvarkaraštį galite valdyti išmaniojo telefono programėle.

Kai rašėme apie šio roboto išskirtines savybes, minėjome, kad „Xiaomi Mi Robot Vacuum“ kainuoja 260 eurų ir į Lietuvą yra siunčiamas nemokamai. Jis ir dabar siunčiamas nemokamai, tačiau jo kaina sumažėjo iki €247,36. Tiesa, nors siuntimas nekainuoja, bet jis siunčiamas per siuntų tarnybas, tad keliauja per muitinę ir labai tikėtina, jog teks susimokėti PVM. Tačiau net ir tuo atveju tai geros kainos pirkinys. 

10. „Xiaomi“ ausinės sportuojantiems

Sporto negalima pamiršti ir atšalus orams. Šios „Xiaomi Wireless Bluetooth“ ausinės yra specialiai sukurtos sportuojantiems. Jos yra belaidės, tačiau tarp garsiakalbių yra kokybiškas, padengtas nuo UV spindulių saugančia danga.

Pats ausinių korpusas yra pagamintas iš anoduoto aliuminio ir bent jau iš dalies nebijo vandens - šios „Xiaomi“ ausinės atitinka IPX4 standartą. Lenkta forma užtikrina, kad šios ausinės nenukris nuo ausų, o 100 mAh baterijos pakanka 7 valandų nepertraukiamam naudojimui.

Ir groja šios ausinės tikrai neprastai. Šių ausinių garsiakalbiai turi įmantrią garso kameros struktūrą, kuri kuria realistišką muzikos įspūdį - plačiau apie tai rašėme jų pristatyme. Įdomu tai, kad tuomet šios ausinės kainavo €25,55, o dabar šios „Xiaomi“ ausinės kainuoja vos daugiau nei 18 eurų.




Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(22)
(5)
(17)

Komentarai (1)