Geriausiai vertinama išmani stalinė lempa „Xiaomi Mijia“ - modernus minimalistinis dizainas ir keturi režimai leis prisitaikyti prie bet kokios situacijos (Video)  (2)

Prie rašomojo stalo kasdien praleidžiame labai daug laiko. Labai svarbu tausoti regėjimą, todėl darbo vieta privalo būti gerai apšviesta. Tai ne tik sveikatos, bet ir ergonomijos klausimas. Tad geras stalinis šviestuvas yra būtinybė, tačiau kaip išsirinkti tarp didžiulės pasiūlos?

Vienas iš būdų - remtis kitų pirkėjų vertinimais ir šiuo atveju reikia būtinai paminėti „Xiaomi Mijia Smart LED Desk“ - tai geriausiai pirkėjų vertinamas Gearbest.com stalinis šviestuvas,bet kuo jis toks ypatingas?


Visi šio ciklo įrašai

  • 2017-11-10 Geriausiai vertinama išmani stalinė lempa „Xiaomi Mijia“ - modernus minimalistinis dizainas ir keturi režimai leis prisitaikyti prie bet kokios situacijos (Video)  (2)

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Xiaomi Mijia Smart LED Desk“ dizainas tikriausiai nieko nenustebins. Tai - paprasta stalinė lempa, kurią sudaro vertikalus stovas, ir plona horizontali detalė su LED elementu. LED technologija reiškia, kad ši stalinė lempa tarnaus labai ilgą laiką ir neišpūs sąskaitų už elektros energiją. Tačiau tai nėra paprasta LED stalinė lempa - „Xiaomi Mijia“ yra išmani.

„Xiaomi Mijia Smart LED Desk“ išmaniosiomis funkcijomis įsidiegęs specialią taikomąją programą gali pasinaudoti kiekvienas „Android“ bei „iOS“ išmaniojo telefono savininkas. Vis dėlto čia svarbu pabrėžti, kad jeigu toks sprendimas pirkėjui nėra patogus, tai jis esant reikalui „Xiaomi Mi Smart LED Desk“ visiškai paprastai gali valdyti ir tiesiog naudodamasis stalinės lempos stove integruotu specialiu ratuku.

Svarbiausia funkcija - keturi režimai:

  • Koncentracijos režimas: šviesa bus nustatyta taip, kad padėtų susikaupti, o po nustatyto laiko persijungs į poilsio režimą, taip primindama jums atsipūsti;
  • Skaitymo režimas: „Xiaomi Mijia“ nustatys natūraliausią šviesos spalvos temperatūrą bei maksimalų ryškumą, kad galėtumėte skaityti knygas ar laikraščius;
  • Kompiuterio režimas: „Xiaomi Mijia“ švies 2700 K šviesa, kuri padės sumažinti mėlynos ekranų šviesos poveikį;
  • Vaikų režimas: nustatoma švelni spalva bei ryškumas, kad vaikams būtų patogu žaisti (bet ne skaityti).

Jei paskaitytumėte interjero dizainerių patarimus apie apšvietimą, pastebėtumėte, kad visi jie siūlo įsirengti šviesos intensyvumo reguliatorius. „Xiaomi Mijia“ tokį turi savo stove. Šiuo reguliatoriumi galėsite sureguliuoti apšvietimo ryškumą bei spalvą.

„Xiaomi Mijia“ galia siekia vos 6W - turint omenyje, kad tai LED technologija ir stalinė lempa, to tikrai pakanka. Šio įrenginio išskiriamas šviesos srautas - 300 liumenų, o šviesos spalvos temperatūros diapazonas - 2700-6500K.

Šviesos temperatūrą galima kesti rankiniu būdu. Tai labai praverčia – iš ryto, aukštos temperatūros melsva šviesa puikiai žadina, o štai vakare galima sumažinti temperatūrą ir organizmą paruošti artėjančiam nakties poilsiui.

Įdomu ir tai, kad „Xiaomi“ labai rimtai pažiūrėjo į šio įrenginio patikimumą - lanksti lempos jungtis buvo bandymuose lankstoma net 10 tūkstančių kartų. Lempą priglaudus prie vertikalaus stovo ji iš kryptinio šviestuvo transformuojama į nuotaiką kuriantį interjero elementą.

„Xiaomi Mijia“ - kokybiška minimalistinio dizaino išmani stalinė lempa gerai darbo vietai. Geras apšvietimas yra viena iš esminių apgalvotos ergonomikos sudedamųjų dalių, todėl jos nereikėtų nuvertinti. 

Šiuo metu „Xiaomi Mijia“ stalinė lempa įtraukta į rudeninį išpardavimą, tad kainuoja kiek daugiau nei 30 eurų - primisnime, kad dar vasaros pradžioje su nuolaidomis buvo siūloma už 37€.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(10)
(4)
(6)

Komentarai (2)