Kinijos turgelio stebuklai: „Cube Thinker“ nešiojamas kompiuteris su „Intel Core m3“ procesoriumi, 8 GB RAM ir 256 GB SSD tokiomis „11.11“ kainomis, kokių Lietuvoje nebūna  ()

Tenka pripažinti, kad pirkėjų skeptiškas požiūris į vietinių Kinijos gamintojų produkciją gali būti pateisinamas. Vis dėlto šiuo atveju taip pat reikia atsižvelgti į tai, kad technologijų rinkoje itin didelė konkurencija skatina kasdieninį progresą. Pavyzdžiui, dar šių metų pradžioje vietinių Kinijos gamintojų nešiojami kompiuteriai daugeliu atveju negalėjo sudominti net ir itin taupaus europiečio. Tačiau situacija pradėjo kardinaliai keistis, kai į nešiojamų kompiuterių gamybą įsitraukė tokios vietinės Kinijos bendrovės, kaip „Xiaomi“ ar „Cube“.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2017-11-12 Kinijos turgelio stebuklai: „Cube Thinker“ nešiojamas kompiuteris su „Intel Core m3“ procesoriumi, 8 GB RAM ir 256 GB SSD tokiomis „11.11“ kainomis, kokių Lietuvoje nebūna  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kitaip sakant, aukštosios klasės nešiojamų kompiuterių gamintojų sąrašas per pastaruosius metus atitinkamai išsiplėtė, kadangi jį teko papildyti ir vietiniais Kinijos gamintojų prekiniais ženklais. Nors galbūt sunku tuo patikėti, bet kokybišką aukštosios klasės nešiojamą kompiuterį nuo šiol be didesnių problemų galite įsigyti ir Kinijos elektroninėse parduotuvėse. Jeigu toks pareiškimas jus intriguoja, tai šį kartą tiesiog rekomenduojame pasidomėti „Cube Thinker“ nešiojamu kompiuteriu ir net neabejojame, kad liksite labai maloniai nustebinti.

Šiuo atveju reikėtų pradėti nuo to, kad šis nešiojamas kompiuteris su „Windows 10 Home“ operacine sistema gali pasigirti pilnai metaliniu korpusu bei 3K raiškos (3000 x 2000) IPS technologijos 13,5 colių įstrižainės lietimui jautriu ekranu. Kitu svarbiu akcentu, žinoma, tampa integruotas septintos kartos „Kaby Lake“ mobilus dviejų branduolių „Intel Core m3-7Y30“ centrinis procesorius bei „Intel HD Graphics 615“ vaizdo plokštė. Čia norisi priminti tik tai, kad „Intel Core M“ serijos centriniai procesoriai paprastai šiuo metu bene dažniausiai yra naudojami „ultrabook“ tipo nešiojamuose kompiuteriuose.

Svarbu pabrėžti, kad nešiojamas kompiuteris „Cube Thinker“ taip pat yra aprūpintas 256 GB talpos M.2 tipo SSD disku, 8 GB LPDDR3 tipo operatyviąją RAM atmintine, IEEE 802.11ac WiFi ryšio moduliu, 5000 mAh talpos baterija bei dviem USB 3.0 tipo jungtimis.

Be to, „Cube Thinker“ ypatingas tampa dar dėl to, nes gali pasigirti piršto antspaudų skaitytuvu bei integruota naujos kartos USB C tipo jungtimi.

Galiausiai daugumą potencialių pirkėjų nustebina tas faktas, kad šį nešiojamą kompiuterį Kinijos elektroninėse parduotuvėse galima įsigyti už maždaug 550 eurų be nuolaidų. Skubame pranešti, kad „11.11GB“ išpardavimo proga „Cube Thinker“ taip pat yra taikoma ypatinga nuolaida, todėl didžiausių nuolaidų metu šį nešiojamą kompiuterį galima įsigyti vos už 472 eurus (prie jo dar yra siūlomas nuolaidos kodas – CUBE11, kurį suvedus kaina nukrenta iki 464€), vėliau jo kaina turėtų pakilti iki 507€ (su kodu CUBE11 kaina sieks 498€).

Jeigu susidomėjote vietinio Kinijos gamintojo „Cube“ produkcija, tai tuo pačiu šią savaitę dar rekomenduojame pasidomėti ir kitais „Cube Brand Deals“ išpardavimo pasiūlymais.

Vis dar jaučiate abejones dėl nešiojamo kompiuterio „Cube Thinker“? Pastarąsias bene lengviausia išsklaidyti žvilgtelėjus į panašias technines charakteristikas turinčių nešiojamų kompiuterių kainas Lietuvos elektroninėse parduotuvėse. Tikrai solidus konkurentas „Apple MacBook Air 2016“, kurio pigiausia versija kainuoja beveik 1000€. O pats pigiausias iš lietuviškų pasiūlymų yra 13,3 colių „ASUS UX360CA-C4151T“, tačiau ir jis geru trečdaliu brangesnis, o turi ne tik dvigubai mažiau RAM, bet ir dvigubai mažesnį SSD bei prastesnį ekraną. Kiek padoriau atrodo „Asus ZenBook Flip UX360CA“ – turi bent jau tokios pačios talpos SSD diską kaip ir „Cube Thinker“, tačiau jo ekranas irgi prastesnis, RAM yra dvigubai mažiau, o kaina šiuo metu bene dvigubai didesnė!

Žinoma, reikia pastebėti, kad „Cube Thinker“ kompiuteris į Lietuvą bus siunčiamas per siuntų tarnybą, tad jam prisidės muito mokesčiai, tačiau net su jais jis bus nepalyginamai geresnis pagal kainos/parametrų santykį lyginant su viskuo, kas analogiško yra siūloma Lietuvoje.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(19)
(12)
(7)

Komentarai ()