Kinijos turgelio stebuklai: pasiūlymas, kokių dažnai nebūna - itin mobilus metalinio korpuso nešiojamas kompiuteris „Teclast F6 Pro“ su 360º laipsnių vyriais, „Intel Core M“ CPU ir beveik 4 kartus pigiau, nei analogai Lietuvoje (Video)  ()

Vietinis Kinijos gamintojas „Teclast“ bene labiausiai išgarsėjo gamindamas planšetinius kompiuterius. Vis dėlto panašu, kad dominuoti tik planšetinių kompiuterių rinkoje šiam gamintojui jau nebepakanka. Kitaip sakant, pastaruoju metu galima vis dažniau pastebėti, kad „Teclast“ vis drąsiau ir drąsiau imasi ir AIO tipo bei nešiojamų kompiuterių gamybos. O jog gamintojas šiuo atveju yra nusiteikęs kaip niekada rimtai puikiai patvirtina ir naujosios kartos nešiojamas kompiuteris „Teclast F6 Pro“.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2018-01-12 Kinijos turgelio stebuklai: pasiūlymas, kokių dažnai nebūna - itin mobilus metalinio korpuso nešiojamas kompiuteris „Teclast F6 Pro“ su 360º laipsnių vyriais, „Intel Core M“ CPU ir beveik 4 kartus pigiau, nei analogai Lietuvoje (Video)  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Tenka pripažinti, kad nešiojamų kompiuterių gamybos imasi vis daugiau Kinijos gamintojų, tačiau, patikėkite, šį kartą „Teclast“ kartelę užkėlė kaip niekada aukštai. Naujos kartos nešiojamas kompiuteris „Teclast F6 Pro“ vietinėje Kinijos rinkoje garsėja ne tik dėl savo nepriekaištingo dizaino, bet taip pat ir dėl neįtikėtinai konkurencingų techninių galimybių.

Žinoma, šį įspūdį taip pat padeda sustiprinti ir itin racionali nešiojamo kompiuterio kaina. Pavyzdžiui, Kinijos elektroninėse parduotuvėse su nuolaida šiuo metu nešiojamą kompiuterį „Teclast F6 Pro“ galite įsigyti už maždaug 380 eurų, tačiau vienas pirkėjas gali pirkti ne daugiau kaip 3 vienetus. Apsauga uždėta dėl perpardavinėtojų – kaina tokia gera, kad neabejotinai šie kompiuteriai po kiek laiko atsiras skelbimuose net ir su dvigubu antkainiu ir vis tiek tai bus labai geros kainos pasiūlymai.

Šis itin mobilus 13,3 colių įstrižainės aukštosios raiškos (1920 x 1080) ekraną turintis nešiojamas kompiuteris dizaino aspektu ypatingas tampa dėl to, nes turi pilnai metalinį korpusą, kurio storis siekia vos 1,6 centimetro.

Be to, „Teclast F6 Pro“ svoris siekia vos 1,38 kilogramo, o kas įdomiausia šis nešiojamas kompiuteris taip pat yra aprūpintas 360 laipsnių vyriais, todėl esant reikalui gali būti naudojamas net šešiuose skirtinguose darbo režimuose. Be to, gamintojas žada, kad šio kompiuterio vyriai yra labai patikimi ir rimtai ištestuoti. 

Būtent tai reiškia, kad pirkėjas „Teclast F6 Pro“ nešiojamą kompiuterį galės naudoti ir kaip planšetą, nes jis turi lietimui jautrų ekraną, o tai kol vis dar išlieka gana didele naujiena Kinijoje parduodamiems nešiojamiems kompiuteriams.

Tęsiant toliau norisi pridėti dar ir tai, kad „Teclast F6 Pro“ gali pasigirti integruotu septintos kartos „Intel Core m3-7Y30“ centriniu procesoriumi, devintos kartos „Intel HD Graphics 615“ vaizdo plokšte, 5000 mAh talpos baterija, 8 GB operatyviąja RAM atmintimi, 128 GB talpos SSD disku bei lietimui jautriame paviršiuje įdiegtu piršto antspaudų skaitytuvu.  

 

 

„Intel Core M“ šeimos procesoriai sukurti specialiai itin mobiliems kompiuteriams, todėl kompiuterio su „Core M“ CPU baterijoje energijos užtenka net 1,7 valandos ilgiau nei, pavyzdžiui, naudojant „Haswell“ architektūros „Core i5" centrinį procesorių. Geriausia žinia, kad „Intel Core M“ centrinį procesorių galima aušinti visiškai pasyviai, nenaudojant jokių papildomų išorinių ventiliatorių, o tai labai sumažina kompiuterio skleidžiamą triukšmą ir leidžia kurti itin plono korpuso įrenginius.

Deja, nešiojami kompiuteriai su „Intel Core M“ procesoriais yra itin brangūs – Lietuvoje pigiausias modelis su tokiu procesoriumi ir 8 GB RAM kainuoja nuo 1472€ - palyginkime su „Teclast F6 Pro“ 380 eurų kaina...

Be to, „Teclast F6 Pro“ taip pat rasite iš karto įdiegtą anglišką „Windows 10 Home“ operacinės sistemos versiją, o esant reikalui vidinę nešiojamo kompiuterio disko vietą bet kada galėsite praplėsti naudodami papildomą M.2 tipo jungtį.

Čia dar norisi pridėti ir tai, kad „Teclast“ šį savo naujos kartos nešiojamą kompiuterį itin mėgsta lyginti su „Cube Thinker“. Apie „Cube Thinker“ esame rašę šiek tiek anksčiau ir tenka pripažinti, kad tada šis nešiojamas kompiuteris susilaukė itin daug skaitytojų dėmesio.

Įdomu, kad abu minėti įrenginiai yra itin panašūs, o „Cube Thinker“ prieš „Teclast F6 Pro“ tampa pranašesnis tik dėl didesnės 256 GB talpos SSD disko bei 3000 x 2000 raiškos 13,5 colių įstrižainės ekrano.

Vis dėlto šiuo atveju „Teclast F6 Pro“ taip pat įgyja pranašumų dėl lietimui jautraus ekrano bei šešių skirtingų darbo režimų. Galiausiai siūlome atkreipti dėmesį ir į tai, kad „Teclast F6 Pro“ kainuoja beveik 100 eurų pigiau net ir nepaisant šiuo metu „Cube Thinker“ taikomos nuolaidos (465 eurai).

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(17)
(6)
(11)

Komentarai ()