10 įdomių priedų kompiuteriui ir telefonui, kurie nenuskriaus piniginės: nuo pažangios žaidimų pelės, planšeto stovo ir klaviatūros su jutikliniu kilimėliu iki USB astronauto, „Type-C“ adapterio ir žaidimų pultelio (2 dalis, Video)  (1)

Mūsų gyvenimai jau nebeįsivaizduojami be kompiuterių ir išmaniųjų įrenginių. Jie mums leidžia dirbti, bet suteikia ir nemažai pramogų. Štai 10 nebrangių priedų, kurie išplės jūsų kompiuterių ir išmaniųjų įrenginių galimybes.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2018-02-23 10 įdomių priedų kompiuteriui ir telefonui, kurie nenuskriaus piniginės: nuo pažangios žaidimų pelės, planšeto stovo ir klaviatūros su jutikliniu kilimėliu iki USB astronauto, „Type-C“ adapterio ir žaidimų pultelio (2 dalis, Video)  (1)

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

1. Išmaniojo telefono arba planšetės stovas

Suradę atokvėpio akimirką nuo darbų dažnai mėgstame pažiūrėti vaizdo įrašus ar paskaityti naujienas. Tai dažnai darome valgydami, todėl laikyti planšetę ar išmanųjį telefoną tiesiog neturime kuo. Tam ir skirtas šis stovas Portable Adjustable 4 - 14 inch Pad Stand Holder Bracket, kuris gali bet kokioje padėtyje laikyti 4-14 colių įrenginius. Šis stovas yra neįtikėtinai lankstus, turi neslidų pagrindą ir griovelius įrenginiui.

Šis stovelis leis lengvai sureguliuoti patogiausią žiūrėjimo kampą, jis susilanksto, todėl galėsite jį pasiimti su savimi. Jis kainuoja €3,74.

2. „Coloriicc C4 4-in-1“ universalus adapteris

„USB Type-C“ yra ateities standartinis lizdas. Jį jau turi nemažai naujų išmaniųjų telefonų ir kompiuterių - jis pakeis  „Micro USB“. Problema ta, kad prie to taip greitai neprisitaikome. „Coloriicc C4 4-in-1“ yra adapteris ir kortelių skaitytuvas. Jis turi SD ir „Micro SD“ atminties kortelių, USB ir „Micro USB“ lizdus. Taip įvairius įrenginius ir korteles nesunkiai galėsite prijungti prie kompiuterio ar išmaniojo telefono.

„Coloriicc C4 4-in-1“ universalus adapteris kainuoja  €5,31.

3. USB į USB ir „Micro USB“

Tai - dar vienas sprendimas susitvarkyti su laidais. Šis neįprastas laidas turi USB lizdą ir USB ir „Micro USB“ jungtis. Taigi, jį galima naudoti ir su išmaniaisiais telefonais, ir su kompiuteriais. Prie planšetės galėsite prijungti USB raktą, pelę ar kitus įrenginius. Arba į patogią padėtį perkelti kompiuterio USB lizdą.

Šis laidas kainuoja  €1,48.

4. „USB Bluetooth CSR“

Tai - „Bluetooth“ adapteris, jungiamas į įprastą USB lizdą. Ne vienas šiuolaikinis kompiuteris neturi „Bluetooth“ sąsajos, kuri yra tokia naudinga norint greitai ir be jokių laidų persiųsti failus ar naudotis įvairiomis telefonus ir kompiuterius surišančiomis programomis. Išeitis - „Bluetooth“ imtuvas. Tai - mažas prietaisas, kuris yra tiesiog prijungiamas prie kompiuterio USB lizdo.

Šis „Bluetooth“ USB adapteris kainuoja vos mažiau nei 4 eurus.

5. „PIX - LINK LV - WR09“ bevielio ryšio stiprintuvas

Tai - „Wi-Fi“ signalo stiprintuvas. Būna, kad dideliuose namuose vienam maršrutizatoriui sunku pasiekti visus kambarius. Tam ir reikalingas „Wi-Fi“ signalo stiprintuvas. 

„PIX - LINK LV - WR09“ turi keturias antenas, leidžiančias ryšį tiekti net iki 50 metrų spinduliu, o taip pat vieną WAN lizdą ir vieną LAN lizdą. 

Aišku, realiai aprėptis bus mažesnė dėl kliūčių namuose, tačiau šio įrenginio tikrai turėtų pakakti net ir pakankamai dideliuose pastatuose. Maksimalus „PIX - LINK LV - WR09“ palaikomas greitis - 300Mb/s.

„PIX - LINK LV - WR09“ kainuoja  €13,78, jo panaudojimo scenarijai gali būti tokie:

Priminsime, jog tokius stiprintuvus gamina ir „Xiaomi“ - tai mažesnis ir be iįorinių lizdų, bet itin simpatiškas „XiaoMi WiFi 300M“. Jam nereikalingas joks instaliavimas ar papildomi darbai. Tereikia jį prijungti prie elektros tinklo tarp vietos, kurioje jums reikalingas interneto ryšys, ir maršrutizatoriaus.

„XiaoMi WiFi 300M“ užtikrina 300 Mb/s greitį, vienu metu gali prisijungti prie 16 prietaisų ir tinka daugeliui dabar rinkoje esančių maršrutizatorių. „XiaoMi WiFi 300M“ kainuoja €6,96.

6. Belaidė kelioninė klaviatūra TZ Q9

TZ Q9 - tai „Bluetooth“ klaviatūra su jutiminiu kilimėliu. Ji puikiai tiks tiems, kurie daug keliauja ir dažnai dirba su planšetėmis. TZ Q9 turi mygtukų apšvietimą, kurio spalvą galima pasirinkti, jutiminį kilimėlį (integruotą pelę), ir daug papildomų mygtukų. „Bluetooth“ ryšys užtikrina, kad klaviatūra gali būti naudojama net per 6 metrų atstumą nuo įrenginio. 

TZ Q9 turi 300 mAh bateriją, kuri užtikrina patogų darbą pakankamai ilgą laiką. Ši klaviatūra puikiai tiks keliaujantiems - jos ilgis siekia vos 14,1 cm. TZ Q9 kainuoja  €12,33. Beje - tai vienas geriausiai pirkėjų vertinamų tokio tipo įrenginių.

7. „ZERODATE X300GY“ žaidimų pelė

Tai - biudžetinė žaidimų pelė. Ko galima tikėtis iš palyginti nebrangaus įrenginio? Na, pradžiai, ji turi keturis svarmenis, kurie padeda sureguliuoti pelės svorį pagal savo įpročius ir pomėgius. Jos rezoliucija yra lengvai reguliuojama - turi net 12 padėčių nuo 250 iki 4000 taškų colyje. Galinė „ZERODATE X300GY“ pelės dalis yra reguliuojama, o tarp skirtingų korpuso plokščių šviečia maloni, žaismingai nuteikianti spalvota šviesa.

Reikėtų paminėti ir tai, kad gamintojas pasirūpino ir ilgaamžiškumu - mygtukai buvo išbandyti spaudžiant net 20 milijonų kartų. „ZERODATE X300GY“ kainuoja €15,59.

8. „Utorch“ USB šviestuvas

Prie kompiuterio praleidžiame labai daug laiko. Kartais pasisėdėjimas prie klaviatūros nusitęsia ir į vėlų vakarą ar naktį. Jei nesinori laikyti įjungto pagrindinio kambario apšvietimo, reikia pasirūpinti nedidele USB lempele. „Utorch“ astronautą primenantis šviestuvas turi lankstų stiebą, todėl jį galima pakreipti pačiu patogiausiu kampu. Jis šviečia pakankamai ryškiai, kad apšviestų klaviatūrą, o šviesos spalvos temperatūra yra 6000 - 6500K.

Tai - žaismingas, bet kartu ir funkcionalus USB šviestuvas. „Utorch“ astronautą primenantis USB šviestuvas kainuoja  €3,31.

9. V8 belaidė ausinė

Jums dažnai skambina? Jei kalbėdami telefonu norite naudotis kompiuteriu, esate priversti nepatogiai petimi laikyti telefoną. V8 belaidė ausinė šią problemą išsprendžia. Tai - laisvų rankų įranga su „Bluetooth“ sąsaja, aukštos kokybės garsiakalbiu ir mikrofonu.

Talpios V8 baterijos pakaks maždaug 8 valandų darbui, o paskui įrenginį reikės porą valandų įkrauti. Ant šios ausinės korpuso yra lengvai pasiekiami garso reguliavimo ir įjungimo mygtukai. V8 laisvų rankų įranga kainuoja  €8,64.

10. „ipega PG – 9078“ žaidimų pultelis išmaniajam telefonui

Žaidimai išmaniuosiuose telefonuose šuoliai juda į priekį, tačiau valdyti žaidimų herojus liečiamame ekrane nėra labai lengva. Problemą išsprendžia štai toks žaidimų pultas su reguliuojamu telefono laikikliu. „ipega PG – 9078“ gali išlaikyti 4-5.5 colių telefoną, prie kurio prisijungia  „Bluetooth“ ryšiu. „ipega PG – 9078“ turi gausybę mygtukų, kurie yra tikslūs ir patvarūs, o pats pultelio paviršius neslysta net suprakaitavus delnams.

„ipega PG – 9078“ veikia su „Android“, „iOS“ ir „Windows“ operacinėmis sistemomis. Juo galėsite valdyti žaidimus tiek telefono, tiek kompiuterio, tiek televizoriaus ekrane. 380mAh baterija užtikrina maždaug 10 žaidimo valandų, nors realiai reikėtų tikėtis kiek mažiau. „ipega PG – 9078“  kainuoja €16,57.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(12)
(8)
(4)

Komentarai (1)