„EISA“ paskelbė geriausią mėgėjišką veidrodinį fotoaparatą: štai nuo ko verta pradėti mokytis profesionalios fotografijos (Video)  (17)

Galbūt fotoaparatai šiais išmaniųjų telefonų laikais jau tampa nebe tokia svarbūs. Juk dabar kone kiekvienas telefonas turi ne po vieną ar dvi kameras, o net po keturias. Bet ką tai reiškia, jei visos jos fotografuoja, kaip paprastos visiems gerai žinomos „muilinės“. Ar neryškios ir išplaukusios nuotraukos yra būtent tai, ko jūs norite?


Visi šio ciklo įrašai

  • 2018-05-01 „EISA“ paskelbė geriausią mėgėjišką veidrodinį fotoaparatą: štai nuo ko verta pradėti mokytis profesionalios fotografijos (Video)  (17)

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Greičiausiai ne. Ir nors yra išmaniųjų telefonų su geromis kameromis, bet net ir jos negali prilygti aukščiausios kokybės fotoaparatui. O kai jį dar ir įvertina technologijų specialistai, abejonių dėl gaminio kokybės nebelieka.

„EISA“ specialistai pripažino, kad „Canon EOS 77D“ yra geriausias mėgėjiškas DSLR fotoaparatas, aprūpintas moderniausiomis technologijomis.

„EISA“ technologijų specialistų komentaras: „Canon EOS 77D turi daugybę parindinių pusiau profesionalaus EOS 80D fotoaparato funkcijų. 24.2 MP CMOS jutiklis padeda pasiekti geresnį dinaminį diapazoną nei jo pirmtakas. Didelis privalumas yra tas, kad turi digubų pikselių CMOS AF, kuris fotografuojant bei filmuojant leidžia labai greitai, sklandžiai bei automatiškai fokusuoti vaizdą. Dėl STM ir Nano USM lęšių, fokusavimas yra labai greitas. Vaizdo ieškiklio automatinis fokusavimas taip pat gerokai patobulintas, turintis 45 f/5.6 kryžminio tipo AF taškus. Naujasis DIGIC 7 procesorius užtikrina greitą ir nepertraukiamą fotografavimą (6 kadrai per sekundę) ir FULL HD vaizdo įrašymą su dideliu kadrų dažniu (1080/60p). LCD ekranas ir patogus valdymo mygtukas užtikrina greitą nustatymų reguliavimą. Canon EOS 77D fotoaparatas pasižymi daugybe modernių ypatybių: pakreipiamas jutiklinis ekranas, WiFi ir NFC bei Bluetooth.“

„Canon EOS 77D“ fotoaparatas yra išties galingas, modernus ir naujausiomis technologijomis aprūpintas įrankis su galybe naudingų funkcijų. Čia pateikiame tik pačias esmines „Canon EOS 77D“ ypatybes.

Visą papildomą techninę informaciją apie „Canon EOS 77D“ fotoaparatą galite rasti šioje svetainėje. O šiame vaizdo reportaže detaliai ir suprantamai aptariamos „Canon EOS 77D“ filmavimo galimybės:

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(12)
(8)
(4)

Komentarai (17)