„EISA“ paskelbė koks yra pats kompaktiškiausias 2018 m. fotoaparatas: tai aukštųjų technologijų šedevras labai kompaktiškame korpuse (Video)  ()

Fotoaparatas daugeliu atveju yra gana specifinis įrenginys ir jis būna skirtas tam tikrai žmonių kategorijai. Tiek profesionalams, tiek pusiau profesionalia fotografija užsiimantiems žmonėms, tiek ir mėgėjams. Visgi, kai kurie iš tokių įrenginių būna ganėtinai nepatogūs nešiotis su savimi ir reikalauja specialios priežiūros, būtent jiems skirtų dėklų ir apskritai užima nemažai vietos. Tačiau tik ne šis fotoaparatas.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2018-06-05 „EISA“ paskelbė koks yra pats kompaktiškiausias 2018 m. fotoaparatas: tai aukštųjų technologijų šedevras labai kompaktiškame korpuse (Video)  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„EISA“ technikos specialistai „SONY RX100 V“ išrinko kaip patį kompaktiškiausią fotoaparatą.

Specialistų komentaras: „Sony RX100 V yra aukštųjų technologijų šedevras labai kompaktiškame korpuse. Kaip ir jo pirmtakas, jis siūlo 1.0 tipo jutiklį ir puikų ištraukiamąjį OLED ekraną. Naujasis 20,1 milijono vaizdo elementų Exmor RS CMOS jutiklis, kartu su greitu BIONZ X vaizdo procesoriumi ir nauja front-end LSI, leido Sony sutrumpinti automatinio fokusavimo reakcijos laiką iki 0,05 sekundės ir pasiūlyti greitesnį nepertraukiamą fotografavimą iki 24 kadrų per sekundę greičiu.“

O kaip teigia pats gamintojas, naudodamiesi pasaulyje greičiausiu automatiniu fokusavimu (AF) ir nuolatinio fotografavimo funkcija, norimus kadrus užfiksuosite akimirksniu.

„SONY RX100 V“ fotoaparate greitai ir tiksliai veikiantis spartus hibridinis AF užtikrina neprilygstamą 0,05 sek. AF greitį; spartus nepertraukiamas fotografavimas galimas iki 24 kadr./sek. sparta, AF / AE sekimas – iki 150 kadrų, 4K filmų filmavimas ir stipriai sulėtinto vaizdo įrašymas iki 960 kadr./sek.

Šiame vaizdo įraše galite įsitikinti „SONY RX100 V“ fotoaparatu padarytų 4K vaizdo įrašų kokybe:

Beje, be galimybės filmuoti 4K vaizdo įrašus, „RX100 V“ siūlo labai lėtą judesį iki 960 kadrų per sekundę dažniu, tylų fotografavimą ir daugiafunkcinį valdymo žiedą.

Šiame vaizdo įraše demonstruojamos „SONY RX100 V“ sulėtinto vaizdo galimybės:

Tad iš principo „SONY RX100 V“ yra pačios aukščiausios klasės kompaktiškas fotoaparatas su 1.0 tipo jutikliu ir pasižymi išskirtinėmis AF charakteristikomis.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(10)
(2)
(8)

Komentarai ()