TOP 10 savaitės perkamiausių prekių iš Kinijos turgelio: kai kurioms prekėms su nuolaidų kuponais taikomos dvigubos nuolaidos (2018, 22 savaitė)  ()

Internetinė parduotuvė Gearbest tradiciškai išplatino šios savaitės perkamiausių produktų rinkinį, o kai kurioms prekėms paruošė dvigubas nuolaidas. Turbūt neverta stebėtis, kad nuolaidos galioja visoms rinkinuko prekėms - sumažėjusi kaina kaip tik ir paskatina pardavimus, o jei prekės kokybiškos, jos tiesiog šluojamos. Priminsime, kad šie produktai šią savaitę populiariausi pagal pardavimus visame pasaulyje.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ši internetinė parduotuvė dažnai pasiūlo įvairių prekių už gana patrauklią kainą, o šiai savaitei pristato specialų pačių populiariausių ir geriausiai vertinamų prekių rinkinuką. Čia rasite įvairių įvairių pasiūlymų: nuo vaizdo registratoriaus iki robotų dulkių siurblių, nuo elektrinio dantų šepetėlio iki ausinių ar itin populiaraus išmanaus telefono. Taip pat siūlomas 3D spausdintuvas, žibintuvėlis ir net išmanioji lemputė.

Be to, kad visoms šio sąrašo prekėms yra taikomos iki 41 % nuolaidos, kai kurioms iš jų Gearbest.com pritaikys ir papildomą nuolaidų kuponų nuolaidą. Tad pasižiūrėkime į tai ką šįkart paruošė Gearbest.com.

1. „Xiaomi 70 Mai“ vaizdo registratorius

Taikoma 21 % nuolaida ir galutinė kaina siekia 30,95 eurus.

Vaizdo registratorius šiais laikais yra tiesiog būtinas dalykas. Jis padeda išvengti nemalonių situacijų kelyje ir įvykus eismo įvykiui užsitikrina rimtą alibį. „Xiaomi 70 Mai“ vaizdo registratorius ir įprastai yra gana nebrangus įrenginys, bet kai jam dar ir taikomos nuolaidos jis apskritai neturi konkurentų.

Apie šį vaizdo registratorių kiek ankščiau publikavome išsamią apžvalgą, kurioje apžvalgos autorius teigė, kad „stebuklų čia nėra, bet vertinant kainos ir kokybės santykį, tai vienas iš geriausių vaizdo registratorių. Jis pasižymi puikiomis charakteristikomis ir turi daugybę pliusų.“ Tikrai rekomenduojame perskaityti šią išsamią „Xiaomi 70 Mai“ apžvalgą, kurioje rasite atsakymus į visus klausimus, kokie tik kils dėl šio vaizdo registratoriaus.

Šįkart tik trumpai priminsime kuo pasižymi „Xiaomi 70 Mai“ vaizdo registratorius.

Jį galima valdyti tiek rankiniu būdu, tiek ir išmaniajame telefone esančia programėle. „Xiaomi 70 Mai“ turi „SONY IMX323“ vaizdo jutiklį, 130 laipsnių objektyvą, 2 MP jutiklį, 1080p filmavimo galimybę, balso atpažinimo technologiją (supranta tik kinų kalbą aut. past.) ir „Wi-Fi“ modulį. Šis įrenginys turi 240 mAh bateriją, trijų ašių akcelerometrą, o pakuotėje yra viskas, ko reikia registratoriaus veikimui, išskyrus atminties kortelę.

Pačioje pakuotėje rasite „Xiaomi 70 Mai“ vaizdo registratorių, 12-24 V įtampą palaikantį automobilinį įkroviklį su USB jungtimi, ganėtinai ilgą 3,5 metrų microUSB laidą ir statinį tvirtą lipduką. Toks pritvirtinimo būdas užtikrina, kad vaizdo registratorius tvirtai laikosi ir nedreba.

Labai naudinga funkcija yra „G-sensor“. Ji užtikrina, kad atsitrenkus į ką nors ar esant sudėtingiems momentams, kamera automatiškai pradeda įrašynėti vaizdą ir jis nebus ištrintas iš vidinės atminties bei nauji vaizdai nebus įrašyti ant jau esančių vaizdo įrašų.

Tad „Xiaomi 70 Mai“ vaizdo registratorius yra išties puikus įrenginys, o dabar dar pasižymi ir puikiu kainos bei kokybės santykiu.

2. „Xiaomi Redmi 5 Plus“ 3 GB RAM + 32 GB ROM globali versija

Taikoma 26 % nuolaida ir šio išmanaus telefono galutinė kaina siekia 125,55 eurus - tai bene viena iš pačių geriausių kainų, kada tik buvusių šiam telefonui. 

„Xiaomi Redmi 5 Plus“ savo techniniais parametrasi yra labai panašus į „Xiaomi Redmi 5“. Apie juos išsamiau rašėme čia. Pagrindiniai skirtumai yra tie, kad „Xiaomi Redmi 5 Plus“ ekranas yra 5,99 colių įstrižainės ir Full HD (2160 x 1080), taip pat turi „Snapdragon 625“ 8-nių branduolių 2,0 GHz procesorių ir baterija yra talpesnė – 4000 mAh.

Šioje apžvalgoje išsamiai palyginami abu „Xiaomi Redmi 5“ ir „Xiaomi Redmi 5 Plus“ išmanieji telefonai. Tik priminsime keletą momentų: telefono baterijos pilnai užtenka dviems dienoms, pats procesorius ir „MIUI 9“ operacinė sistema dirba sklandžiai. Deja, bet telefonas neturi NFC ir vaizdo fokusavimas yra lėtokas.

Kitas apžvalgininkas „Xiaomi Redmi 5 Plus“ palygino su „Xiaomi Mi Max 2“ ir teigia, kad nors „Xiaomi Mi Max 2“ lenkia savo techniniais parametrais „Redmi 5 Plus“, bet pastarasis yra universalesnis, kompaktiškesnis ir ne tik pigesnis telefonas, bet ir apžvalgininkui asmeniškai simpatiškesnis naudojimui. 

O šioje apžvalgoje „Xiaomi Redmi 5 Plus“ buvo lyginamas su neseniai „Xiaomi” pristatytų dar vienu nauju telefonu, pavadintų kaip „Xiaomi Redmi Note 5 Pro”. Iš išvaizdos jis yra labai panašus į  „Xiaomi Redmi 5 Plus”, tačiau ženkliai brangesnis ir kaip detaliai šiuos du telefonus palyginęs apžvalgos autorius pastebėjo, papildomi pinigai už „Xiaomi Redmi Note 5 Pro“ bus mokami dėl priekinės 20 MP kameros ir naujesnio „Snapdragon“ procesoriaus. O ar tai verta didesnės kainos - spręsti kiekvienam asmeniškai. 

3. „Xiaomi Roidmi 3S“ automobilinis USB įkroviklis, FM radijo siųstuvas ir akumuliatoriaus įtampos matuoklis viename įrenginyje

Jam taikoma 17 % nuolaida ir dabar tekainuoja 12,03 eurus.

„Xiaomi Roidmi 3S“ yra daugiafunkcinis įrenginys, kuris leidžia muzikos klausytis automobilyje iš telefono ar bet kokio kito įrenginio, kuris ją transliuoja per „Bluetooth“ ryšį.

Tai aktualu ne patiems naujausiems automobiliams, kuriems dar trūksta kai kurių išmaniųjų funkcijų ir juose nėra nei USB lizdų, nei „Bluetooth“ ryšį suprantančių įrenginių. 

„Xiaomi Roidmi 3S“ veikia labai paprastai - prisijungia prie išmaniojo įrenginio per „Bluetooth“ ryšį, o paskui transliuoja iš jo grojamą muziką FM dažniu tiesiai į automobilio audio sistemą. 

Tačiau tai ne vienintelės jo galimybės - tai taip pat ir išmanusis automobilinis USB įkroviklis jūsų išmaniesiems prietaisams su dviem USB lizdais. 

Apie šį įrenginį detaliai rašėme „Xiaomi Roidmi 3S“ išsiamioje apžvalgoje, tad paminėsime esminius momentus:

1) Pagamintas iš kokybiško plastiko ir metalo. Dizainas yra gražus;

2) Gaminyje numatyta apsauga nuo per didelio srovės suvartojimo, įtampos šuolių, perkaitimo, užtrumpinimo;

3) Įėjimo įtampos 12-24 V, išėjimo įtampa 5 V, kiekvienam išėjimui tenka po 2.4 A stiprumo srovės. Tiesa, maksimali suminė srovė apribota ties 3.4 A. Deklaruojamas energijos konvertavimo efektyvumas - iki 95%;

4) „Roidmi Life“ programėle naudotis nesudėtinga. Reguliuojamas dažnio diapazonas apima 87.5-108.0 MHz, nustatymas keičiamas kas 0.1 MHz. Muzikos transliavimas vyksta stabiliai, krovimo funkcija taip pat veikia be sutrikimų.

4. „Alfawise SG – 949“ elektrinis dantų šepetėlis

Jam taikoma net 41 % nuolaida ir dabar jis kainuoja 8,59 eurus.

„Alfawise SG – 949“ yra kiek pigesnis šio gamintojo šepetėlis, neturintis įkrovimo stotelės. Brangesnė versija yra „Alfawise S100“. Jis yra labai populiarus dantų šepetėlis, apie kurį rašėme ir anksčiau. „Alfawise S100“ apžvalgose jį jau lyginome ir su „Xiaomi Soocas Soocare X3“, ir su „Seago SG – 507“ ir jokių trūkumų nebuvo pastebėta. O 426 pirkėjai jam skiria 4,95 balus - neįtikėtinai aukštas įvertinimas. 

Bet ir „Alfawise SG – 949“ yra puikus elektrinis dantų šepetėlis. Jis vibruoja 40 000 kartų per minutę greičiu ir turi tris šepetėlius pakuotėje, bet naudoja kur kas mažesnę bateriją, kurios pakanka 25 dienoms. 

„Alfawise SG – 949“ taip pat turi 5 dažnius ir atitinka IPX7 standartą. „Alfawise SG – 949“ dabar kainuoja itin mažai, ir turi puikų įvertinimą Gearbest.com portale – renka 4,91 balus iš 5 galimų.

Tad „Alfawise SG – 949“ yra tiesioginis atsakymas „Seago SG – 507“ šepetėliui – yra praktiškai identiškas, tik su geresniu IP reitingu ir net šiek tiek pigesnis. Abu yra puikūs daiktai už savo kainą, tad lieka rinktis pagal išvaizdą ir gamintoją. 

5. „Xiaomi Yeelight AC220V“ išmanioji lemputė

Taikoma 34 % nuolaida ir galutinė kaina siekia 15,39 eurus.

„Xiaomi Yeelight AC220V“ Kinijoje yra geriausiai pirkėjų vertinama išmanioji lemputė, kuri šviečia net 16 milijonų spalvų - nekeista, kad dažnai patenka į perkamiausių sąrašą, ypač kai jai pritaikoma nuolaida. Apšvietimas, kurio spalvą galima reguliuoti, yra iš tiesų nuostabus. Spalvą galima pritaikyti prie kambario paskirties, progos ar tiesiog žmonių skonio.

„Xiaomi Yeelight AC220V“ taip pat suteikia galimybę pasirinkti spalvos temperatūrą bet kur 1700-6500K diapazone. „Xiaomi Yeelight AC220V“ turi „Wi-Fi“ modulį, kuris leidžia reguliuoti apšvietimą išmaniosiomis programėlėmis. Gamintojas rekomenduoja „Xiaomi Smart Home App“ programėlę, tačiau lemputę galima valdyti ir kitomis programomis ir net „Alexa“ virtualia asistente. Vienu metu galima valdyti kelias gamintojo lemputes.

Iš tikrųjų, išmaniosios lemputės yra pakankamai naudingas prietaisas, nes per atstumą galima reguliuoti apšvietimą. Grįždami namo galite iš anksto įjungti šviesą kambaryje arba ją išjungti išeidami. Tikriausiai jūsų telefonas visada yra prie lovos - naktį atsikėlę lengvai koridoriuje uždegsite šviesą ir nepargriūsite ieškodami jungtuko.

Taip pat nereikėtų pamiršti, kad skirtingo interjero kambariams reikalingas skirtingas apšvietimas - prie savo nuotaikos, sienos spalvų ir veiklos galėsite tobulai priderinti apšvietimo spalvą ir intensyvumą. Pavyzdžiui, vonios kambaryje tikriausiai norėsite kiek natūralesnės spalvos, kad veidrodyje matytumėte tikslų savo atvaizdą - maždaug 5600K yra geras pasirinkimas. Tuo tarpu vakare svetainėje galbūt norėsite šiltos, romantiškos šviesos.

Galiausiai, būtina paminėti, kad „Xiaomi Yeelight AC220V“ rinka įprastų lempučių lizdams su E27 sriegiu. Nors šios lemputės viduje, akivaizdu, yra nemažai elektronikos, nerimauti dėl jos patikimumo neverta – gamintojas teigia, kad šis įrenginys tarnaus net 11 metų.

Jos šviesos srautas siekia 600 liumenų, todėl neryškiam vakariniam apšvietimui viena tokia lemputė tinka iki 30 kvadratinių metrų kambariams – norint geresnio apšvietimo, reikės kelių „Xiaomi Yeelight AC220V“ lempučių.

6. „Convoy S2+“ žibintuvėlis

Dabar jam taikoma 24 % nuolaida ir jis kainuoja 8,59 eurus.

„Convoy“ kompanija užsiima biudžetinių žibintuvėlių gamybą ir užima deramą vietą tarp kiniškų kompanijų. Bendrai „Convoy“ kompanijos žibintuvėliai pasižymi itin geru kainos ir kokybės santykiu ir dėl to jau pelnė daugybės vartotojų pripažinimą. Tačiau kaip teigė šios apžvalgos autorius, tai nereiškia, kad šios kompanijos žibintuvėliai yra be priekaištų, kad yra tobulai pagaminti ir tai yra etalonas.

„Convoy S2+“ žibintuvėlis sulaukia daug dėmesio dėl puikaus kainos ir kokybės santykio, o ne dėl to, kad pasižymėtų tokiomis savybėmis, kokiomis negalėtų pasigirti kitų kompanijų gaminami žibintuvėliai.

Convoy S2+“ yra maitinamas viena 18650 standarto baterija. Pats žibintuvėlis yra 118 mm ilgio ir be baterijos sveria 76 gramus. Įtaisytas šviesos diodas „Cree XM-L2 U2“ ir 8 stabilizatoriai užtikrina 2800 mA. Iš principo, tai vienas iš galingiausių „Convoy“ žibintuvėlių.

Šis žibintuvėlis yra patogus laikyti rankoje ir nešiotis su savimi, tačiau apžvalgos autorius teigė, kad vasaros metu jis nėra toks patogus kaip rudens ar žiemos metu. Tada jis puikiai tinka nešiotis striukės kišenėje, o kitais metų laikais jį geriau nešiotis rankinėje.

Žibintuvėlio valdymas yra tradicinis – viskas atliekama gale esančiu mygtuku. Tiesiog paspaudžiamas mygtukas ir yra įjungiamas/išjungiamas žibintuvėlis.

Žibintuvėlyje yra 2 režimų grupės: vienoje iš jų yra 3 galimi pasirinkimai – minimalus, vidutinis ir maksimalus apšvietimas, o ilgiau palaikius mygtuką pereinama į kitą režimą, kuriame yra 5 pasirinkimai – minimalus, vidutinis, maksimalus, intensyvus mirksėjimas ir „SOS“.

Beje, žibintuvėlis turi vidinę atmintį ir atsimena jūsų pasirinkimą, todėl išjungus žibintuvėlį, kai jis vėl bus įjungtas, darbuosis tuo pačiu režimu, kaip ir prieš išjungiant. Ir nors „Convoy“ kompanija neinformuoja, kad „Convoy S2+“ turi IPX7 standartą, tačiau šis žibintuvėlis puikiai dirba net ir įmestas į dubenį su vandeniu. Dar daugiau, apžvalgos autorius paliko veikiantį žibintuvėlį vandens dubenyje per naktį šaldiklyje ir ryte rado vis dar puikiai veikiantį žibintuvėlį. Tad tai yra itin tvirtas žibintuvėlis, kuris rimtų trūkumų neturi.

7. „ILIFE V5“ robotas dulkių siurblys iš ES sandėlių

Taikoma 27 % nuolaida ir galutinė kaina siekia 94,59 eurus

„ILIFE V5“ robotas dulkių siurblys tikrai nėra pats populiariausias bendrąja prasme, tačiau su dabartine kaina jis patapo turbūt pačiu pigiausiu tokio tipo įrenginiu visoje robotų dulkių siurblių rinkoje, tad pradėtas masiškai pirkti. Pagal populiarumą iš visų „ILIFE“ gaminių dabar pirmoje vietoje yra „ILIFE V7S Pro“, kuris taip pat siūlomas su 20 % nuolaida, bet jo galutinė kaina siekia 151,19 eurus, tad šią savaitę jis užleido savo pozicijas kur kas pigesniam broliukui. Plačiau apie „ILIFE V7S Pro“ galite paskaityti jo apžvalgose, tad nesiplėsime. 

Šiuo atveju įdomesnis yra „ILIFE V5“ - jis kainuoja vos 94,59 eurus, bet gali daryti tą patį ką ir kelis šimtus eurų kainuojantys robotai dulkių siurbliai. Tą rodo ir labai geri pirkėjų vertinimai - 480 vertinimų vidurkis 4.88 balai iš 5.

Šio siurblio siurbimo galia siekia 600 Pa, gali išvalyti 120-150 kvadratinių metrų plotą ir palaiko sausą bei drėgną grindų valymą. Pakuotėje yra speciali valymo šluostė.

Siurblys valdomas su specialiu valdymo pulteliu ar paspaudus mygtukus ant pačio dulkių siurblio. Beje, yra LCD ekranėlis, kuriame pateikiama informacija ir LED indikatorius. Po darbo grįžta prie įkrovimo stotelės ir pradeda įkrauti bateriją, kai energijos lieka visai nedaug.

Palaiko skirtingus valymo režimus: automatinis valymas, kambario pasienių valymas, konkrečios vietos papildomas valymas, valymas pagal jūsų numatytą tvarkaraštį. Tad net nėra būtina tuo metu kai darbuojasi robotas būti namie, jis viską padarys pats ir grįžę namo rasite sutvarkytus kambarius

Robotas dulkių siurblys darbuojasi ganėtinai tyliai – neviršyja 55 dB, o integruotos 2600 mAh baterijos energijos užteks ilgam. Pats siurblys sveria truputi daugiau nei 4 kilogramus, o išmatavimai būtų tokie: 30 x 30 x 7 cm.

Robotui dulkių siurbliui orientuotis aplinkoje padeda jo priekyje esantis IR imtuvas, kuris užtikrina informacijos mainus tarp roboto ir įkrovimo stotelės, o roboto šonuose esantys IR sensoriai (jų net 10) padeda robotui judėti po kambarį ir išvengti atsitrenkimų į sienas ir į kitus objektus esančius kambaryje ar kritimo nuo laiptų. Tad tai itin nebrangus ir protingas namų tvarkymo pagalbininkas.

8. „Xiaomi Sport Bluetooth“ į ausis įstatomos ausinės

Šioms ausinėms taikoma 22 % nuolaida ir jos kainuoja 18,05 eurus, bet įvedus specialų nuolaidos kupono kodą LT2018517RU5, galutinė ausinių kaina bus 17,2 eurai.

Šioms ausinėms tai rekordiškai maža kaina, o dar įvertinus, kad jos yra vienas geriausių pasirinkimų sporto ausinėms, tad dėl populiarumo nereikia stebėtis. 

Šios ausinės dar vadinamos „Xiaomi Wireless Bluetooth“ ar „Xiaomi Wireless Bluetooth 4.1 Music Sport Earbunds“. Jos yra skirtos fiziškai aktyviai gyvenantiems žmonėms, yra belaidės ir palaiko „Bluetooth 4.1“.

Garsiakalbius jungiantis laidas „Xiaomi Sport Bluetooth“ ausinėse yra padengtas nuo UV spindulių saugančia danga, o korpusas yra pagamintas iš anoduoto aliuminio - įprastai šioje kainų kategorijoje matysite plastikinius korpusus. Ausinės atitinka IPX4 standartą, todėl nebijo ne tik prakaito, bet ir lietaus.

Talpi ir efektyviai išnaudojama baterija - 100mAh baterijos pakanka 5-6 valandų nepertraukiamam naudojimui užtikrinti. Vienas apžvalgos autorius „Xiaomi Sport Bluetooth“ apžvalgoje teigia, kad testavimo metu, jos atidirbo 6 valandas ir 15 min. Ausinės yra išbandytos ir puikiai veikia nuo -20 laipsnių, iki +70 laipsnių temperatūros aplinkose.

Grojamas diapazonas: žemi tonai yra gana stiprūs ir dominuojantys, tačiau ne per stiprūs. Muzika yra pakankamai garsiai grojama. Šioje „Xiaomi Sport Bluetooth“ apžvalgoje apžvalgininkas teigia, kad sportui skirtos ausinės tiesiog privalo gerai groti energingą šiuolaikišką muziką, tai „Xiaomi“ šiuo gaminiu ir pasiekė. Prie to prisidėjo metalizuota diafragma ir nepriklausoma garso kamera, kuri užtikrina garso realistiškumą. Tačiau vidutiniai tonai yra silpnoki, norėtųsi, kad jų būtų daugiau. Aukštų tonų yra užtektinai.

Medžiagos ir dizainas.  Jų laidas eina virš ausies, todėl ausinių garsiakalbiai sumontuoti patogiuose kabliukuose, kurie tvirtai laikosi ausyje. Šį kabliuką, žinoma, galima sureguliuoti taip, kad jis tobulai atitiktų ausies formą. Ausinės sveria vos 17,8 gramus, todėl jas galima dėvėti ilgą laiką. Atgaliai yra padengti specialia nano medžiaga, kuri leidžia juos itin lengvai nuvalyti. Ant ausinių korpuso yra ir pora mygtukų, skirtų dainoms perjungti, atsiliepti į skambučius, pagarsinti muziką ir taip toliau. Ausinės turi aukštos kokybės MEMS mikrofoną.

Pakuotėje yra pačios ausinės, penkios ausinių pagalvėlių poros, „microUSB“ laidas ir naudojimo instrukcija kinų kalba.

„Xiaomi Sport Bluetooth“ ausinių apžvalgos ir pristatymai. 

9. „Anet A8“ 3D spausdintuvas

Taikoma 27 % nuolaida ir galutinė kaina siekia 120,39 eurus. Kol kas tai mažiausia kaina, kokią esame pastebėję šiam spausdintuvui. 

Brangesni, didesni ir visomis prasmėmis tobulesni 3D spausdintuvai geriau tinka pažengusiems ar profesionaliai tuo užsiimantiems žmonėms. Pradedantiems mėgėjams pakaks ir paprastesnio, mažesnio įrenginio ir tikri entuziastai gali palyginti nebrangiai įsigyti ir namuose surenkamą 3D spausdintuvą.

„Anet A8“ dažnai yra vadinamas vienu iš geriausių pigių 3D spausdintuvų. Tačiau nemažai į šiuos įrenginius besižvalgančių žmonių vengia tų spausdintuvų, kuriuos teks surinkti patiems. Visiškai patirties neturinčiam žmogui tai gali atrodi problema – „Anet A8“, kaip ir nemažai kitų panašių 3D spausdintuvų, atkeliauja nesurinktas. Tai tarsi konstruktorius elektronikos entuziastams – tiek atsiliepimus internete palikę pirkėjai, tiek įrenginio gamintojas teigia, kad surinkimo procesas nėra sudėtingas. Padeda ir tai, kad pakuotėje rasite visus reikalingus įrankius.

Kai pagaliau įveiksite šį konstruktorių ir turėsite veikiantį 3D spausdintuvą, pradėti reikėtų nuo paprastų projektų. Daugelis entuziastų pradeda spausdinti naudodami šablonus, kurių nesunku rasti internete. Juokaujama, kad žmogaus, turinčio 3D spausdintuvą, draugai per visas šventes dovanų gauna galybę įvairių plastikinių daiktų. Dažniausiai entuziastai pradeda nuo įvairių užrašų, logotipų, paprastų modelių spausdinimo, bet greitai pradeda gaminti ir buityje naudingus daiktus: muilo laikiklius, ledo grandiklius, raktų pakabukus, išmaniųjų įrenginių įkrovimo stoteles ir t. t.

Taigi, kuo „Anet A8“ yra toks geras? Visų pirma, priešingai nei kiti pigūs 3D spausdintuvai, jis veikia pakankamai tyliai. Atspausdinti didesnius modelius užtrunka gana ilgai (kartais net keletą valandų), todėl garsus triukšmas, kuriuo pasižymi ne vienas panašus įrenginys, greitai pradėtų erzinti. Antra, šis spausdintuvas yra gana lankstus. Jis suderinamas su „Windows XP/7/8/10“, „Mac“ ir „Linux“ operacinėmis sistemomis, spausdinimui gali naudoti įvairius užpildus (ne tik paprastą ABS plastiką, bet ir nailoną, ir net medieną). Trečia, jis yra patikimas ir stabilus: „Anet A8“ turi metalinius bėgelius, krumpliaračius ir skridinius, todėl yra pakankamai tvirtas.

Na, ir žinoma, neverta pamiršti, kad ir surinkti šį spausdintuvą turėtų būti nesunku. Gamintojas didžiuojasi, kad lazeriu išpjautos korpuso plokštės yra surenkamos be problemų kaip vaikiškas konstruktorius, o ir sudėtingesnius mazgus surinkti turėtų padėti detalūs instrukciniai vaizdo įrašai.

10. „Xiaomi Mi Robot Vacuum“ robotas dulkių siurblys

Jis su 17 % nuolaida kainuoja 289,49 eurus, tačiau su specialiu nuolaidos kupono kodu LT2018524RU2 galutinė roboto dulkių siurblio kaina sieks 279,78 eurus.

Apie „Xiaomi Mi Robot Vacuum“ robotą dulkių siurblį rašėme ne vieną kartą ir jį įvertino ne vienas apžvalgininkas. Turbūt jis yra pats populiariausias dulkių siurblys iš Kinijos visame pasaulyje - bent jau į perkamiausių sąraus patenka trečia savaitė iš eilės. Apie robotą išsamiai galite perskaityti čia. Šįkart tik priminsime esminius momentus į kuriuos reikėtų atkreipti dėmesį.

„Xiaomi Mi Robot“ turi lazerinį jutiklį, kuris nuskenuoja aplinką ir padeda susidaryti virtualų patalpų žemėlapį. Iš pradžių robotas apvažiuoja perimetrą, o paskui zigzagu išvalo visą grindų paviršių. Tai - labai naši, tvarkinga schema. Viską galima stebėti savo išmaniojo telefono programėlėje.

„Xiaomi Mi Robot“ robotas turi 5200 mAh talpos bateriją, kurios pilnai užtenka 140-150 minučių darbui. Taip pat turi gerą didelį HEPA filtrą, tačiau jis nėra plaunamas. „Xiaomi“ nuolat pabrėžia, kad kompanijos sukurtas dulkių siurblys veikia labai tyliai ir tai yra tiesa - su nustatyta maksimalia galia jis kelia tik 72 dB triukšmą.

Vienoje apžvalgoje „Xiaomi“ robotas dulkių siurblys buvo lyginamas su „ILIFE V7S Pro“ dulkių siurbliu. Ir šioje apžvalgoje buvo prieita išvados, kad „Xiaomi Mi Robot“ yra geresnis dulkių siurblys. Jis valo kruopščiau, orą filtruoja geriau, surenka daugiau nešvarumų, yra galingesnis. Jis turėtų būti pirmas pasirinkimas, jei turite didelius namus. Visgi, buvo pripažinta, kad „Xiaomi“ robotas yra ir šiek tiek brangesnis net ir su nuolaida.

„Xiaomi Mi Robot Vacuum“ Kinijos dizaino ekspertų įvertintas „Asia's Most Influential“ apdovanojimu bei Hanoveryje įsikūrusio Tarptautinio Dizaino Forumo apdovotas „IF“ apdovanojimu. Pagrindiniai vertinimo kriterijai, kuriais buvo remtasi išrenkant geriausią įrenginį buvo estika ir dizaino kokybė, praktinis naudojimas, inovacijos bei autonomija.

Kitoje apžvalgoje „Xiaomi“ robotas dulkių siurblys buvo testuojamas su „Roomba 980“ robotu dulkių siurbliu. Siurbliai buvo testuojami ant kilimo, kieto paviršiaus grindų ir daugeliu atveju „Xiaomi“ dulkių siurblys buvo geresnis. Dažnu atveju „Roomba 980“ kainuoja tris kartus brangiau nei „Xiaomi“ siurblys, tad „kainos/kokybės prasme be konkurencijos laimi „Xiaomi Mi Robot Vacuum“.

Taip pat buvo lyginti pirmos ir antros kartos „Xiaomi“ robotai dulkių siurbliai. Ir apžvalgos autoriaus teigė, kad „viskas priklauso nuo asmeninių poreikių. Bet tokiems, kaip aš, kuris jau senokai turi „Xiaomi Mi Robot Vacuum“ robotą dulkių siurblį, tikrai neverta jį keisti į antrosios kartos „Xiaomi“ dulkių siurblį ir mokėti papildomai daugiau kaip 100 eurų.“

O vienoje iš paskutiniųjų apžvalgų, „Xiaomi Mi Robot Vacuum“ buvo palygintas su „ILIFE A6“. Ir po detalaus robotų darbo testavimo buvo prieita išvados, kad „nors abu robotai dirba efektyviai, tačiau „Xiaomi“ robotas dirba gerokai efektyviau.“

Palyginamoji lentelė:

Įranga

Pirkėjų bendras balas

(didžiausia galima reikšmė 5 balai)

Pirkėjų vertinimų kiekis

Nuolaida

(Kupono kodas)

Galutinė kaina

„Xiaomi 70 Mai“ vaizdo registratorius

4,86

481

 21 %

30,95 €

„Xiaomi Redmi 5 Plus“ 3 GB RAM + 32 GB ROM

4,85

677

26 %

125,55 €

„Xiaomi Roidmi 3S“

4,76

162

17 %

12,03 €

„Alfawise SG – 949“ elektrinis dantų šepetėlis

4,91

76

41 %

8,59 €

„Xiaomi Yeelight AC220V“ išmanioji lemputė

4,89

4309

34 %

15,39 €

„Convoy S2+“ žibintuvėlis

4,97

2938

24 %

8,59 €

„ILIFE V5“ robotas dulkių siurblys

4,88

478

27 %

94,59 €

„Xiaomi Sport Bluetooth“ į ausis įstatomos ausinės

4,83

2980

        22%           LT2018517RU5

17,2 €

„Anet A8“ 3D spausdintuvas

4,77

1257

27 %

120,39 €

„Xiaomi Mi Robot Vacuum“ robotas dulkių siurblys

4,88

2791

        17 %          LT2018524RU2

279,78 €




Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(9)
(2)
(7)

Komentarai ()