Ką daryti jei veidrodiniai fotoaparatai yra per brangūs? Japonijos ir Europos specialistai paskelbė koks yra geriausias mėgėjiškas neveidrodinis fotoaparatas, galintis daryti 4K vaizdo įrašus (Video)  ()

Daugelis iš mūsų tikrai nėra itin geri fotoaparatų ir juose naudojamų technologijų ekspertai, tačiau prieš pasirinkdami vieną iš rinkoje esančių fotoaparatų, nevalingai krypstame link veidrodinių. Susiklostė tokia vieša nuomonė, kad veidrodinis fotoaparatas yra puikus įrenginys ir tokį reikia pirkti net ir fotografijos mėgėjams. Bet ar tikrai?


Visi šio ciklo įrašai

  • 2018-06-28 Ką daryti jei veidrodiniai fotoaparatai yra per brangūs? Japonijos ir Europos specialistai paskelbė koks yra geriausias mėgėjiškas neveidrodinis fotoaparatas, galintis daryti 4K vaizdo įrašus (Video)  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ar tikrai norint pasiekti gerą ir labai gerą vaizdo kokybę reikia išleisti 2000 eurų už veidrodinį fotoaparatą? Ar tokios išlaidos yra neišvengiamybė norint pasiekti labai gerą filmavimo ir fotografavimo kokybę? „Good Design“ ir „EISA“ specialistai taip nemano.

Japonijos specialistai „Fujifilm X-T20“ fotoaparatą apdovanojo „Good Design“ apdovanojimu už nepriekaištingus „Fujifilm“ kompanijos dizaino ir technikos sprendimus. O „EISA“ technologijų specialistai štai ką sako apie šį fotoaparatą:

„Fujifilm X-T20“ yra kompaktiškas neveidrodinis mėgėjiškas fotoaparatas, kuris fiksuoja ryškias, švarias nuotraukas ir siūlo 4K vaizdo kokybę už konkurencingą kainą.

Kameroje įtaisytas 24,3 milijono vaizdo elementų „X-Trans CMOS III“ jutiklis ir procesorius „X-Processor Pro“, kurie kartu yra atsakingi už nepaprastą vaizdo kokybę.

Nepaisant palyginti nedidelės kainos, „X-T20“ naudoja tą patį aukštos kokybės jutiklį ir procesorių, kaip labai vertinami „X-T2“ ir „X-Pro2“. Jutiklinis ekranas ir pasirinktinis AF-C nustatymas taip pat yra dideli pliusai.

Galų gale, ryškūs ir labai išsamūs 4K vaizdo įrašai šį fotoaparatą daro puikiu pasirinkimu mėgėjams.“

Kažką daugiau papildomai bepridurti prie specialistų komentaro ir nereikia. Visą detalią techninę informaciją galite rasti čia, na, o šiame puikiame vaizdo reportaže apžvalgos autorius ne tik išbando „Fujifilm X-T20“ galimybes, bet tuo pačiu ir praveda ekskursiją Japonijoje ir „Fujifilm“ gamykloje:

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(6)
(1)
(5)

Komentarai ()