TOP 10 geriausių pasiūlymų didžiausio vasaros išpardavimo „Gearbest 618“ proga - pačios mažiausios iki šiol buvusios kainos „Xiaomi Mi Band 3“, „OUKITEL W1“, „Xiaomi Roidmi 3S“ ir kitiems geriems daiktams iš Kinijos  (3)

Internetinėje parduotuvėje Gearbest.com prasidėjo didžiausias metų vidurio išpardavimas „Gearbest 618“ ir ta proga paruošė populiarių prekių rinkinį, kurioms taiko įspūdingo dydžio nuolaidas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ši internetinė parduotuvė vis pasiūlo įvairių prekių už gana patrauklią kainą, o šiai savaitei, „Gearbest 618“ proga, pristato specialų pačių populiariausių ir geriausiai vertinamų prekių rinkinuką.

Čia rasite įvairių pasiūlymų: nešiojamą kompiuterį, išmaniąją durų spyną, droną, oro grynintoją, belaides ausines, naująją „Xiaomi Mi Band 3“ išmaniąją apyrankę ir kitas dėmesio vertas prekes.

Šio sąrašo prekėms yra taikomos net iki 51 % nuolaidos. Deja, geriausi pasiūlymai labai sparčiai mažėja - juos perka masiškai iš viso pasaulio, tad jau rašant tekstą keli atrinkti daiktai buvo išpirkti ir paskui jų kainos tapo niekuo neįspūdingos, tad į šį rinkinuką nebepapuolė. Bet ir tie, kurie papuolė, su tokiomis kainomis, kokios nurodytos rašymo metu gali galioti nuo kelių valandų iki kelių dienų - nenustebkite, jei skaitydami tekstą jau matysite realius kainų pasikeitimus parduotuvėje. 

1. „Xiaomi Smart Mi Air Purifier“ – antros kartos oro grynintojas

Šiuo metu jam taikoma 47 % nuolaida, tad galutinė kaina siekia 86,99 eurus. Ankščiau jis kainavo 110 eurų.

„Xiaomi Smart Mi Air Purifier“ yra skirtas padėti kovoti su žalingomis dalelėmis jūsų namų ore. Nors ir negyvename tokiose urbanizuotose ir labai užterštose vietose kaip Indija, mes igi nekvėpuojame švariausiu oru. Taip yra dėl dulkių, aplink kūrenamo kietojo kuro, transporto, kelių remonto ir kitų priežasčių. Jei kas porą dienų ant paviršių pastebite nemenką dulkių sluoksnį, jums reikalingas oro grynintojas – jūs tomis dulkėmis kvėpuojate.

Paprastas, nekrentantis į akis, tačiau kartu ir modernus „Xiaomi Smart Mi Air Purifier“ lengvai randa vietą bet kuriuose namuose. Kai kurie apžvalgininkai juokauja, kad šį įrenginį būtų galima palaikyti ir „Apple“ produktu dėl elegantiškai minimalistinio dizaino. Jis tarsi pagamintas nebūti interjero detale - jis išnyksta tarp jūsų apgalvotai išdėstytų detalių.

Antros kartos „Xiaomi Smart Mi Air Purifier“ yra 40  % lengvesnis ir plonesnis už pirmos kartos įrenginį, kuris ir taip buvo kompaktiškesnis už kitus. Tačiau efektyvumu „Xiaomi Smart Mi Air Purifier“ savo kainos kategorijoje nenusileidžia niekam.

Šis oro grynintojas yra net labai našus. Per valandą įprastu režimu dirbantis „Xiaomi Smart Mi Air Purifier“ gali išvalyti 330 kubinių metrų oro, tačiau pasirinkus greitesnį režimą šis skaičius išauga iki 388 kubinių metrų per valandą. Dar daugiau – per valandą savo aplinkoje šis prietaisas pašalina 99,7 % smulkių, 2,5 mikrono dydžio dalelių. „Xiaomi“ teigia, kad įprastą 21 kvadratinio metro ploto kambarį „Xiaomi Smart Mi Air Purifier“ išvalo vos per 10 minučių.

Šis oro grynintojas naudoja cilindrinius trisluoksnius filtrus. Toks filtras be didesnio vargo pašalina daugelį už 0,3 mikronus didesnių dalelių, beveik visas didesnes už 2,5 mikronus. Oras tampa išskirtinai grynas. Kadangi oras cirkuliuojamas iš visų pusių, toks prietaisas greitai ir efektyviai valo viso kambario orą, o dirba itin tyliai – skleidžia ne didesnį nei 31 dB garsą.

Tačiau tai dar ne viskas. Tuomet darbo imasi aktyvuotos anglies filtras, kuris pašalina nemalonius kvapus. Kvapų dalelės yra kur kas mažesnės ir daugelio filtrų išvengia, tačiau aktyvuota anglis yra linkusi reaguoti į įvairius chemikalus, sklandančius ore, ir juos tarsi užrakinti savyje. Taigi, „Xiaomi Smart Mi Air Purifier“ pasirūpins, kad jūsų namuose neplūduriuotų dulkės, gyvūnų plaukai, nemalonūs kvapai ir žiedadulkės.

Filtrui prisipildžius, „Xiaomi Smart Mi Air Purifier“ praneš, kad laikas jį pakeisti. Tai padaryti yra labai lengva. Filtrai nėra pigūs (Kinijoje parduodami už 42-53 €), tačiau vieno turėtų pakakti maždaug pusei metų. Tik ilgiau laukti ir taupyti su filtru nereikia – naudojant ilgiau, jis taps ne oro grynintoju, o teršėju. 

Kadangi „Xiaomi Smart Mi Air Purifier“ yra išmanus prietaisas, jis „Wi-Fi“ ryšiu jungiasi prie jūsų išmaniojo telefono. Programėlė leidžia nustatyti laikmatį, režimą, per atstumą įjungti grynintoją.

Taip pat ši programėlė suteiks jums naudingos informacijos. „Xiaomi Smart Mi Air Purifier“ ne tik valo orą, bet ir matuoja oro kokybę. Šie duomenys jums padės geriau suvokti, kuo kvėpuojate bei leis priimti konkrečiais duomenimis paremtą sprendimą. Naudotojai pastebi, kad prisijungti prie „Xiaomi Smart Mi Air Purifier“ yra labai paprasta – tereikia nuspausti ant prietaiso esantį mygtuką, palaukti, kol pradės mirksėti lemputė, o tada surasti „Xiaomi Smart Mi Air Purifier“ prieinamų „Wi-Fi“ įrenginių sąraše.

2. „Xiaomi Aqara WiFi Fingerprint Smart Door Lock“ – išmanioji durų spyna su pirštų antspaudų skaitytuvu, PIN kodu ir „Wi-Fi“ prieiga

Dabar šiai išmaniai „Xiaomi“ spynai taikoma net 51 % nuolaida ir ji kainuoja 139,19 eurus. Mažesnės kainos iki šiol nėra buvę – anksčiau netgi su 36 % nuolaida ji kainavo 180 eurų.

Namų saugumas mums yra labai svarbus ir ši „Aqara“ spyna ji padaro maksimaliu. Spyna gali būti atrakinama raktu, bet galite naudoti ir PIN kodą ar net savo piršto antspaudą.

Iš tiesų, tai netgi patogiau. Jei savo namų duris galėsite atrakinti piršto antspaudu, jums nereikės nešiotis raktų ar jų ieškoti kur nors rankinėje ar kišenėse. „Aqara“ spynos viršuje yra pirštų antspaudų skaitytuvas, kuris per akimirką atpažįsta savo šeimininko prisilietimą. Virš jo tuomet rasite ir nedidelę klaviatūrą PIN kodui suvesti.

Žinoma, kai kurie žmonės kodais nepasitiki, tačiau „Aqara“ suteikia įdomią galimybę savo kodą maskuoti. Jei šalia yra koks nors žmogus, „Aqara“ pataria prieš ar po PIN kodo įvesti ir papildomų atsitiktinių skaičių. Taip smalsūs žmonės negalės įsiminti slaptažodžio į jūsų namus. Taip pat galėsite prie jos prisijungti per „Wi-FI“ ir pažiūrėti, kada durys buvo atrakintos. Programėle taip pat galėsite nustatyti laiką, kai durys negali būti atrakinamos.

O ką daryti, jei neliks elektros energijos? Na, „Aqara“ spyna nėra jungiama į įprastą elektros tinklą. Ji naudoja 8 AA standarto baterijas (jas jau rasite pakuotėje), todėl elektros tiekimo sutrikimai spynai nėra baisūs. Jei baterijos visgi išsektų ar įvyktų koks nors gedimas, šią spyną galite atrakinti fiziniu atsarginiu raktu. Žinoma, ir ši spyna, kuri įprastai yra paslėpta po dangteliu, yra aukštos kokybės ir sunkiai įveikiama vagims.

Spyna įsimena 100 skirtingų piršto atspaudų, 25 skirtingus slaptažodžius ir 100 kortelių. Daugelis pirkėjų pastebi, kad spyna yra labai sunki – pagaminta iš metalo ir tikrai kokybiškai. Prie trūkumų pastebima, kad pirštų atspaudų skaitytuvas sunkiau suveikia vaikams, tačiau visa kita veikia be priekaištų.

„Aqara“ spyna patenka į sąrašą „Xiaomi“ išmaniųjų sprendimų namams – jų yra labai daug, visi jie jungiasi į bendrą išmaniųjų namų sistemą ir plačiau apie juos rašėme „Xiaomi MI Smart Home“ apžvalgose. Pati išmanioji spyna gali veikti savarankiškai ir be kitų išmaniųjų įrenginių iš „Xiaomi“, tačiau jei norėsite viską sujungti į tinką, būtinai reikės „Gateway“ valdymo stotelės

Beje, instrukcijos kinų kalba, tad nemažai dalykų pajungimo metu tenka nuspėti intuityviai. Nors spynos surinkimas yra sudėtingesnis nei paprastos spynos, bet komentaruose tvirtinama, kad įveikiamas per 4-5 valandas. 

Šiame vaizdo reportaže detaliai rodoma kaip surinkti šią išmaniąją spyną:

3. „DJI Spark“ – mini dronas už puikią kainą

Šiuo metu šis dronas su 38 % nuolaida kainuoja 317,55 eurus. Tai yra ženklus kainos sumažinimas, nes įprastai jis kainuoja 500 eurų.

Šis mažylis pateko į geriausių 2018 metų dronų sąrašą, kurį sudarė patyręs dronų valdytojas. Tame sąraše buvo ir daugiau puikiai žinomos „DJI“ kompanijos dronų, kurie pasižymi aukščiausia kokybe ir puikiomis techninėmis savybės.

Ne išimtis yra ir šis mini dronas „DJI Spark“. „DJI Spark“ dronas turi daugiakryptę kliūčių vengimo sistemą. Tai yra ypač aktualu pradedantiems dronų valdytojams arba esant aplinkoje, kurioje yra daug įvairių objektų, pavyzdžiui medžių, tačiau norisi nesudaužant drono padaryti gražių nuotraukų ir vaizdo įrašų. Beje, „DJI Spark“ filmuoja 1080p raiška, tad vaizdo kokybė yra puiki.

„DJI Spark“ dronas mato objektus esančius priekyje ir turi sensorius apačioje, tačiau jų nėra drono šonuose ir nugarinėje dalyje, bet kaip tokiam mažam dronui esamų sensorių pilnai užtenka.

Maksimalus „DJI Spark“ greitis yra apie 50 km/val (sporto režimas), tačiau svarbu atsiminti, kad įjungus sporto režimą išsijungia sensorių sistemos ir tokiu atveju yra lengva atsitrenkti į kokį nors objektą, tad naudoti maksimalų drono greitį yra geriau visiškai atviroje vietoje.

Taip pat „DJI Spark“ droną reikėtų laikyti kiek arčiau savęs, nes jis „Wi-Fi“ signalą gauna iki 100 metrų atstumu, o nuo drono valdymo pulto gali skraidyti iki 2 km. „DJI Spark“ baterijos energijos užtenka 12 minučių.

Tap pat apžvalgos autorius eigė, kad jei dronas bus skraidinamas tankiai apgyvendintoje teritorijoje, tada „DJI Spark“ dronas yra puikus pasirinkimas. Dėl savo mažo dydžio ir minimalaus skleidžiamo triuškmo lygio jis nesukels jokių problemų aplinkui drauge su jumis poilsiaujantiems žmonėms.

4. „QCY Q29 Pro“ – belaidės ausinės

Šiuo metu šios ausinės kainuoja 32,18 eurus, tačiau jei pasirinksite baltos spalvos ausines jos kainuos dar mažiau – 27,94 eurus. Tai yra ypatingai žema kaina, nes įprastai jos kainuoja apie 50 eurų

„QCY Q29 Pro“ ausinės yra belaidės ir palaiko „Bluetooth 4.2“ ryšį, tad visi duomenys iš jūsų išmanaus įrenginio yra perduodami belaidžiu ryšiu. Jos yra suderinamos su „iPhone“, „iPod“ ir visais išmaniaisias telefonais, o belaidis ryšys bus palaikomas net ir nutolus nuo išmanaus įrenginio. Maksimalus belaidžio ryšio veikimo nuotolis yra 10 metrų.

Ausinės pagamintos iš tvirto plastiko ir yra itin gražaus dizaino, netgi primena „Apple AirPods“ ausines.

Be to, kad šios ausinės gali veikti kaip laisvų rankų įranga, jos turi ir triukšmo slopinimo funkciją, tad bus girdimas tik švarus ir be jokių trikdžių muzikos garsas.

Kokybišką garsą užtikrina 16 omų ir 20-20000 Hz. Kiekviena ausinė turi po 45 mAh talpos bateriją, bet dėl energijos trūkumo nėra ko nerimauti. Šios ausinės turi specialų dėklą, kuris ne tik leidžia patogiai su savimi nešiotis „QCY Q29 Pro“ ausines, bet tuo pačiu veikia kaip ir išorinė baterija. Šio dėklo talpa siekia 200 mAh, tad kai tik nesiklausysite muzikos, jis įkraudinės jūsų ausines.

5. „Xiaomi Mi Band 3“ išmanioji apyrankė

Visai neseniai „Xiaomi“ kompanijai pristatytai naujajai išmaniajai apyrankei „Xiaomi Mi Band 3“ šiuo metu taikoma 36 % nuolaida ir galutinė kaina siekia 30 eurus. Tai pati žemiausia kainų, nes pavyzdžiui Cafago anonso proga su specialiu nuolaidos kupono kodu PS0079 „Xiaomi Mi Band 3“ išmaniąją apyrankę siūlė už 34,99 eurus.

Tad kuo pasižymi naujoji „Xiaomi Mi Band 3“ išmanioji apyrankė? Vienas iš reikšmingiausių pakeitimų, lyginant su pirmtake, yra tas, kad naujoji apyrankė yra pilnai atspari vandeniui. Tiesą sakant, su ja galima eiti į dušą ir netgi nardyti iki 50 metrų gylyje. Tai rimtas ir daugelio lauktas patobulinimas.

Pati apyrankė yra pagaminta iš plastiko ir metalo, gali dirbti nuo –10 iki 50 laipsnių pagal Celsijų temperatūroje bei sveria apie 20 gramų.

„Xiaomi Mi Band 3“ aprūpinta 0,78 colių įstrižainės OLED ekranu, kurio raiška siekia 128 x 80 bei „Bluetooth 4.2“ technologija, todėl ją bus galima susieti tiek su „Android 4.4“ tiek ir su „iOS 9.9“ bei naujesnėmis operacinėmis sistemomis dirbančiais įrenginiais.

Taip pat „Mi Band 3“ turi 110 mAh talpos bateriją, kurios, gamintojo teigimu, pilnai užteks 20 dienų. Savyje naujoji „Xiaomi“ apyrankė turės širdies ritmo matuoklį, kuris skirtingai nuo „Mi Band 2“, dirbs nuolatos. Taip pat yra miego kokybės sekimas, žingsniamatis, kuris realiu laiku parodys kiek jau nueita žingsnių. Taip pat rodys kas jums skambina ar atsiuntė pranešimą. Galima ir atmesti skambutį. Apyrankė primins apie svarbius įvykius bei parodys orų prognozę. Deja, bet GPS apyrankė nepalaikys, na, bet už tokią kainą to turbūt ir nereikėtų tikėtis.

6. „OUKITEL W1“ išmanusis laikrodis

Dabar jam taikoma 20 % nuolaida ir galutinė kaina siekia 26,09 eurus. Įprastai jis kainuoja apie 34 eurus.

„OUKITEL W1“ yra stilingas, o kai kurių funkcijų konkurentai gali tik pavydėti. Žinoma, kaip visada galime pakartoti tas pačias funkcijas, kurias atlieka visi išmanieji laikrodžiai. „OUKITEL W1“ skaičiuoja jūsų žingsnius, sudegintas kalorijas, matuoja širdies ritmą, informuoja apie pranešimus išmaniajame telefone, leidžia valdyti telefono kamerą, stebi jūsų miego ritmus bei primena pajudėti. Tačiau šalia visų šių funkcijų yra ir kelios sutinkamos rečiau.

„OUKITEL W1“ primena ne tik pajudėti, jei ilgai sėdite, bet ir išgerti vandens. Tai labai svarbu, nes daug žmonių pamiršta išgerti pakankamą kiekį vandens. Šis laikrodis matuoja ne tik širdies ritmą, bet ir kraujo spaudimą, ir netgi deguonies koncentraciją kraujyje - tai labai reta funkcija. Geriausia tai, kad visa tai sudėta į labai patrauklų korpusą.

„OUKITEL W1“ turi 0,95 colių liečiamą spalvotą OLED ekraną, sumontuotą cinko lydinio korpuse. Šis laikrodis yra gana lengvas, sveria vos 40 gramų, todėl neturėtų varginti. Ypač turint omenyje, kad dirbtinės odos apyrankė turėtų būti gana minkšta. Ji turi klasikinę laikrodžio sagtį.

„OUKITEL W1“ norėsis nešioti kasdien, nes jis yra atsparus vandeniui bei dulkėms (atitinka IP67 standartą), o talpios 170 mAh baterijos tikrai pakaks kelioms dienoms. Nebent pradėsite intensyviai žaisti. „OUKITEL W1“, priešingai nei daugelis panašių įrenginių, turi žaidimą - lėktuvu reikia manevruoti tarp atskriejančių kliūčių.

„OUKITEL W1“ atrodo puikiai bei turi įdomių funkcijų, o kalbant apie išvaizdą, galima rinktis iš 5 skirtingų korpuso ir apyrankės spalvų konfigūracijų. 

7. „Xiaomi Mi Notebook Pro“ – nešiojamas kompiuteris su 8 GB DDR4 RAM ir 256 GB talpos SSD disku

Dabar jam taikoma 23 % nuolaida ir galutinė kaina siekia 730,79 eurus. Tai itin didelė nuolaida, nes įprastai jis kainuoja 1140,64 eurus. Jis yra netgi pigesnis nei kitas „Xiaomi“ kompiuteris, kuris pagal parametrus yra ganėtinai panašus, bet yra mažesnės ekrano įstrižainės.

Pagrindinės „Xiaomi Mi Notebook Pro“ charakteristikos:

1) „Microsoft Windows 10“ operacinė sistema;

2) Naujausios kartos Intel Core i5-8250U Quad Core 1,6 GHz iki 3,4 GHz procesorius;

3) NVIDIA GeForce MX150 GPU vaizdo plokštė;

4) 8 GB DDR4 RAM ir 256 GB talpos SSD diskas;

5) 1.0 MP priekinė kamera ir pirštų nuskaitymo technologija;

6) 15,6 colių FHD (1920x1080) ekranas bei 2,4 GHz ir 5,0 Ghz (802.11a/b/g/n/ac) WiFi palaikymas;

7) 7.4V / 8000 mAh ličio jonų baterija ir standartinis 240V adapteris;

8) SD kortelės jungtis, HDMI, po dvi USB 3.0 ir C-tipo jungtis, 3,5 mm. ausinių jungtis.

„Xiaomi Mi Notebook Pro“ korpusas yra metalis, o pats dizainas pasirinktas minimalistinio tipo. Pats kompiuteris yra pakankamai kompaktiškas: 36 x 24,4 x 1,5 cm, sveria vos 1,98 kg. Kairėje kompiuterio pusėje yra HDMI, dvi USB 3.0 ir 3.5 mm audio jungtys. Dešinėje SD kortelės ir dvi C-tipo jungtys.

Lyginant su ankstesniais kompiuterių modeliais klaviatūra yra išties geresnės kokybės – tarp klavišų yra 1,5 mm tarpai. Klaviatūra gerai reaguoja į paspaudimus. Pirštų nuskaitymas vyksta ant „touchpad‘o“. Dešinėje pusėje išdėlioti funkciniai klavišai, o pats įjungimo mygtukas taip pat integruotas klaviatūroje šalia „Delete“, „Home“ ir „Backspace“ mygtukų. Klaviatūra turi baltos spalvos apšvietimą, tad galima darbuotis net ir tamsiame kambaryje.

Detaliai išbandęs ir atlikęs daugybę „Xiaomi Mi Notebook Pro“ testų, šios apžvalgos autorius teigia, kad „Xiaomi Mi Notebook Pro“ nešiojamas kompiuteris atrodo lyg premium klasės įrenginys, kaip ir kiti gerai žinoma flagmanai – „Apple Macbook“, „Asus Zenbook“ ir kt.

Taip, tai ne žaidimų kompiuteris, kadangi reikia pasirinkti žemus ir vidutinius parametrus, tačiau šis nešiojamas kompiuteris turi puikios kokybės ekraną, gana gerus garsiakalbius, labai gerą klaviatūrą, yra pagamintas iš aukščiausios kokybės medžiagų, pasižymi puikiu dizainu ir yra skirtas profesionaliam kasdieniam naudojimui.

8. „Xiaomi Redmi 5 Plus“ 3 GB RAM + 32 GB ROM globali versija

Dabar taikoma 24 % nuolaida ir galutinė kaina siekia 144,41 eurą, ankščiau jo žemiausia kaina buvo 150 eurų. Galingesniam šio telefono modeliui, kuris turi 4 GB RAM ir 64 GB ROM, taikoma 15 % nuolaida ir galutinė jo kaina siekia 165,29 eurus.

„Xiaomi Redmi 5 Plus“ savo techniniais parametrais yra labai panašus į „Xiaomi Redmi 5“. Apie juos išsamiau rašėme šioje apžvalgoje. Pagrindiniai skirtumai yra tie, kad „Xiaomi Redmi 5 Plus“ ekranas yra 5,99 colių įstrižainės ir Full HD (2160 x 1080), taip pat turi „Snapdragon 625“ 8-nių branduolių 2,0 GHz procesorių ir baterija yra talpesnė – 4000 mAh.

Šioje apžvalgoje išsamiai palyginami abu „Xiaomi Redmi 5“ ir „Xiaomi Redmi 5 Plus“ išmanieji telefonai. Tik priminsime keletą momentų: telefono baterijos pilnai užtenka dviems dienoms, pats procesorius ir „MIUI 9“ operacinė sistema dirba sklandžiai. Deja, bet telefonas neturi NFC ir vaizdo fokusavimas yra lėtokas.

Kitas apžvalgininkas „Xiaomi Redmi 5 Plus“ palygino su „Xiaomi Mi Max 2“ ir teigia, kad nors „Xiaomi Mi Max 2“ lenkia savo techniniais parametrais „Redmi 5 Plus“, bet pastarasis yra universalesnis, kompaktiškesnis ir ne tik pigesnis telefonas, bet ir apžvalgininkui asmeniškai simpatiškesnis naudojimui. 

O šioje apžvalgoje „Xiaomi Redmi 5 Plus“ buvo lyginamas su neseniai „Xiaomi” pristatytų dar vienu nauju telefonu, pavadintų kaip „Xiaomi Redmi Note 5 Pro” (Kinijoje jis vadinamas „Xiaomi Redmi Note 5“ aut. past.). Iš išvaizdos jis yra labai panašus į  „Xiaomi Redmi 5 Plus”, tačiau ženkliai brangesnis ir kaip detaliai šiuos du telefonus palyginęs apžvalgos autorius pastebėjo, papildomi pinigai už „Xiaomi Redmi Note 5 Pro“ bus mokami dėl priekinės 20 MP kameros ir naujesnio „Snapdragon“ procesoriaus. O ar tai verta didesnės kainos - spręsti kiekvienam asmeniškai. 

9. „Xiaomi Mi WiFi 300M Amplifier 2“ signalo stiprintuvas

Dabar taikoma 14 % nuolaida ir šis WiFi signalo stiprintuvas kainuos 7,82 eurus.

Šis „Xiaomi“ WiFi signalo stiprintuvas susilaukė didelio susidomėjo ir gerų atsiliepimų tiek iš pirkėjų, tiek ir iš specialistų. Jau net 4590 Gearbest.com pirkėjų įvertino šį WiFi signalo stiprintuvą ir jis surenka 4,9 žvaigždutes iš 5 galimų. Tai neįtikėtinai aukštas įvertinimas, turint galvoje koks didelis pirkėjų skaičius jau pareiškė savo nuomonę.

Na, o Vokietijos dizaino specialistai šį WIFi signalo stiprintuvą apdovanojo tarptautiniu „IF“ apdovanojimu ir teigė, kad šis prietaisas efektyviai išplečia tinklo aprėptį ir leidžia greitai prijungti įrenginius bei tikrinti tinklo parametrus per išmaniojo telefono programėlę.“

„Xiaomi Mi WiFi“ signalo stiprintuvas dabar jau yra antrosios kartos. Jis nuo savo pirmtako skiriasi tuo, kad dabar turi dvi antenas, o ne vieną ir duomenų perdavo greitis padidėjo dvigubai – iki 300 Mbps.

„Xiaomi Mi WiFi“ signalo stiprintuvas yra 12 x 3 x 9 cm dydžio bei lengvas (vos 30 gr.). Turi specialų USB maitinimo bloką; pats „Xiaomi Mi WiFi“ gali būti pasuktas 180 laipsnių kampu; gali automatiškai atsinaujinti be jokių papildomų nustatymų; detali ryšio paieška ir signalo stiprinimas; paprastas naudojimas – tiesiog įjungiamas ir jau galima naudotis, daugiau nieko nereikia. „Xiaomi Mi WiFi“ turi „Ralink“ lusto tipą, USB 2.0 sąsają, duomenų perdavimo sparta siekia 300 Mbps greitį, o WiFi tinklo dažnis siekia 2,4 GHz, tad galima naudotis 3G ryšiu.

Kai kuriems vartotojams kilo klausimų kaip naudotis ir pajungti šį WiFi signalo stiprintuvą, tad šioje apžvalgoje būtent šiems klausimams ir buvo kreipiamas didžiausias dėmesys. Apžvalgos autorius išsamiai ir nuosekliai aptarė ir išbandė šį WiFi signalo stiprintuvą ir teigė, kad norint tam tikrose namų vietose sustiprinti interneto ryšį šis WiFi signalo stiprintuvas yra žymiai geresnis pasirinkimas nei dar vienas maršrutizatorius. Taip, „Xiaomi Mi WiFi 300M Amplifier 2“ neskleis signalo visuose namuose (tai irgi gerai, jei nenorime, kad kaimynai naudotųsi jūsų WiFi aut. past.), bet konkrečioje vietoje šis prietaisas labai ženkliai sustiprins interneto ryšį.

Tad „Xiaomi“ WiFi stiprintuvas labai pravestų tais atvejais, kai reikia sustiprinti silpnoką viešai prieinamą WiFi signalą arba dideliuose namuose yra erdvių, kur signalas tiesiog per silpnas normaliam darbui. 

10. „Xiaomi Roidmi 3S“ automobilinis USB įkroviklis, FM radijo siųstuvas ir akumuliatoriaus įtampos matuoklis viename įrenginyje

Jam taikoma 17 % nuolaida ir jis tekainuoja 12,17 eurus. Įprastai jo kaina siekia apie 15 eurų.

„Xiaomi Roidmi 3S“ yra daugiafunkcinis įrenginys, kuris leidžia muzikos klausytis automobilyje iš telefono ar bet kokio kito įrenginio, kuris ją transliuoja per „Bluetooth“ ryšį.

Tai aktualu ne patiems naujausiems automobiliams, kuriems dar trūksta kai kurių išmaniųjų funkcijų ir juose nėra nei USB lizdų, nei „Bluetooth“ ryšį suprantančių įrenginių. 

„Xiaomi Roidmi 3S“ veikia labai paprastai - prisijungia prie išmaniojo įrenginio per „Bluetooth“ ryšį, o paskui transliuoja iš jo grojamą muziką FM dažniu tiesiai į automobilio audio sistemą. 

Tačiau tai ne vienintelės jo galimybės - tai taip pat ir išmanusis automobilinis USB įkroviklis jūsų išmaniesiems prietaisams su dviem USB lizdais. 

Apie šį įrenginį detaliai rašėme „Xiaomi Roidmi 3S“ išsiamioje apžvalgoje, tad paminėsime esminius momentus:

1) Pagamintas iš kokybiško plastiko ir metalo. Dizainas yra gražus;

2) Gaminyje numatyta apsauga nuo per didelio srovės suvartojimo, įtampos šuolių, perkaitimo, užtrumpinimo;

3) Įėjimo įtampos 12-24 V, išėjimo įtampa 5 V, kiekvienam išėjimui tenka po 2.4 A stiprumo srovės. Tiesa, maksimali suminė srovė apribota ties 3.4 A. Deklaruojamas energijos konvertavimo efektyvumas - iki 95%;

4) „Roidmi Life“ programėle naudotis nesudėtinga. Reguliuojamas dažnio diapazonas apima 87.5-108.0 MHz, nustatymas keičiamas kas 0.1 MHz. Muzikos transliavimas vyksta stabiliai, krovimo funkcija taip pat veikia be sutrikimų.

Palyginamoji lentelė:

Įranga

Pirkėjų bendras balas

(didžiausia galima reikšmė 5 balai)

Pirkėjų vertinimų kiekis

Nuolaida

Galutinė kaina

„Xiaomi Smart Mi Air Purifier“ – antros kartos oro grynintojas

4,9

896

47 %

86,99 €

„Xiaomi Aqara WiFi Fingerprint Smart Door Lock“ – išmanioji durų spyna su pirštų antspaudų skaitytuvu, PIN kodu ir „Wi-Fi“ prieiga

4,91

22

51 %

139,19 €

„DJI Spark“ – mini dronas už puikią kainą

4,81

151

38 %

317,55 €

„QCY Q29 Pro“ – belaidės ausinės

4,71

250

-

32,18 €

„Xiaomi Mi Band 3“ išmanioji apyrankė

-

-

36 %

30 €

„OUKITEL W1“ išmanusis laikrodis

4,27

11

20 %

26,09 €

„Xiaomi Mi Notebook Pro“ – nešiojamas kompiuteris su 8 GB DDR4 RAM ir 256 GB talpos SSD disku

4,84

311

23 %

730,79 €

„Xiaomi Redmi 5 Plus“ 3 GB RAM + 32 GB ROM globali versija

4,84

869

24 %

144,41 €

„Xiaomi Redmi 5 Plus“ 4 GB RAM + 64 GB ROM globali versija

4,83

629

15 %

165,29 €

„Xiaomi Mi WiFi 300M Amplifier 2“ signalo stiprintuvas

4,9

4584

14 %

7,82 €

„Xiaomi Roidmi 3S“ automobilinis USB įkroviklis, FM radijo siųstuvas ir akumuliatoriaus įtampos matuoklis viename įrenginyje

4,75

275

17 %

12,17 €




Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(5)
(9)
(-4)

Komentarai (3)