Geidžiamiausia šios vasaros apyrankė ir didžiausia jos problema: kaip iš Kinijos nupirktai „Xiaomi Mi Band 3“ pakeisti kalbą iš kinų į anglų - tereikia 10 minučių ir problema išspręsta (Video)  (1)

Vos pasirodęs „Xiaomi Mi Band 3“ pasuko dominavimo rinkoje kryptimi. Žmonėms patinka naujoji legendinės išmaniosios apyrankės karta, todėl jie šiuos įrenginius perka masiškai. Tačiau pirmą kartą pasimatavę savo naująją „Mi Band 3“ jie nustemba - ką veikti su kiniškai kalbančia apyranke? Visgi, yra paprastas būdas kalbą pakeisti į anglų.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Jei nusipirkote „Xiaomi Mi Band 3“ arba planuojate ją pirkti iš Kinijos (iš niekur kitur kol to negalima padaryti), turėkite omenyje, kad apyrankės meniu bus kinų kalba. Kodėl taip yra?

Nors „Xiaomi Mi Band 3“ neabejotinai pasieks didelį populiarumą ir mūsų kraštuose, tačiau pirmiausia ją perka kinai. Taip jau yra - „Xiaomi“ prekės ženklas gimtojoje šalyje yra visuotinai gerbiamas ir aukštinamas. Kompanijai tiesiog lengviau pirmiausia pristatyti vieną naujojo produkto versiją, o tik po to gamą plėsti.

Tačiau ką daryti su kinų kalba? Gera žinia ta, kad ją galima pasikeisti į anglų. Tiesa, tą darydami mes susiduriame su sunkumais - kaip pakeisti „Xiaomi Mi Band 3“ kalbą, kai net nesupranti, kas rašoma ekrane, o ir instrukcijos surašytos tik kinų kalba?

Taip, vos per 17 dienų milijoną pardavimų susišlavusi apyrankė atkeliauja su kiniška instrukcija. Tačiau nemanykite, kad jums reikia laukti tarptautinės versijos - įrenginio kalbą galima keisti. Tereikės atlikti keletą žingsnių.

Visų pirma, reikės apsilankyti „Mi Fit“, nužingsniuoti į savo paskyros nustatymus ir atjungti „Mi Band 3“ apyrankę. Tuomet išjunkite telefono „Bluetooth“, o programėlę pašalinkite.

Taip - „Mi Fit“ programėlę teks pašalinti.

Tuomet sūloma parsisiųsti modifikuotą programėlės versiją, atidaryti APK failą ir instaliuoti programėlę kaip įprasta.

Tuomet liks įjungti „Bluetooth“, naujai instaliuotoje „Mi Fit“ programėlėje prisijungti prie savo paskyros, nueiti į nustatymus ir prijungti „Mi Band 3“ apyrankę. Maždaug šiuo metu programėlė panorės prisijungti prie įrenginio, todėl reikės paliesti apyrankės ekraną, kai to būsite prašomi.

Po maždaug minutės apyrankės programinė įranga atsinaujins ir ji prakalbs anglų kalba. Tačiau modifikuota programėlė, aišku, nėra tokia gera kaip oficiali, todėl po šio žingsnio patariama apyrankę vėl atjungti, programėlę vėl ištrinti ir iš „GooglePlay“ parsisiųsti oficialią „Mi Fit“ programėlę.

Visas procesas užtruks vos 10 minučių ir išties nėra sudėtingas. Tereikia atjungti apyrankę, pašalinti programėlę, parsisiųsti modifikuotą programėlę ir leisti apyrankei atsinaujinti, o tada vėl sugrąžinti oficialiąją „Mi Fit“.

„Mi Band 3“ garantuotai bus dar vienas hitas, rinkoje susilauksiantis didžiulės sėkmės. Ši apyrankė turi didesnį ekraną, talpesnę bateriją, funkcionalesnį dizainą už savo pirmtakę. Belieka susitvarkyti su kalba ir džiaugtis nauju pirkiniu.

Štai video vadovas, kaip pakeisti „Mi Band 3“ kalbą iš kinų į anglų:

O čia diskusijos Reddit tinkle apie kalbos pakeitimą

Šiuo metu daugelis Kinijos parduotuvių „Mi Band 3“ dėl žvėriško populiarumo be nuolaidų siūlo už 40-50€, o normalią kainą pasiūlo tik akcijų metu. Pavyzdžiui, Gearbest besibaigiančio vasaros išpardavimo metu „Mi Band 3“ parduoda už €30, tačiau pasiūlymas labai ilgai netruks. 

„Mi Band 3“ šiuo metu yra surinkusi 4,68 žvaigždutes iš 5 (139 pirkėjų įvertinimai) - tai gan mažas reitingas kaip tokio lygio gaminiui, bet tiesiog absoliuti dauguma pirkėjų skundų yra susiję būtent su kinų kalba, tačiau šią problemą galima lengvai išspręsti.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(14)
(10)
(4)

Komentarai (1)