Įdomybių parduotuvė Funyroot skelbia naujus nuolaidų kuponus pasiūlymams, kurie patiks daugeliui vaikų - nuo mažiausių iki didžiausių (Video)  ()

Naujausi Funyroot.com pasiūlymai su nuolaidų kuponais:

1. Išmanus, kalbantis žiurkėnas

2. „DIY“ Kalėdų mini lėlių namo medinis komplektas su šviesos diodais

3. Kalėdų senio elektroninė kiaulė taupyklė

4. 48 LED lempučių kalėdinės eglės girlianda

5. Iš lego detalių sudedamas ir distanciniu valdymo pulteliu valdomas Antrojo pasaulinio karo karinis motociklas BMW R75


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

1. Electric Smart Talking Hamster Stuffed Plush Repeat Animal Doll - išmanus, kalbantis žiurkėnas

Su nuolaidos kuponu FRMT1388 šis žaislas kainuos 6,21 eurą + nemokamas pristatymas į Lietuvą.

Šis kalbantis mielas pliušinis žiurkėnas gali tapti puikia dovana jūsų pačių ar draugų vaikams. Žaislas yra pagamintas iš kokybiškos medvilnės ir plastiko.

Į šį 133 gramus sveriantį žiurkėną tereikia įdėti 3 AAA tipo baterijas ir jis pradės kalbėti.

Tiesa, žiurkėnas atkartoja tai ką girdi, tad itin intelektualaus pokalbio tikėtis neverta. Galima pasirinkti iš keletos skirtingų spalvų: pilkos, rudos ir kavos spalvos, tad viskas priklauso tik nuo asmeninio skonio.

2. DIY Christmas Mini Doll house Kit 3D Wooden Room House Craft With LED Lights - „DIY“ Kalėdų mini lėlių namo medinis komplektas su šviesos diodais

Su nuolaidos kuponu H22015 šis mini lėlių namas kainuos 11,54 eurus + nemokamas pristatymas į Lietuvą.

„DIY“ yra miniatiūrinis lėlių namas su gana realistiškai atrodančia sofa, fortepijonu, langais, lempa, spintele, stalu, augalais ir kitomis detalėmis. Visas namas dvelkia smagia Kalėdų nuotaika.

Pats namas yra pagamintas iš kokybiškų medžiagų: plastiko, medžio ir audinio. Tiesa, visas detales teks sujungti patiems, bet tai neturėtų būti problema, kadangi pakuotėje yra išsami instrukcija, kaip tai padaryti, o ir žemiau esančiame vaizdo įraše viskas detaliai ir pažingsniui parodoma.

Šis namelis komplekte turi ir LED šviestukus su maitinimo dėžute, į kurią dedamos dvi AAA tipo baterijos. Jas teks įsigyti atskirai.

Šis žaislas yra skirtas lavinti vaikų mąstymą, atidumą detalėms, skatinti jų rankų ir akių koordinaciją bei ugdyti kantrybę. Tai puiki dovana vaikams, vyresniems nei 8-eriai metai.

3. Steal Money Santa Claus Electronic Piggy Bank Coin Grabing Eating Money Saving Box Desk Toy Christmas Gift - Kalėdų senio elektroninė kiaulė taupyklė

Su nuolaidos kuponu FRT2412 šį žaislą galima įsigyti už 10,65 eurus + nemokamas pristatymas į Lietuvą.

Ši Kalėdų senio elektroninė kiaulė taupyklė gali būti naudojam ne vien tik, kaip įprasta kiaulė taupykė, bet ir papuošti jūsų namus, artėjant Kalėdoms.

Ši kiaulė taupyklė skiriasi nuo įprastų tokio tipo taupyklių ir tuo, kad Kalėdų senis „pavogia“ padėtus pinigėlius, tad tai gali būti įdomus ir juokingas žaislas vaikams. Beliks įsigyti dvi AA tipo baterijas ir ši kiaulė taupyklė atgis. Štai, kaip visa tai atrodo:

4. Christmas LED Fairy Lights Tree 48 LEDs Twinkle String With Controller Christmas Celebration Props - 48 LED lempučių kalėdinės eglės girlianda

Su nuolaidos kuponu FRT2538 šią girliandą galima įsigyti už 17,75 eurus + nemokamas pristatymas į Lietuvą.

Didelės ir ryškios LED lemputės iškart pagyvins kiekvieno namus. Juolab, kad galima pasirinkti iš aštuonių skirtingų apšvietimo režimų.

48 šviesos diodai šviečia ryškiai ir šią 120 centimetrų ilgio girliandą galima panaudoti įvairių švenčių progomis: gimtadienio proga, per Heloviną ar vos per kelias akimirkas papuošti Kalėdų eglę.

Dar svarbu paminėti, kad ši LED lempučių girlianda yra atspari vandeniui, tad ją galima naudoti ir lauke. Žinoma, patį šviesų keitimo valdiklį ir kištuką reikia saugoti nuo vandens.

5. DOUBLE E C51021W 629 PCS World War II Military Motorcycle RC Building Blocks Toy - iš lego detalių sudedamas ir distanciniu valdymo pulteliu valdomas Antrojo pasaulinio karo karinis motociklas BMW R75

Su nuolaidos kuponu C51021W šį žaislą galima įsigyti už 38,18 eurų + nemokamas pristatymas į Lietuvą.

Tai vienas iš šauniausių Funyroot pasiūlymų. Šis konstruktorius yra puiki dovana paaugliams, o reikia pripažinti, kad dar ne vienas suaugęs vyras norės prie jo pasikrapštyti.

Puikiai atkurta, tiesiog tiksli Antrojo pasaulinio karo BMW R75 motociklo kopija atrodo labai šauniai. Įsigijus šį žaislą tereikės sujungti lego detalias ir jau tada galima pradėti žaisti su šiuo motociklu.

Pakuotėje yra nuotolinis valdymo pultelis ir su BMW R75 motociklu palaiko 2.4 GHz ryšį. Tereikės atskirai įsigyti 6 AA tipo baterijas motociklui ir 2 AA tipo bateris valdymo pulteliui.

Maksimalus atstumas tarp valdymo pultelio ir BMW R75 motociklo siekia iki 30 metrų, o maksimalus šio žaislo greitis – 4,7 km/h.

Pakuotėje rasite visas reikalingas detales ir aiškią instrukciją, kaip surinkti šį žaislą. Štai čia galite detaliau pažiūrėti, kaip atrodo pakuotė, detalės, jų surinkimas ir galiausiai – pats motociklo valdymas:

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(6)
(7)
(-1)

Komentarai ()