Kas per daiktas yra japoniškas galvos masažuoklis „NORLANYA“, kokius neišdildomus įspūdžius paliko apžvalgininkui ir taupesniems beveik 5 kartus pigesnis analogas iš Kinijos (Apžvalga, Video)  ()

Ko tik pasaulyje nėra ir net itin populiarus „Youtube“ apžvalgininkas „Unbox Therapy“ yra nustebęs naujuoju įrenginiu. Jam teko apžvelgti pačių įvairiausių daiktų, bet elektroninio galvos masažuoklio dar niekada.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Tokie prietaisai yra ypač naudingi tiems žmonėms, kurie dienų dienas praleidžia palinkę prie įvairių monitorių ekranų ir jaučia akių, galvos ir sprando nuovargį.

Jei vis trinate akis, smilkinius bei artėjant vakarui – ar net dar anksčiau – susidaro įspūdis, jog galva išsipūtė ir bent porą kartų pasunkėjo, jums tikrai reikia galvos masažuoklio.

Tokie priataisai lygiai taip pat naudingi ir tiems žmonėms, kuriems nesiseka užmigti, užmiega su įsitempusia galva ir galiausiai prastai išsimiega bei nepailsi.

Įdomiausia, kad apžvalgininkui taip patiko „NORLANYA“ galvos masažuoklis, kad jis teigia, jog „tai yra mano nauja kepurė. Pripraskite, dabar visas sekančias apžvalgas darysiu tik su šiuo prietaisu ant galvos.“ Kokius įspūdžius sukėlė naujasis masažuoklis geriau peržiūrėti patiems (1:47). Emocijos įkvepiančios ir ilgai prisimenamos.

Įdomu, jog Lietuvoje rasti kažką panašaus į tokius galvos masažuoklius vargiai pavyks. Ir kai kalba pasisuka apie galvos masažuoklius, daugelis įsivaizduoja kažką tokio, ką pardavinėja šie ir kiti prekybininkai.

Net sunku tiksliai apibūdinti kas čia per daiktas ir kiek iš tikro jis gali masažuoti. O štai su rimtesniais galvos masažuokliais, kaip kad apžvelgia „Unbox Therapy“, pajusime tikrąją naudą.

Dar vienas įdomus dalykas, kad „NORLANYA“ yra Japonijos gaminys, tačiau ne toks jau ir pigus. Jis Amazon kainuoja apie 115 eurų. Akivaizdu, kad ne kiekvienas sau gali leisti tokį malonumą.

Bet kaip ir galima numatyti, kinai visada turi alternatyvą. Netgi stebėtinai panašią alternatyvą, savotiška „NORLANYA“ kopija, kuri kainuoja vos 26 eurus.

Žinoma, yra ir tam tikrų skirtumų.

Pavyzdžiui, „NORLANYA“ galvos masažuoklį užsidedame ant galvos ir jame yra reguliavimo rankenėlės (1:24 min.), o tuo tarpu kiniškos alternatyvos nugarėlėje yra fiksatoriai ir taip masažuoklis prisitaiko prie galvos formos.

Taip pat „NORLANYA“ visi masažavimo taškai išdėlioti taip, kad dengtų žmogaus viršugalvį (3:20 min.), o kiniškoje versijoje yra 30 atskirų masažavimo-vibravimo taškų, kurie padengs ne tik visą galvą, bet ir kaklo sritį.

Iš akivaizdžių kiniškos versijos privalumų yra ir tai, kad ji maitinama ne vien tik baterijomis, kaip „NORLANYA“, bet ir pakuotėje esančiu adapteriu ar USB laidu. Tad šiuo galvos masažuokliu galima naudotis, kad ir kur bebūtume.

Taip pat kiniška masažuoklio versija palaiko skirtingus 8 masažavimo režimus ir jie yra kontroliuojami ant pačio įrenginio esančiu mygtuku.

„NORLANYA“ turi laidu prijungtą atskirą valdiklį, kuriuo galima valdyti masažavimo režimus (iš viso 14 lygių), temperatūrą (2 lygiai) ir muziką (1:08 min.).

Tad „NORLANYA“ turi daugiau funkcijų bei pakuotėje rasite ir ausines, tačiau iš principo, ausines galima įsigyti ir atskirai bei klausytis norimos muzikos. Norintiems maksimumo „NORLANYA“ masažuoklis bus labai įdomus gaminys, o norintiems tiesiog išbandyti galvos masažą ir pažiūrėti, ar jo efektas nors ko vertas, turbūt vertėtų pradėti nuo pigesnės kiniškos versijos, kuri papildomai masažuoja kaklo sritį, palaiko tris skirtingus maitinimo šaltinius bei yra kompaktiškesnės, tad tokį galvos masažuoklį bus paprasčiau pasiimti ir į keliones.

Kaina ir sąlygos

„NORLANYA“ galvos masažuoklis:

Kiniška galvos masažuoklio versija „Electric Head Massager“:

  • Gearbest - 25,81 €;
  • 12 % nuolaida;
  • nemokamas siuntimas į Lietuvą.
Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(8)
(2)
(6)

Komentarai ()

Susijusios žymos: