TOP 7 geriausi kuponai didžiausiame vasaros Banggood išpardavime: tikra išmaniųjų telefonų fiesta, populiarusis „Xiaomi M365“ iš JK sandėlio ir daugybė kitų puikių pasiūlymų tik iki liepos 12 dienos (Video)  ()

Banggood.com atnaujino informaciją apie prasidėjusį didįjį „Summer Prime Sale“ išpardavimą ir skelbia apie naujus kuponus ypač populiariems išmaniesiems telefonams ir kitoms prekėms.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2019-07-11 TOP 7 geriausi kuponai didžiausiame vasaros Banggood išpardavime: tikra išmaniųjų telefonų fiesta, populiarusis „Xiaomi M365“ iš JK sandėlio ir daugybė kitų puikių pasiūlymų tik iki liepos 12 dienos (Video)  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Didysis „Summer Prime Sale“ išpardavimas jau įsibėgėjo ir Banggood.com primena, kad jis truks tik iki liepos 12 dienos.

Ir per šį laiką yra taikoma daugybė įvairių akcijų, nuolaidos kuponų, žaidimų ir taip toliau. Kiekvienas iš mūsų pirkdami prekių už $101 turime galimybę gauti net $100 nuolaidos kuponą.

Perkant už $300 gausime $45 nuolaidos kuponą, $6 - $5 kuponą bei įvairių dovanėlių. Ir kone visoms prekėms yra taikoma 12 % nuolaida.

Vienas ypač įdomus dalykas šiame išpardavime yra Banggood.com rodomos tiesioginės transliacijos.

Iš viso yra 8 skirtingos „web žvaigždės“, kurios daro tiesiogines transliacijas ir per jas apžvelgia įvairius daiktus, skelbia specialius nuolaidų kuponus populiarioms prekėms ir negana to - vien tik stebint šias transliacijas galima laimėti įvairių dovanų, kaip išmanų nešiojamą laikrodį. Platesnę informaciją rasite čia.

Dar vienas įdomus dalykas yra, kad galima laimėti išmanųjį telefoną arba nešiojamą kompiuterį.

Banggood.com kasdien (liepos 9-11 d.) atrinks po du kažką įsigijusius pirkėjus, kurie turės realias galimybes laimėti šiuos prizus. O likusieji pirkėjai galės laimėti net 50 vnt. belaidžių ausinių.

Jei jau užsiminėme apie išmaniuosius telefonus, tai per šį „Summer Prime Sale“ išpardavimą Banggood.com taiko itin ženklias nuolaidas ir populiarius bei gerai apžvalgininkų vertinamus įrenginius galima įsigyti už itin patrauklias kainas. Štai keletas tikrai dėmesio vertų pasiūlymų.

1. Vienas galingiausių išmaniųjų telefonų „OnePlus 7 Pro“ - 6GB RAM 128GB ROM, globali versija (yra lietuvių kalba ir palaikomi visi Lietuvoje esantys mobiliojo ryšio dažniai):

Su BGOP7P679 nuolaidos kodu jis kainuoja 553,11 €; iš Kinijos sandėlio; pristatymas į Lietuvą kainuos tik 1,51 €; kuponas galioja tik 50 vnt.

„OnePlus 7 Pro” – flagmanas visais atžvilgiais: tobulas ekranas, talpi baterija, stereo garsiakalbiai, viena iš geriausių kamerų telefone, o kaina vis dar mažesnė nei „Samsung“ ar „Huawei“ flagmanų su panašiais parametrais.

Jo techniniai parametrai yra topinio lygio: 6,67 colių QHD+ ekranas su 90Hz atnaujinimo dažniu (iki šiol didesniu nei standartiniu 60Hz ekrano atnaujinimo dažniu galėjo girtis tik specifiškai žaidėjams skirti įrenginiai), naujausias Qualcomm Snapdragon 855 8-nių branduolių 2.84GHz procesorius, 6GB RAM + 128GB ROM, triguba galinė 48.0MP + 16.0MP + 8.0MP ir 16.0MP priekinė kameros, 4000 mAh baterija, Bluetooth 5.0, Face ID ir t.t.

Parametrai yra kosminiai ir net apžvalgininkai jį vadina „tiesiog juokingai geru“. Be jokios abejonės, šiuo metu, tai yra aukščiausios klasės išmanusis telefonas.

2. Puikus galios ir kainos santykio „OnePlus 7“ - 8GB RAM 256GB ROM, globali versija (yra lietuvių kalba ir palaikomi visi Lietuvoje esantys mobiliojo ryšio dažniai):

Su BGOP771 nuolaidos kodu jis kainuoja 419,29 €; iš Kinijos sandėlio; pristatymas į Lietuvą kainuos tik 2,04 €; kuponas galioja tik 100 vnt.

„OnePlus 7“ yra puikus išmanusis, kuris iš tikrųjų mažai kuo nusileidžia „Pro“ versijai, ir tai savo apžvalgoje įrodo štai šis apžvalgininkas.

„OnePlus 7“ išlaiko didžiąją dalį „Pro“ versijos savybių ir ryškiausias skirtumas, kad „OnePlus 7“ negali pasigirti 90 Hz ekranu (yra 60 Hz ekranas). Visais kitais atžvilgiais jis yra labai panašus į „Pro“ versiją ir apžvalgininkas teigia, kad „OnePlus 7 turi puikius techninius parametrus, čia sudėti geriausi dalykai, ką gali turėti išmanusis“.

3. Vienas geriausių vidutinės klasės išmaniųjų „Xiaomi Mi 8 Lite“ - 6GB RAM 128GB ROM, globali versija (yra lietuvių kalba ir palaikomi visi Lietuvoje esantys mobiliojo ryšio dažniai):

Su BGEM8L nuolaidos kodu jis kainuoja 165,93 €; iš Kinijos sandėlio; pristatymas į Lietuvą kainuos tik 2,04 €; kuponas galioja 200 vnt.

Ką daryti jei nesinori naujam išmaniajam telefonui išleisti 400-500 eurų, tačiau norisi įsigyti tokį įrenginį, kuris tarnautų ilgai ir būtų puikus visais atžvilgiais? Apžvalgininkas labai rekomenduoja atkreipti dėmesį į „Xiaomi Mi 8 Lite“ išmanųjį telefoną, kurį vadina „beveik flagmanu“. O ir dabartinė telefono kaina yra stebėtinai gera - kone 70 eurų pigiau nei kitose parduotuvėse.

„Xiaomi“ praėjusiais metais pristatė daugybę „Mi 8“ versijų ir šių telefonų visame pasaulyje pardavė milijonus vienetų. Vienas tarp jų yra ir jaunatviškai atrodantis „Xiaomi Mi 8 Lite“ išmanusis telefonas.

„Xiaomi Mi 8 Lite“ turi 6,26 colių įstrižainės FHD+ (1080 x 2280) raiškos, 403 PPI ekraną, kuris apsaugotas „Corning Gorilla Glass 5“. Telefonas aprūpintas 8-nių branduolių „Snapdragon 660“ procesoriumi ir „Adreno 512“ vaizdo plokšte, daugybė RAM ir ROM (galima praplėsti iki 256GB), kokybiškos kameros, naujausia MIUI operacinė sistema, palaiko greitojo įkrovimo technologiją QC 3.0, „Bluetooth 5.0 LE“, „WiFi 2.4/5 GHz“, GPS, A-GPS, Glonass, Beidou, palaiko visus Lietuvoje esančius mobiliojo ryšio dažnius, darbuojasi lietuvių kalba, giroskopas, e-kompasas ir kt.

4. Puikus pasirinkimas ieškantiems biudžetinio telefono „Xiaomi Mi Play“ - 4GB RAM 64GB ROM, globali versija (yra lietuvių kalba ir palaikomi visi Lietuvoje esantys mobiliojo ryšio dažniai):

Su BGEMP nuolaidos kodu jis kainuoja 98,13 €; iš Kinijos sandėlio; pristatymas į Lietuvą kainuos tik 2,04 €; kuponas galioja 500 vnt.

„Xiaomi Mi Play“ – tai jaunimo auditorijai skirtas biudžetinis išmanusis telefonas, kuris turi dvigubą galinę kamerą su dirbtiniu intelektu bei santykinai produktyvų aštuonių branduolių procesorių. Be to, tai yra vienas iš nedaugelio rinkoje esančių mažesnių nei 6 colių išmaniųjų telefonų su šiuolaikišku dizainu bei tikrai kiekvienam norinčiam prieinama kaina. Įprastai šis telefonas kainuoja bent 120 eurų.

„Xiaomi Mi Play“ yra naudojamas 5,84 colių įstrižainės ekranas su Full HD+ skiriamąja geba ir 19:9 kraštinių santykiu. Įdomu, kad ekraną šiuo atveju dengia apsauginis stiklas „Gorilla Glass“, išmanųjį telefoną maitina 3000 mAh baterija, o valdo jį iš anksto įdiegta operacinė sistema „Android 8.1 Oreo“. Išmaniojo telefono matmenys yra 147,7 × 71,89 × 7,8 mm, svoris – 150 g.

Kameros galimybės taip pat nenuvilia, nes „Xiaomi Mi Play“ turi dvigubą pagrindinę kamerą su 12 MP ir 2 MP jutikliais. Negana to dirbtinio intelekto funkcijos praplečia „Xiaomi Mi Play“ foto galimybes, nes įdiegtos technologijos pašalina triukšmą nuotraukose, o HDR funkcionalumas suteikia nuotraukoms išskirtinį kontrastą bei ryškumą esant bet kokios oro sąlygoms.

5. Vis dar neįtikėtinai populiarus „Xiaomi M365“ elektrinis paspirtukas:

Su BGLIEUM365712 nuolaidos kodu jis kainuoja 365,77 €; iš JK sandėlio, tad nėra rizikos dėl muito mokesčių; nemokamas pristatymas; kuponas galioja tik 15 vnt.

7 prestižiniai geriausio dizaino apdovanojimai ir daugybė pagyrų iš pirkėjų ir apžvalgininkų - „Xiaomi M365“ yra vienas perkamiausių ir populiariausių visame pasaulyje elektrinių paspirtukų.

„Xiaomi M365“ - tai sulankstomas elektrinis paspirtukas su 280 Wh baterija, leidžiančia idealiomis sąlygomis nuvažiuoti 30 km. Jis gali pavežti 100 kg svorį, todėl puikiai tinka suaugusiesiems. „Xiaomi M365“ reikia tik 4 metrų, kad pilnai sustotų. Gale šis paspirtukas turi diskinį stabdį, o priekinį ratą stabdo varikliu. „Xiaomi M365“ turi ir kinetinės energijos rekuperavimo sistemą, kuri padeda tausoti baterijų energiją. 

Motoroleryje taip pat yra pagerintas stabdymo efektas dėl integruotos ventiliuojamos diskinės stabdžių sistemos. Taip pat yra E-ABS technologija, kuri užtikrina greitą reagavimą ir efektyvų stabdymą. Bei kas labai svarbu atsižvelgiant į Lietuvos klimatą, motoroleris yra apsaugotas nuo drėgmės pagal IP54 standartą.

250W (momentinė jėga 500W) variklio galia, maksimalus greitis iki 25 km/h, labai tvirtai pagamintas, lengvai sulankstomas per kelias akimirkas, lengvas, su ryškiais žibintais, palaiko „Mi Home“ programėlę ir atrodo tiesiog nuostabiai. „Xiaomi M365“ ir dabar yra vienas geidžiamiausių elektrinių paspirtukų.

6. Populiarusis „Xiaomi Mi Pad 4 Plus“ 4GB + 64GB planšetinis kompiuteris:

Su BGcb3227​ nuolaidos kodu jis kainuoja 231,95 €; iš Kinijos sandėlio; pristatymas į Lietuvą kainuos tik 2,04 €.

Šiuo metu jis parduodamas už labai patrauklią kainą - kitose parduotuvėse jis kainuoja net 60 eurų brangiau.

„Xiaomi Mi Pad 4 Plus“ planšetė pasižymi ypatingai geromis savybėmis: „Qualcomm Snapdragon 660“ 8-nių branduolių, 2,2 GHz procesoriumi, „Adreno 512“ vaizdo plokšte, 4 GB DDR4 ir 64 GB eMMC, „MIUI 9“ operacine sistema, palaiko kinų ir anglų kalbas, „Face ID“ technologinį sprendimą, „Bluetooth 5.0“, „WiFi“ (2,4 ir 5 GHz) bei netgi LTE ryšio modulį.

Dėl LTE modelio verta pastebėti, kad „Xiaomi Mi Pad 4 Plus“ palaiko 4G, tačiau nepalaiko 2G ir 3G.

Įdomu ir tai, kad nors yra LTE modulis, tačiau skambinti ir priimti skambučių su šia planšete nepavyks. Apie tai užsimena ir žemiau pateiktame vaizdo įraše kalbantis apžvalgininkas.

Dėl pačio duomenų perdavimo greičio su LTE moduliu problemų nėra, tad naršyti internete galima drąsiai tiek su „WiFi“, tiek įjungus mobiliuosius duomenis.

Verta pastebėti, kad „Xiaomi Mi Pad 4 Plus“ padidėjo, lyginant su pirmtaku, ir dabar turi puikios kokybės 10,1 colių įstrižainės 1920 x 1200 ekraną.

Taip pat ir baterijos talpa maloniai džiugina – 8620 mAh talpos. Tad nors planšetė didesnė, bet ir baterija didesnė, bei jos tarnavimo laikas pailgėjo.

„Xiaomi Mi Pad 4 Plus“ turi 13 MP galinę ir 5 MP priekinę kameras, C-tipo USB jungtį, 3,5 mm audio jungtį, integruotus garsiakalbius, mikrofoną ir t.t.

Ši planšetė yra išties galingas įrenginys, kuris ir apžvalgininkų nepalieka abejingais. „Xiaomi Mi Pad 4 Plus“ yra labai rimtas konkurentas pačioms galingiausioms „Samsung“ planšetėms.

7. Puiki barzdaskutė „Xiaomi Enchen Black Stone 3D Electric Shaver“:

Su BGPYQ557 nuolaidos kodu ji kainuoja 12,48 €; iš Kinijos sandėlio; nemokamas pristatymas į Lietuvą; kuponas galioja 200 vnt.

Labai šauni ir kompaktiška „Xiaomi“ barzdaskutė. Ji puikiai tinka ilgose kelionėse, kadangi baterijos užteks net dvejiems mėnesiams. Per C-tipo USB jungtį tereikės įkrauti barzdaskutės bateriją - tai užtruks apie valandą laiko - ir šį darbą galima bus pamiršti 2 mėnesiams.

„Xiaomi Enchen Black Stone 3D Electric Shaver“ palaiko sausą skutimą, tris skutimo galvutės juda nepriklausomai viena nuo kitos ir taip maksimaliai prisitaiko prie veido kontūrų. Taip pat turi apsaugą nuo baterijos perkrovos, plaukelių pešimo ir papildomai yra peiliukas, skirtas žandenų bei ūsų formavimui. Išties šauni barzdaskutė.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(8)
(6)
(2)

Komentarai ()