Dar viena didelė naujiena iš „Xiaomi“ ir 5 priežastys kodėl „Amazfit GTR“ bus perkamiausias išmanusis sporto laikrodis - didelis AMOLED ekranas, 12 sporto režimų, pilnas statistikos rinkimas, GPS navigacija ir net 24 dienas atlaikanti baterija (Video)  ()

„Amazfit GTR“ - tai naujas aukštos klasės išmanusis sporto laikrodis iš „Xiaomi“, pasižymintis klasikine išvaizda, didele baterija, ryškiu ekranu, plačiomis programėlės galimybėmis ir sporto režimų gausa. Kokybiškos medžiagos ir aukšta surinkimo kokybė suteikia prabangaus gaminio įspūdį, tačiau „Amazfit GTR“ išlaikė palyginti žemą kainą. Štai 5 priežastys, kodėl šis įrenginys greitai taps perkamiausiu išmaniuoju sporto laikrodžiu rinkoje.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2019-07-24 Dar viena didelė naujiena iš „Xiaomi“ ir 5 priežastys kodėl „Amazfit GTR“ bus perkamiausias išmanusis sporto laikrodis - didelis AMOLED ekranas, 12 sporto režimų, pilnas statistikos rinkimas, GPS navigacija ir net 24 dienas atlaikanti baterija (Video)  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Amazfit GTR“ yra visiškai naujas įrenginys tarptautinėje rinkoje - prekyboje pasirodė prieš kelias dienas ir dabar galima įsigyti už labai gerą kainą su anonso nuolaidomis. Tiesa, iš pirmo žvilgsnio tai nėra pigus įrenginys, tačiau pažvelgus į pagrindines jo savybes kaina tampa net labai patraukli. 

„Amazfit GTR“ kaina (tarptautinė versija):

1. Aukšta medžiagų kokybė

„Amazfit GTR“ turi odinę apyrankę su klasikine sagtimi bei metalinį korpusą (galima rinktis tarp aliuminio, titano ir nerūdijančio plieno).

Priklausomai nuo pasirinktos versijos, šis įrenginys sveria tik 36-48 gramus, tačiau turi didelį apvalų spalvotą 1,39 colių AMOLED ekraną (326 PPI rezoliucija), apsaugotą „Corning Gorilla Glass“ nesibraižančiu stikliuku.

Kokybiškas korpusas užtikrina ir apsaugą nuo vandens - „Amazfit GTR“ atitinka 5ATM (50 metrų) panardinimo standartą. Taigi, jo tikrai nereikia nusiimti plaunantis rankas, maudantis duše, upėje ar ežere. 

2. Įspūdinga elektronika

„Amazfit GTR“ vidus yra ne prastesnis už išorę. Čia - 16 MB RAM ir 64 GB ROM atmintys, „Bluetooth 5.0“, atmosferos slėgio jutiklis, širdies ritmo matuoklis ir kita įranga, reikalinga „Amazfit GTR“ funkcijoms atlikti. 

GPS ir GLONASS navigacijos technologijų kombinacija užtikrina tikslumą - bėgiodami galėsite sekti savo maršrutą. Šios technologijos taip pat suteiks tikslumo ir kitiems matavimams - visada žinosite, kiek tiksliai nubėgote ar nuvažiavote dviračiu.

„Amazfit GTR“ veikia labai greitai - įrenginys be delsimo reaguoja į komandas. Ekranas yra ryškus ir šviesus - informaciją gerai matysite ir saulės šviesoje. 326 PPI rezoliucija užtikrina aukštą detalumo lygį, kuriam šioje kainos kategorijoje niekas negali prilygti.

3. Sporto režimai

„Amazfit GTR“ atlieka viską, ko tikitės iš sporto laikrodžio - primena pajudėti, skaičiuoja žingsnius, sudegintas kalorijas, nueitą atstumą, matuoja pulsą. Šis įrenginys turi 12 sporto režimų, tarp kurių - bėgiojimas viduje ir lauke, kopinėjimas, važiavimas dviračiu, plaukiojimas, slidinėjimas.

Duomenys pasiekiami įrenginio ekrane, tačiau juos galima peržiūrėti ir išmaniojoje programėlėje, kurioje pateikiama ilgalaikė statistika.

„Bluetooth 5.0“ užtikrina puikų laikrodžio ir telefono ryšį.

4. Kitos funkcijos

„Amazfit GTR“ nėra tikras išmanusis laikrodis, nes juo negalima naršyti po internetą, tačiau tai nėra ir paprasta išmanioji apyrankė - jis pasižymi kur kas geresnėmis specifikacijomis ir turi labai gerai atidirbtą programinę įrangą. Tad tai vidutinės kainos, bet labai aukštos kokybės sporto laikrodis.

Be to, „Amazfit GTR“ suteikia galimybę per atstumą valdyti telefono muzikos grotuvą, perspėja apie gautus pranešimus, seka miego ritmus, matuoja širdies ritmą. Iš tikrųjų, pulsas stebimas 24 valandas per parą - šią funkciją atlieka vienas pažangiausių pasaulyje „BioTracker PPG“ jutiklis.

Tiesiai apyrankės ekrane galėsite peržiūrėti ir artimiausių dienų orų prognozę. „Amazfit GTR“ pats nustatys jūsų buvimo vietą ir pagal tai pateiks duomenis apie artėjančias orų permainas. Galiausiai, šio laikrodžio korpusas turi ir vieną programuojamą mygtuką, kuris leis norimą funkciją pasiekti labai greitai, nenaršant po skirtingus įrenginio meniu.

5. Įspūdinga baterija

„Amazfit GTR“ baterija apskritai yra vienas iš didžiausių šio įrenginio privalumų. 410 mAh talpos elementas užtikrina bent 24 dienų darbo laiką. Tokio laiko galite tikėtis, jei šį laikrodį naudosite įprastai, tačiau jei išjungsite „Bluetooth“ bei GPS, baterija tarnaus net 74 dienas. Joks kitas išmanusis sporto laikrodis rinkoje negarantuoja tokio ilgo veikimo su vienu įkrovimu. Tai pasiekti padėjo itin naši „Bluetooth 5.0“ technologija, taip pat energijos nešvaistantis „Sony“ GPS modulis.

„Amazfit GTR“ yra naujas, modernus įrenginys, kuris nešiotojui padės palaikyti fizinę formą, pasipuošti ir atliks dar daugybę kitų funkcijų.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(13)
(7)
(6)

Komentarai ()