80 % siekiančios nuolaidos, pasiūlymai iš ES sandėlių ir specialūs kuponai - GeekBuying išparduoda elektrinius paspirtukus, „JIMMY JV53“ ir „Roborock S6“ siurblius, belaides klaviatūras ir garso kolonėles (Video)  ()

Naujausi GeekBuying.com pasiūlymai:

- Didysis rugpjūčio išpardavimas, nuolaidos iki 80 % ir specialūs nuolaidų kuponai;

- Elektriniai paspirtukai „KUGOO S1“ ir „KUGOO S1 Pro“;

- Rankiniai, belaidžiai dulkių siurbliai „JIMMY JV53“ ir „JIMMY JV53 Plus“;

- Robotas dulkių siurblys „Roborock S6“;

- Belaidė, „Bluetooth“ klaviatūra „Ajazz 308i“;

- Kompiuteris „VOYO VMac Pentium N4200 4GB/120GB“;

- Garso kolonėlė „Tronsmart Element Blaze“;

- Garso kolonėlė „Tronsmart Element T6 Plus“.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2019-08-28 80 % siekiančios nuolaidos, pasiūlymai iš ES sandėlių ir specialūs kuponai - GeekBuying išparduoda elektrinius paspirtukus, „JIMMY JV53“ ir „Roborock S6“ siurblius, belaides klaviatūras ir garso kolonėles (Video)  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

GeekBuying.com informuoja apie besitęsianti „The Big Sale“ išpardavimą, iki kurio pabaigos liko tik ši savaitė.

Šiuo metu puikių prekių galima įsigyti su iki 80 % siekiančiomis nuolaidomis ir rugpjūčio 26 - rugsėjo 2 d. taikomi papildomi nuolaidų kuponai:

  • Perkant už 10 dolerių ir daugiau, taikomas GKB08001 kuponas ir papildomai gausime 2 dolerių nuolaidą:
  • Perkant už 70 dolerių ir daugiau - su GKB08002 kuponu gausime 6 dolerių nuolaidą;
  • Perkant už 180 dolerių ir daugiau - su GKB08003 kuponu gausime 10 dolerių nuolaidą.

Taip pat ypač verta apsilankyti „Top Tech“ prekių kategorijoje, kadangi čia rasime pamėgtų gamintojų nešiojamų kompiuterių, išmaniųjų telefonų, apyrankių, laikrodžių, robotų dulkių siurblių ir daugybę kitų šaunių prekių, kurioms taip pat yra taikomi nuolaidų kuponai.

O jei ieškote elektrinių paspirtukų, elektrinių dviračių, dronų, veiksmo kamerų, prekių automobiliams ir kt., tada tikrai verta pasižvalgyti po „Outdoor RC“ prekių kategoriją.

Ir dar vienas labai svarbus momentas, kad daugelį populiarių prekių galima vos per 5 dienas gauti tiesiai iš Europos, Ispanijos, Vokietijos, Italijos ir Amerikos sandėlių. Visą informaciją apie iš šių sandėlių siunčiamas prekes rasite „5 Day Arrival“.

Tad prekių pasiūla labai plati bei įvairi ir štai patys įdomiausi GeekBuying išpardavimo pasiūlymai.

1. Elektriniai paspirtukai „KUGOO S1“ ir „KUGOO S1 Pro“

  • „KUGOO S1“ taikomas specialus nuolaidos kodas KUGOO826 ir galutinė kaina yra 270,34 €;
  • „KUGOO S1 Pro“ taikomas specialus nuolaidos kodas KUGOO826 ir galutinė kaina yra 306,99 €;
  • paspirtukai į Lietuvą siunčiami nemokamai, iš Europos sandėlių.

Iškart verta pažymėti, kad tai vienos žemiausių kainų šiems elektriniams paspirtukams ir būtų labai sunku rasti kur juos įsigyti pigiau.

Abu paspirtukai pasižymi labai geromis techninėmis charakteristikomis ir šįkart pasižiūrėkime kuo jie vienas nuo kito skiriasi.

„Kugoo S1 Pro“ yra papildomai patobulinta elektrinio paspirtuko versija ir jis aprūpintas dar talpesne 7,5 Ah talpos baterija, yra atsparus vandeniui (IP54) ir turi patogų LED ekraną.

Vienas iš pagrindinių paspirtukų skirtumų yra būtent baterijose. Jei „Kugoo S1“ turi 6 Ah talpos bateriją, tai „Kugoo S1 Pro“ jau turi 7,5 Ah, o tai reiškia, kad vienu įkrovimu bus nuvažiuojamas didesnis atstumas.

Kiti patobulinimai taip pat labai svarbūs. Dabar „Kugoo S1 Pro“ stovėjimo aikštelė yra padengta specialiu, šiurkščiu pagrindu, užtikrinančiu dar stabilesnį stovėjimą ant paspirtuko.

Beje, abiem elektriniais paspirtukais gali važiuoti iki 120 kg sveriantis žmogus ir tai ženkliai daugiau, lyginant su kitais elektriniais paspirtukais. Dažniausiai svorio riba siekia 100 kg.

Taip pat ant „Kugoo S1 Pro“ šonų atsirado papildomi žibintai ir nors ratai vis dar išliko kieti (padangos nepripučiamos), bet pasikeitė jų dizainas.

Ant pačio vairo „Kugoo S1 Pro“ yra įtaisytas ekranas, daugybė paspirtuko valdymo mygtukų bei papildomas apšvietimas rankenų šonuose. Pastarojo dalyko „Kugoo S1“ neturi.

Spalvotame ekrane yra gerai matomi įvairūs parametrai: greitis, nuvažiuojamas atstumas, baterijos talpa bei įtampa, koks pasirinktas greičio režimas. Pastarųjų yra 3 pasirinkimai: 15 km/h, 25 km/h ir 30 km/h.

Taip pat yra mygtukas, kuriuo įjungiamas garsinis signalas bei galima įjungti priekyje esančius 24 LED žibintus ir gale esantį ir raudonai mirksintį LED žibintą.

„Kugoo S1 Pro“ yra sulankstomas elektrinis paspirtukas. Jo vairo rankenėlės yra nulenkiamos ir paspirtuko visa vairo konstrukcija yra nulenkiama žemyn bei pritvirtinama su užrakinimo sistema prie galinio rato sparno (purvasaugio).

Gamintojas teigia, kad patobulino visą šią paspirtuko lankstymo sistemą ir dabar „Kugoo S1 Pro“ yra dar greičiau sulankstomas. 

Technologijos.lt testuoto „Kugoo S1 Pro“ apžvalga, Foto, Video

Beje, tiek pirkėjams, tiek apžvalgininkams labai patinka šių abiejų elektrinių paspirtukų kompaktiškumas ir galimybė nulenkti vairo rankenėles.

Taip pat labai verta paminėti, kad abiejuose paspirtukuose yra galimybė reguliuoti vairo aukštį, tad su jais gali važiuoti tiek vaikai, tiek suaugę žmonės. Tokiomis savybėmis tikrai negali pasigirti ir tie patys „Xiaomi M365“ bei „Xiaomi M365 Pro“ paspirtukai.

Kompaktiškas paspirtukas sveria 11 kilogramų ir jį yra lengva neštis su savimi arba įdėti į automobilio bagažinę.

„Kugoo S1“ apžvalga:

Abu paspirtuko ratai yra kieti ir kokybiški, 8,5 colių dydžio, tad neverta nerimauti dėl nuleisto ar pažeisto rato. Ir kaip jau minėjome, „Kugoo S1 Pro“ turi „korio“ pavidalo ratus ir tai, pasak gamintojo, leidžia keliu važiuoti gerokai minkščiau.

Priekiniame rate yra 350W galios elektrinis variklis; priekinė šakė turi amortizatorių, kuris sugeria smūgius. Gamintojas teigia, kad baterijos ir stabdymo sistema yra kokybiškos, įtaisytos paspirtuko apačioje ir veikia puikiai.

Tad „Kugoo S1 Pro“ yra labai kokybiškai pagamintas ir itin geromis savybėmis pasižymintis elektrinis paspirtukas, kuris bus dar populiaresnis nei jo vyresnysis brolis „Kugoo S1“.

2. Rankiniai, belaidžiai dulkių siurbliai „JIMMY JV53“ ir „JIMMY JV53 Plus“

  • „JIMMY JV53“ taikomas specialus nuolaidos kodas 3MICGOP3 ir galutinė kaina yra 180,22 €;
  • „JIMMY JV53 Plus“ taikomas specialus nuolaidos kodas 3MIBOYFY ir galutinė kaina yra 306,99 €;
  •  Į Lietuvą siunčiami nemokamai, iš Kinijos;
  • Visi „JIMMY“ pasiūlymai.

Praktiškai vienu metu rinkoje pasirodė abu naujieji „Jimmy JV53“ ir „Jimmy JV53 Plus“ rankiniai, belaidžiai dulkių siurbliai.

Tarp jų didelių skirtumų nėra ir pagrindines gerąsias savybes išlaiko abu modeliai.

Siurblių variklių galia siekia net 425 W, o siurbimo galia galingiausiu režimu pasiekia net 20 kPa.

Tik štai „Jimmy JV53 Plus“ baterijų talpa siekia 2500 mAh, o „Xiaomi Jimmy JV53 Plus“ turi baterijas „dvynukes“. Tai reiškia, kad šiuo atveju turime net 5000 mAh talpos baterijas ir tai užtikrina dar ilgesnį darbo laiką.

Su pilna „Xiaomi Jimmy JV53 Plus“ baterija galima dirbti net 90 minutčių ir tai yra dvigubai ilgiau, palyginus su „Xiaomi Jimmy JV53“, kuris suteikia 45 min.

Nemažiau svarbu ir tai, kad abu siurbliai turi HEPA filtrą, lengvai ištuštinamą atliekų dėžutę, yra patogūs naudoti ir pakuotėje rasime galimybę įvairių antgalių. Tad su šiais siurbliais išvalysime namus nuo grindų iki pat lubų.

3. Robotas dulkių siurblys „Roborock S6“

  • Taikomas specialus nuolaidos kodas 3MMDSYNI ir galutinė kaina yra 512,76 €;
  •  Į Lietuvą siunčiamas už 7,21 € iš Honkongo.

„Roborock S6“ - tai garsaus roboto siurblio „Roborock S50“ evoliucija. Daugybė gerųjų senesnio modelio savybių buvo perkelta ir į naująjį įrenginį ir pridėta patobulinimų. 

Pavyzdžiui, abu siurbliai turi 5200 mAh baterijas, kurios užtikrina iki 2,5 val. darbą. Žinoma, abu siurbliai turi daugybę apsaugų, jutiklių ir įsikrauti sugrįžta patys.

Abu siurbliai pasiekia 2000 Pa siurbimo jėgą. Dulkės per HEPA filtravimo sistemą keliauja į 480 ml dėžutę. Surinkti nešvarumus padeda būgninis šepetys ir viena besisukanti šluotelė.

Abu siurbliai dar turi ir grindų plovimo sistemą su 140 ml vandens talpa.

Žinoma, abu siurblaii palaiko lazerinę navigaciją - kupole sumontuoti jutikliai, sudarantys LDS navigacijos sistema, bei valdymas programėle yra iš esmės vienodi.

Tai kuo „Roborock S6“ pranašesnis?

Gamintojas stengėsi pagerinti populiarų modelį, o ne jį pakeisti kokia nors visiškai nauja, nematyta technologija. Pasak gamintojo,  „Roborock S6“ turi tikslesnę navigaciją, kuri pirmenybę teikia ilgesnei, mažiau posūkių turinčiai judėjimo trajektorijai.

Kuo tai svarbu? Taip tas pats plotas išvalomas greičiau, sunaudojant mažiau energijos. Kitas svarbus momentas - kiekvienas robotas palieka šiek tiek nevalytų plotų aplink įvairius baldus ar kitas kliūtis. Dabar žadama, kad „Roborock S6“ tokių vietų paliks kur kas mažiau ir pirmieji testai tikrai daug žadantys - jis grindis valo beveik idealiai:

Pagerėjo ir siurblio valdymas. Dabar jis paklusniau reaguoja į naudotojo komandas, padaugėjo zonų ir supprastėjo atskirų ribų nustatymas. Verta atsiminti, kad galite nustatyti skirtingas zonas, kurias „Roborock S6“ valys skirtingu laiku.

Pavyzdžiui, miegamąjį tuomet, kai tikrai būsite virtuvėje ar svetainėje, o virtuvę tada, kada ilsėsitės kituose kambariuose. Taip jis nesipainios po kojomis, o namai nepastebimai išlaikys savo švarą. 

Žinoma, „Roborock S6“ galite sujungti ir su išmaniųjų namų sistema bei valdyti jį balsu per „Amazon Alexa“ ar kitą virtualų asistentą.

Galiausiai, gamintojas atliko ir smulkius patobulinimus, kurie bent šiek tiek palengvina siurblio naudojimą. „Roborock S6“ turi naują vienkartinę šluostę, veikia šiek tiek tyliau (58 dB). 

„Roborock S6“ išlaikė tą paprastą, bet kartu ir labai pažįstamą dizainą. Įkrovimo stotelė turi automatiškai susivyniojantį laidą, o šepetį galima lengvai išimti, kad išvalyti plaukus būtų lengviau.

„Roborock S6“ turi papildomą triukšmo izoliaciją, patobulintą važiuoklę, šepetį su „DuPont“ šereliais. Be to, gamintojas skelbia, kad jis grindis plauna geriau nei bet kada anksčiau. Tai irgi rimtas patobulinimas, nes ankstesnė versija „Roborock S50“ nors grindis ir plovė, bet tai buvo labiau panašu į drėgną valymą nei į rimtą plovimą. 

4. Belaidė, „Bluetooth“ klaviatūra „Ajazz 308i“

  • Taikomas specialus nuolaidos kodas 3MHS6VQT ir galutinė kaina yra 23,42 €;
  •  Į Lietuvą siunčiama nemokamai iš Kinijos.

„Ajazz 308i“ yra šaunaus klasikinio stiliaus belaidė klaviatūra su 84 mygtukais.

„Bluetooth“ klaviatūra „Ajazz 308i“ yra suderinama praktiškai su visais įrenginiais, kurie darbuojasi su Windows, iOS, Android operacinėmis sistemomis.

Ir šią klaviatūrą galima prijungti prie įprastų kompiuterių, nešiojamų, planšetinių, išmaniųjų telefonų ir kitų įrenginių.

„Ajazz 308i“ palaiko American Broadcom 3.0 Bluetooth versiją (nuo prietaiso klaviatūra gali būti nutolusi iki 10 metrų aut. past.), maitinama dviem AA tipo baterijomis ir energijos, kasdien dirbant po 8 valandas, užteks savaitei laiko.

„Ajazz 308i“ pagaminta iš ABS platiko, sveria 0,5 kg., ir yra tokių išmatavimų: 32 x 30,5 x 13,7 cm.

5. Kompiuteris „VOYO VMac Pentium N4200 4GB/120GB“

  • Taikomas specialus nuolaidos kodas 3KWPKKNO ir galutinė kaina yra 144,18 €;
  •  Į Lietuvą siunčiamas nemokamai iš Kinijos.

„VOYO VMac Pentium N4200 4GB/120GB“ yra stilingai atrodantis, metalo korpuso mini kompiuteris.

Ir po gražia mini „VOYO VMac Pentium N4200 4GB/120GB“ kompiuterio išvaizda slepiasi ganėtinai geros techninės savybės.

Kompiuteryje jau yra įdiegta originali Windows 10.1 operacinė sistema, Intel Pentium N4200 procesorius (4-urių branduolių, iki 2,5 GHz), DDR3 4 GB RAM, 120 GB SSD, palaiko WiFi, įprastą interneto jungtį, HDMI ir kt. Šaunus mini kompiuteris.

6. Garso kolonėlė „Tronsmart Element Blaze“

  • Taikomas specialus nuolaidos kodas 3MB7GDLL ir galutinė kaina yra 24,32 €;
  •  Į Lietuvą siunčiama nemokamai, iš Europos sandėlių.

„Tronsmart Element Blaze“ yra itin nebrangi, puikiai atrodanti ir kokybiška garso kolonėlė. Su ja nebaisu keliauti į gamtą, kadangi „Tronsmart Element Blaze“ yra atspari vandeniui - IPX6 standartas. Tad netikėtas lietus šiai kolonėlei visai nebaisus.

„Tronsmart Element Blaze“ su bet kokiu įrenginiu - išmaniuoju telefonu, nešiojamu kompiuteriu, planšete ar kt., - yra suporuojama Bluetooth 4.2 ryšiu.

Kolonėlė turi du pasyvius 45 mm garsiakalbius po 5W galios ir yra maitinama 1800 mAh talpos baterija. Pastarosios energijos užteks 10-12 valandų ir įkrausime su pakuotėje esančiu microUSB laidu vos per 1-2 val.

7. Garso kolonėlė „Tronsmart Element T6 Plus“

  • Taikomas specialus nuolaidos kodas 3MB5LJND ir galutinė kaina yra 58,57 €;
  •  Į Lietuvą siunčiama nemokamai, iš Europos sandėlių.

„Tronsmart Element T6 Plus“ jau išvaizdesnė ir gerokai galingesnė kolonėlė, palyginus su „Tronsmart Element Blaze“.

„Tronsmart Element T6 Plus“ taip pat yra atspari vandeniui - IPX6 - standartas, tačiau jau aprūpinta naujuoju Bluetooth 5.0 techniniu sprendimu, kuris suteikia stabilesnį, mažiau energijos reikalaujantį ryšį ir įrenginiai vienas nuo kito gali būti nulotę toliau.

Taip pat „Tronsmart Element T6 Plus“ turi du garsiakalbius po 20W galios ir yra maitinama dviem baterijomis, kurių kiekvienos talpa yra po 3300 mAh. Be visų šių privalumų, lyginant su „Tronsmart Element Blaze“, „Tronsmart Element T6 Plus“ dar ir veikia, kaip išorinė baterija, tad su šia kolonėle galėsime įkrauti savo įrenginius. Ir klausantis muzikos, kai garso lygis yra vidutinis, baterijų energijos užteks 15 val.

Kolonėlė taip pat palaiko TF/Micro SD kotelę, valdymą balsu ir turi kitus privalumus, apie kuriuos išsamiai kalbama šioje apžvalgoje:

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(3)
(5)
(-2)

Komentarai ()