Pirmasis pasaulyje išmanusis telefonas su 108 MP kamera jau prekyboje: paaiškėjo laimėtojas ir skelbiamas specialus nuolaidos kuponas iš gamintojo - dabar „Xiaomi Mi Note 10“ įsigysime net 99€ pigiau, bet pasiūlymų kiekis labai ribotas (Video)  (1)

Štai ir įvyko oficialus „Xiaomi Mi Note 10“ pristatymas bei jau aiškus šio telefono laimėtojas. Kitiems nusiminti tikrai neverta, nes su nuolaidos kuponu šį telefoną įsigysime net 99 eurais pigiau, o „Xiaomi Mi Note 10“ tikrai turi kuo pasigirti.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2019-11-07 Pirmasis pasaulyje išmanusis telefonas su 108 MP kamera jau prekyboje: paaiškėjo laimėtojas ir skelbiamas specialus nuolaidos kuponas iš gamintojo - dabar „Xiaomi Mi Note 10“ įsigysime net 99€ pigiau, bet pasiūlymų kiekis labai ribotas (Video)  (1)

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Speciali akcija ir sąlygos

  • Šiuo metu globalios versijos „Xiaomi Mi Note 10 (CC9 Pro)“ kainuoja tik 450 €;
  • taikomas specialus nuolaidos kuponas GBMINOTE10;
  • Gearbest perspėja, kad kuponų kiekis gautas iš gamintojų ir yra labai ribotas;
  • 3,07 € už pristatymą į Lietuvą;
  • galima rinktis iš trijų spalvų modelių: juodos, baltos ir žalios.

O kas gi laimėjo naująjį „Xiaomi Mi Note 10“?

Kaip jau žinote, Gearbest skelbė, kad vienam žmogui padovanos naująjį „Xiaomi Mi Note 10“ telefoną ir jie išplatino štai šį vaizdo įrašą, kuriame matyti, kaip išrinko tą laimėtoją.

Kuo pasižymi „Xiaomi Mi Note 10“?

Vienas iš pagrindinių šio telefono bruožų yra jo vadinamoji „Penta Camer“. Jis gale turi net 5 kameras ir „Xiaomi Mi Note 10“ yra pirmasis išmanusis telefonas pasaulyje su 108 MP jutikliu.

Jis taip pat turi 5 MP raiškos teleobjektyvą, 12 MP portretų, 20 MP itin plataus kampo bei 2 MP raiškos makro jutiklius bei palaiko 2x optinį, 10x hibridinį bei 50x skaitmeninį priartinimą.

O priekyje turime net 32 MP, 1.6μm, f/2.0 kamerą.

Panašu, kad nuo šiol „Xiaomi“ vardas bus siejamas su neįtikėtinų parametrų kameromis, tačiau „Xiaomi Mi Note 10“ gali pasigirti ne vien tik šiuo aspektu.

Jis taip pat turi puikios kokybės 6,47 colių įstrižainės Amoled ekraną su užlenktomis kraštinėmis. FHD+ (2340 x 1080) raiška ir 398 PPI - puikus ekranas su integruotų pirštų skaitytuvu.

Kiti techniniai dalykai taip pat yra labai geri: Snapdragon 730G procesorius (max. 2,2 GHz), Adreno 618 vaizdo plokštė, 6 GB RAM ir 128 GB ROM užtikrins sklandų išmaniojo telefono darbą.

Deja, bet telefonas nepalaiko papildomos atminties kortelės.

Kitas svarbus „Xiaomi Mi Note 10“ privalumas yra jo 5260 mAh talpos baterija ir palaikomas greitasis 30W baterijos įkrovimas.

Teigiama, kad per 30 minučių bateriją įkrausime iki 58 %, o pilnai baterija įkrauta bus per 65 minutes.

Džiugu ir tai, kad šio įkroviklio atskirai pirkti nereikės - jis jau atkeliaus drauge su „Xiaomi Mi Note 10“ telefonu.

„Xiaomi Mi Note 10“ taip pat palaiko NFC, turi IR prievadą, 3,5 mm audio jungtį, C-tipo USB, palaiko visus Lietuvoje esančius mobiliuosius dažnius, 2 nanoSIM korteles, yra lietuvių kalba, WIFI (2.4G/5G), Bluetooth 5.0, GPS, A-GPS ir kt. 

Šaunus išmanusis telefonas ir dabar dar parduodamas už puikią kainą.

O čia galite pasižiūrėti oficialų „Xiaomi Mi Note 10“ pristatymą ir apie šį telefoną bei jo galimybes sužinoti dar daugiau:

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(7)
(5)
(2)

Komentarai (1)