Karščiausia naujiena - „Huami AMAZFIT Stratos 3“ išmanusis laikrodis, elektriniai paspirtukai ir garso įranga: Europos sandėliai, nemokamas pristatymas ir nuolaidos iki 80% - GeekBuying skelbia šauniausius „11.11“ išpardavimo pasiūlymus (Video)  ()

Naujausi GeekBuying.com pasiūlymai:

- Didysis „11.11“ išpardavimas ir įdomiausi pasiūlymai;

- Išmanusis laikrodis „Huami AMAZFIT Stratos 3“;

- Elektrinis paspirtukas „KUGOO S1“;

- Elektrinis paspirtukas „KUGOO ES2“;

- Elektrinis paspirtukas „KUGOO KIRIN S2 Mini“;

- Garso kolonėlė „Tronsmart Element T6 Plus“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

GeekBuying.com informuoja apie prasidėjusį didijį „11.11“ išpardavimą, kuris truks vos porą dienų.

Ir per šias dienas GeekBuying.com siūlo itin įdomių prekių, kurioms nuolaidos siekia net iki 80 proc.

Mums ypač aktualu yra ir tai, kad daug įvairių populiarių prekių bus atgabenta iš Europos sandėlių.

Štai GeekBuying.com teigia, kad iš Čekijos, Lenkijos, Vokietijos ir kitų Europos sandėlių prekes pristatys vos per 5 dienas, jokių papildomų mokesčių ir dar suteikiami nuolaidų kuponai įvairioms prekėms.

Mėgstantiems ir ieškantiems „Xiaomi“ kompanijos produktų, verta apsilankyti šiame puslapyje. Čia rasite įvairių „Xiaomi“ produktų, kuriems taikomos iki 80 proc. nuolaidos.

O ieškantiems elektrinių paspirtukų, dviračių ar riedlenčių, verta apsilankyti šiame puslapyje. Net ir išrankiausi ras kažką įdomaus ir už gerą kainą.

Beje, GeekBuying.com teigia, kad perkantiems prekių už tam tikrą sumą ir daugiau, suteikiami papildomi nuolaidų kuponai:

  • perkant už $10, gausime $2 su nuolaidos kuponu AFF241_1111GKB02;
  • perkant už $60, gausime $5 su nuolaidos kuponu AFF241_1111GKB05;
  • perkant už $150, gausime $15 su nuolaidos kuponu AFF241_1111GKB15;
  • perkant už $300, gausime $30su nuolaidos kuponu AFF241_1111GKB30.

Visą informaciją, sąlygas, nuolaidas, kuponus ir kt. rasite oficialiame GeekBuying.com „11.11“ išpardavimo puslapyje, o dabar detaliau pasižiūrėkime į keletą labai intriguojančių pasiūlymų.

„Huami AMAZFIT Stratos 3“ išmanusis laikrodis

  • Su nuolaidos kuponu 3Z2F4KJY​ šį išmanųjį laikrodį galima įsigyti už 181,50 €;
  • į Lietuvą siunčiamas nemokamai.

„Huami AMAZFIT Stratos 3“ yra naujausias kompanijos išmanusis laikrodis. Jis tik ką pasirodė rinkoje ir yra ilgai dominavusio „Huami AMAZFIT Stratos 2“ pamaina.

Naujasis išmanusis laikrodis pagamintas iš plieno ir keramikos, turi keičiamą standartinį dirželį, valdomas dviem mygtukais ir į prisilietimus reaguoja 1,36 colių įstrižainės 2.5D (320 x 320 raiškos) ekranas, turintis Corning Gorilla Glass apsaugą.

Svarbus laikrodžio privalumas yra ir tas, kad jis palaiko GPS, GLONASS, Galileo ir Beidou navigacijos sistemas.

„Huami AMAZFIT Stratos 3“ dabar aprūpintas dviejų branduolių 1.2 GHz procesoriumi, turi 512 MB operatyviosios atminties, 4 GB vidinės atminties ir dirba su Amazfit OS operacine sistema.

Šis laikrodis suderinamas su išmaniaisiais įrenginiais, kurie darbuojasi su Android 5.0/iOS 10.0 ir naujesnėmis operacinėmis sistemomis bei palaiko Bluetooth 4.0 ir naujesnį ryšį.

Pats „Huami AMAZFIT Stratos 3“ aprūpintas naujausiu Bluetooth 5.0, palaiko WiFi 2.4 GHz, anglų kalbą ir darbuojasi su Amazfit 2.0 arba Mi Fit išmaniosiomis programėlėmis.

Svarbu paminėti ir tai, kad „Huami AMAZFIT Stratos 3“ yra visiškai atsparus vandeniui (5ATM standartas) bei palaiko net 19 skirtingų sporto režimų.

Ne ką mažiau įspūdinga ir tai, kad „Huami AMAZFIT Stratos 3“ nuolat seka širdies ritmą ir kaip teigia gamintojas, dėka Huami ištobulintos BioTracker PPG technologijos, dabar šis jutiklis dirba dar geriau.

Taip pat išmanusis laikrodis išmatuoja suvartojamą deguonies kiekį kraujyje (VO2max), makštos krūvį (TD), mankštos poveikį (THE), atsistatymo laiką.

Stilingas ir funkcionalus „Huami AMAZFIT Stratos 3“ aprūpintas 300 mAh talpos baterija, kurios užtenka iki 14 dienų.

Žinoma, viskas priklauso nuo to, kaip intensyviai yra išnaudojamas šis išmanusis laikrodis. Gamintojas teigia, kad jei yra nuolat įjungtas GPS ir intensyviai išnaudojamas „Huami AMAZFIT Stratos 3“, tada jo baterijos užteks mažų mažiausiai 35 valandoms.

Galiausiai „Huami AMAZFIT Stratos 3“ praneša apie gautus pranešimus, žinutes ir skambučius bei palaiko Bluetooth Music funkciją.

Tai reiškia, kad galime į patį „Huami AMAZFIT Stratos 3“ laikrodį įsikelti norimos muzikos, jį susieti Bluetooth ryšiu su ausinėmis ir keliauti sportuoti besiklausydami savo mėgstamos muzikos. Šauni funkcija, kaip ir pats „Huami AMAZFIT Stratos 3“.

„Kugoo S1“ elektrinis paspirtukas

  • Su nuolaidos kuponu GKB217S šį elektrinį paspirtuką galima įsigyti už 229,99 €.
  • pati mažiausia kaina;
  • į Lietuvą siunčiamas nemokamai;
  • pristatys per 2-7 darbo dienas.
  • iš Europos sandėlių, tad jokios rizikos dėl muito mokesčių.

„Kugoo S1“ pasižymi labai geru kainos ir kokybės santykiu. Dažnu atveju šį elektrinį paspirtuką pirkėjai ir apžvalgininkai lygina su trečdaliu brangesniu ir neįtikėtino populiarumo sulaukusiu „Xiaomi M365“ elektriniu paspirtuku.

Ir daugelis pripažįsta, kad „Kugoo S1“ yra fantastiškai geras pasirinkimas, ieškantiems pirmojo, kokybiško ir nebrangaus elektrinio paspirtuko.

„Kugoo S1“ aprūpintas 6 Ah talpos baterija, atsparus vandeniui (IP54) ir turi patogų LED ekraną.

Ant pačio vairo „Kugoo S1“ yra įtaisytas ekranas ir daugybė paspirtuko valdymo mygtukų. Spalvotame ekrane yra gerai matomi įvairūs parametrai: greitis, nuvažiuojamas atstumas, baterijos talpa bei įtampa, koks pasirinktas greičio režimas. Pastarųjų yra 3 pasirinkimai: 15 km/h, 25 km/h ir 30 km/h.

Taip pat yra mygtukas, kuriuo įjungiamas garsinis signalas bei galima įjungti priekyje esančius 24 LED žibintus.

Kai „Kugoo S1“ yra sulankstytas, jo ilgis siekia 95 cm, plotis – 15 cm., o aukštis – 30 cm. Jis tokiu kompaktišku tampa todėl, kad jo vairo rankenėlės yra nulenkiamos ir paspirtuko visa vairo konstrukcija yra nulenkiama žemyn bei pritvirtinama su užrakinimo sistema prie galinio rato sparno (purvasaugio).

Kompaktiškas paspirtukas sveria 11 kilogramų ir jį yra lengva neštis su savimi arba įdėti į automobilio bagažinę.

Ant galinio rato sparno yra raudonai šviečianti LED lempa. Ji įsijungia, kai pradedama stabdyti. Abu paspirtuko ratai yra kieti ir kokybiški, 8,5 colių dydžio, tad neverta nerimauti dėl nuleisto ar pažeisto rato.

Priekiniame rate yra 350W galios elektrinis variklis; priekinė šakė turi amortizatorių, kuris sugeria smūgius; stovėjimo aikštelė padengta guma, dėl ko ant šio paspirtuko yra stovima stabiliai. Gamintojas teigia, kad baterijos ir stabdymo sistema yra kokybiškos, įtaisytos paspirtuko apačioje ir jos veikia tinkamai.

Tad „Kugoo S1“ yra labai kokybiškai pagamintas ir itin geromis savybėmis pasižymintis elektrinis paspirtukas. Ir apžvalgininkas jį laiko puikiu pasirinkimu tiems, kurie ieško pirmojo elektrinio paspirtuko ir nenori išlaidauti:

„KUGOO ES2“ elektrinis paspirtukas

  • Su nuolaidos kuponu GKB220S​ šį elektrinį paspirtuką galima įsigyti už 322,99 €;
  • pati mažiausia kaina;
  • į Lietuvą siunčiamas nemokamai;
  • pristatys per 2-7 darbo dienas.
  • iš Europos sandėlių, tad jokios rizikos dėl muito mokesčių.

Tai viena mažiausių šio naujojo elektrinio paspirtuko kainų. Be šių nuolaidų jis įprastai kainuoja virš 400 eurų.

„KUGOO ES2“ yra pats naujausias kompanijos elektrinis paspirtukas ir peržvelgus jo specifikacijas galima sakyti, kad pirmiausiai jis iš savo pirmtakų surinko viską kas geriausia bei dar įgijo keletą labai svarbių patobulinimų.

„KUGOO ES2“ turi 7,5 Ah talpos bateriją, 350W galios elektros variklį, 8,5 colių dydžio kietus ratus ir palaiko tris skirtingus važiavimo režimus: 15km/h, 20km/h, 25km/h.

Elektrinis paspirtukas turi diskinius ir elektrinius stabdžius, papildomus amortizatorius, atnaujintos šviesos - dabar jų jau yra ir ant pačios stovėjimo aikštelės.

Be to, „KUGOO ES2“ yra sukurta ir speciali išmanioji programėlė, kurios neturi jo pirmtakai. Tad dabar visą savo nuvažiuoto atstumo statistiką galima sekti savo išmaniajame telefone - tereikės telefoną Bluetooth ryšiu susieti su „KUGOO ES2“ paspirtuku.

Taip pat pasikeitė ir pats paspirtuko ekranėlis, kuriame pateikiama esminė informacija: greitis, važiavimo režimas ir baterijos energijos likutis.

Gana praktiškas ir naudingas dalykas, kad „KUGOO ES2“ paspirtuke atsirado galimybė įkrauti savo įrenginius. Dabar šis paspirtukas turi USB jungtį, tad pritrūkus energijos - galima „KUGOO ES2“ pasinaudoti, kaip išorine baterija.

Ir galiausiai - sulankstymo mechanizmas. Dėl pastarojo dalyko ankstesni „KUGOO“ paspirtukai sulaukdavo kritikos. Deja, bet juose šis mechanizmas nėra pats patogiausias.

Dabar gamintojas teigia, kad „KUGOO ES2“ yra labai lengva ir patogu sulankstyti - tam tereikės 3 sekundžių. Be to, vairas taip pat sulankstomas, tad „KUGOO ES2“ užims dar mažiau vietos, o tai taip pat privalumas.

Ir tai dar tikrai ne visi GeekBuying.com pasiūlymai bei nuolaidų kuponai. Štai dar vienas puikus paspirtukas ir populiari garso kolonėlė.

„KUGOO KIRIN S2 Mini“ elektrinis paspirtukas

  • Su nuolaidos kuponu GKB222S šį elektrinį paspirtuką galima įsigyti už 169,99 €;
  • pati mažiausia kaina;
  • į Lietuvą siunčiamas nemokamai;
  • pristatys per 2-7 darbo dienas.
  • iš Europos sandėlių, tad jokios rizikos dėl muito mokesčių.

Garso kolonėlė „Tronsmart Element T6 Plus“

  • Su nuolaidos kuponu TSAUDIO05 šią garso kolonėlę galima įsigyti už 51,72 €;
  • pati mažiausia kaina;
  • į Lietuvą siunčiama nemokamai;
  • pristatys per 2-7 darbo dienas.
  • iš Europos sandėlių, tad jokios rizikos dėl muito mokesčių.
Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(4)
(1)
(3)

Komentarai ()