Tokio pasiūlymo tiesiog negalima praleisti - išskirtinis pasiūlymas ir pagrindinės priežastys kodėl tik ką pristatytas „Amazfit GTR Lite 47mm“ taps 2020-ųjų hitu (Video)  ()

„Amazfit GTR Lite 47mm“ - tik ką pristatytas naujasis išmanusis laikrodis. Stebėtina, bet jis išlaikė daugumą savo vyresniojo brolio privalumų ir „Amazfit GTR Lite 47mm“ kaina yra ženkliai mažesnė. Štai pagrindinės priežastys, kodėl šis įrenginys greitai taps pačiu perkamiausiu išmaniuoju laikrodžiu rinkoje.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Amazfit GTR Lite 47mm“ yra visiškai naujas įrenginys tarptautinėje rinkoje ir prekyboje pasirodė prieš kelias dienas. Su anonso nuolaidomis, dabar jį galima įsigyti už labai gerą kainą.

Verta pastebėti, kad „Gearbest“ yra pirmasis pardavėjas, kuris siūlo įsigyti naująjį „Amazfit“ laikrodį, o pirmųjų pardavimų metu bus parduota tik 5000 vienetų. Pirmasis tūkstantis perkančiųjų taip pat gali nemokamai gauti papildomą dirželių komplektą ir galėsite pasirinkti iš dviejų nemokamai siūlomų spalvų – „Navy Blue“ arba „Greenish Blue“. 

Kaina ir sąlygos

„Amazfit GTR Lite 47mm“ (tarptautinė versija):

  • Gearbest.com - 99,60 €;
  • 27 % anonso nuolaida;
  • nemokamas siuntimas į Lietuvą;
  • pirmieji pirkėjai dovanų gaus papildomų dirželių;
  • Lietuvoje neparduodamas.

Palyginimui, „Amazfit GTR“ (tarptautinė versija) šiuo metu kainuoja - 126,77 €.

„Huami“ atstovų teigimu – tai pats stilingiausias ir madingiausias išmanusis laikrodis, koks tik yra dabar rinkoje. Žinoma, tai spręsti kiekvienam asmeniškai, bet modelis tikrai vertas dėmesio. 

1. Aukšta medžiagų kokybė

„Amazfit GTR Lite 47mm“ turi keičiamą silikoninę apyrankę su klasikine sagtimi bei metalinį korpusą su keramikos rėmeliu.

„Amazfit GTR Lite 47mm“ sveria tik 36 gramus, tačiau turi didelį apvalų spalvotą 1,39 colių AMOLED ekraną (326 PPI rezoliucija), apsaugotą „Corning Gorilla Glass 3“ nesibraižančiu stikliuku.

Kokybiškas korpusas užtikrina ir apsaugą nuo vandens - „Amazfit GTR Lite 47mm“ atitinka 5ATM (50 metrų) panardinimo standartą. Taigi, jo tikrai nereikia nusiimti plaunantis rankas, maudantis duše, upėje ar ežere. 

2. Įspūdinga elektronika

„Amazfit GTR Lite 47mm“ vidus yra ne prastesnis už išorę. Čia - 16 MB RAM ir 40 GB ROM atmintys, „Bluetooth 5.0“, pažangusis „BioTracker™ PPG“ širdies ritmo matuoklis, 6 ašių akselerometras ir kita įranga, reikalinga „Amazfit GTR Lite 47mm“ funkcijoms atlikti. 

Deja, bet „Amazfit GTR Lite 47mm“ nepalaiko GPS ir GLONASS navigacijos, kurią turi vyresnysis brolis - „Amazfit GTR“.

Norint programėlėje matyti nubėgtą trajektoriją, reikės drauge su savimi turėti ir išmanųjį telefoną, kurį suporuosite su „Amazfit GTR Lite 47mm“ ir telefone aktyvuosite navigaciją.

Tačiau „Amazfit GTR Lite 47mm“ veikia taip pat labai greitai - įrenginys be delsimo reaguoja į komandas.

Ekranas yra ryškus ir šviesus - informaciją gerai matysite ir saulės šviesoje. 326 PPI rezoliucija užtikrina aukštą detalumo lygį, kuriam šioje kainos kategorijoje niekas negali prilygti.

3. Sporto režimai

„Amazfit GTR Lite 47mm“ atlieka viską, ko tikitės iš sporto laikrodžio - primena pajudėti, skaičiuoja žingsnius, sudegintas kalorijas, nueitą atstumą, matuoja pulsą.

Šis įrenginys turi 8 sporto režimus („Amazfit GTR“ - 12), tarp kurių - bėgiojimas viduje ir lauke, važiavimas dviračiu, plaukiojimas ir kt.

Duomenys pasiekiami įrenginio ekrane, tačiau juos galima peržiūrėti ir išmaniojoje programėlėje, kurioje pateikiama ilgalaikė statistika.

„Bluetooth 5.0“ užtikrina puikų laikrodžio ir telefono ryšį.

4. Kitos funkcijos

„Amazfit GTR Lite 47mm“ nėra tikras išmanusis laikrodis, nes juo negalima naršyti po internetą, tačiau tai nėra ir paprasta išmanioji apyrankė - jis pasižymi kur kas geresnėmis specifikacijomis ir turi labai gerai atidirbtą programinę įrangą. Tad tai vidutinės kainos, bet labai aukštos kokybės sportinio tipo laikrodis.

Be to, „Amazfit GTR Lite 47mm“ suteikia galimybę per atstumą valdyti telefono muzikos grotuvą, perspėja apie gautus pranešimus, seka miego ritmus, matuoja širdies ritmą.

Iš tikrųjų, pulsas stebimas 24 valandas per parą - šią funkciją atlieka vienas pažangiausių pasaulyje „BioTracker™ PPG“ jutiklis.

Tiesiai apyrankės ekrane galėsite peržiūrėti ir artimiausių dienų orų prognozę. 

Galiausiai, „Amazfit GTR Lite 47mm“ turi ir du valdymo mygtukus, kurie leis norimą funkciją pasiekti labai greitai, nenaršant po skirtingus įrenginio meniu.

5. Įspūdinga baterija

„Amazfit GTR Lite 47mm“ baterija apskritai yra vienas iš didžiausių šio įrenginio privalumų. 410 mAh talpos elementas užtikrina bent 24 dienų darbo laiką.

Tokio laiko galite tikėtis, jei šį laikrodį naudosite įprastai, tačiau jei išjungsite „Bluetooth“, baterija tarnaus net 74 dienas. Joks kitas išmanusis sporto laikrodis rinkoje negarantuoja tokio ilgo veikimo su vienu įkrovimu.

Išskyrus tik tą patį „Amazfit GTR“, kuris iš esmės turi du pagrindinius privalumus prieš „Amazfit GTR Lite 47mm“: palaiko GPS bei GLONASS ir turi 4 papildomus sporto režimus (kopimas į kalnus, slidinėjimas, Cross Country ir plaukiojimas atvirame vandens telkinyje).

Taigi, „Amazfit GTR Lite 47mm“ yra naujas, modernus ir dabar parduodamas už puikią kainą įrenginys, kuris jo turėtojui padės palaikyti fizinę formą, pasipuošti ir atliks dar daugybę kitų naudingų funkcijų.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(19)
(10)
(9)

Komentarai ()