Ruošiamės į mokyklą II: populiariausi AliExpress vaikų ugdymo žaislai pagal Montesori metodiką (Pirkėjų atsiliepimai, Papildymas 2020 08 15)  ()

Geriausi Aliexpress.com pasiūlymai:

- Patys populiariausi žaidimai-mokymo priemonės Aliexpress - „Montessori Educational Wooden Toys For kids Board Math Fishing Count Numbers Matching Digital Shape Match Early Education Toy“;

- Puikiai įvertinti edukaciniai žaidimai - „Montessori Educational Wooden Toys For kids Board Magnetic Math Fishing Count Numbers Matching Shape Match Early Education Toy“;

- Vyresniems nei 3 metų amžiaus vaikams skirtas kortelių žaidimas - „Mathematical Knowledge Classification Cognitive Matching Kids Montessori Early Educational Learn Toy Wood Box Gifts for Children“;

- 3D edukacinis žaidimas - „3D Montessori Wooden Toys Caterpillar Eats The Apple Kids Catch Worms Matching Puzzle Games Early Education Interactive Math Toy“;


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Vaikus auklėti ir mokinti reikia pradėti kuo anksčiau. Dar tuo metu, kai jie yra visai maži, jau dedami žinių ir bazinių gebėjimų pamatai.

Tiek visame pasaulyje, tiek ir Lietuvoje Montesori pedagogika tampa vis populiaresnė ir pagal ją sukurtų žaidimų-mokymo priemonių Aliexpress yra gana didelis pasirinkimas. Visą pasiūlą rasite čia.

Šiame straipsnyje pristatysime pačius populiariausius ir geriausiai pirkėjų vertinamus žaidimus-mokymo priemones, sukurtas pagal Montesori principus.

Kas yra Montesori pedagogika?

Į šį klausimą labai gerai atsako Montesori mokyklos pedagogė Ana Bezinger – olandų pedagoginio universiteto auklėtinė, „Mokyklos mažyliams“ pedagogė, tarptautinės Montesori asociacijos narė.

Ji teigia, kad Montesori pedagogikos pagrindas – pasitikėjimas vaiku. Mes pasitikime tais vidiniais impulsais, kurie natūralūs kiekvienam žmogui.

Idėja yra tokia: jei seksime vaiko interesus ir jo galimybes, neatsiras motyvacijos problemų, ir mokytojui dirbti bus žymiai lengviau. Įrodyta, kad medžiaga, kuri vaikui patinka, kuriai jis nusiteikęs, pasisavinama daug geriau.

Be to, užduotys yra taip apgalvotos, kad jas atlikti galima be įtampos, ir jomis formuojami būtina nuovoka bei suvokimas. Pedagogas stebi kiekvieną vaiką ir seka jo vystymosi procesą, jei reikia – stebi ir tiria jį papildomai: tai suteikia galimybę nepraleisti problemų, kurios vėliau aštriai gali iškilti vaiko mokymosi procese. Kai vaikui sekasi – tai geriausia motyvacija dirbti toliau.

Patys populiariausi žaidimai-mokymo priemonės Aliexpress

  • Dabar jie parduodami nuo 4,59 € (paveikslėliuose matomas žaidimas kainuoja 14,26 €);
  • 28 % nuolaida;
  • nemokamas siuntimas į Lietuvą.

Tai yra patys populiariausi žaidimai-mokymo priemonės Aliexpress. Jos atitinka Montesori pedagogikos principus ir šiuos žaidimus jau įsigijo beveik 2800 pirkėjų. Turime beveik 1 500 atsiliepimų ir beveik tobulą 4,9 balų įvertinimą.

Pasiūloje galite rinktis iš keleto skirtingų žaidimų. Vieni populiariausių yra šiose nuotraukose matomi žaidimai, kuriuose vaikai turės į atitinkamas vietas sudėlioti skaičius, figurėles, žuvytes ir t.t.

Žaislai yra pagaminti iš absoliučiai saugių medžiagų - figūrėlės yra pagamintos iš medžio, tad net jei vaikas kurią jų ir įsidės į burną, nieko blogo nenutiks.

Bendrai, šie edukaciniai žaidimai yra skirti 2-4 metų amžiaus vaikams ir pirkėjai tvirtina, kad trejų metų amžiaus vaikai juos žaidžia su dideliu susidomėjimu: 1 foto, 2 foto, 3 foto.

Absoliučiai visi pirkėjai iš Lietuvos šiuos edukacinius žaidimus yra įvertinę 5 balais ir teigia, kad pagaminimo kokybė puiki, labai gražios ir ryškios figurėlių spalvos. Tik, deja, užsakyta prekė keliauja ilgokai ir tenka būti kantriems.

Štai ką sako pirkėja iš Lietuvos:

I***e: „Užsakyto edukacinio žaislo siuntimas kiek užtruko, bet laukti vertėjo. Prekė atkeliavo puikios kokybės, viskas savo vietose ir žaislas yra puikios pagaminimo kokybės. Spalvos ryškios ir žaidimas toks įdomus, kad mums, suaugusiems, norisi jį žaisti. Labai rekomenduoju.“

Štai kelios pirkėjų padarytos nuotraukos: 1 foto, 2 foto, 3 foto, 4 foto, 5 foto, 6 foto, 7 foto, 8 foto, 9 foto, 10 foto.

Išskirtinai didelis pažintinis rinkinys (papildyta 2020 08 15)

  • nuo 18€
  • nemokamas siuntimas į Lietuvą.

Idealus rinkinys mokant vaikus ne tik skaičiavimų, bet ir raidžių pažinimo. Nors rinkinyje ir nėra lietuviškų raidžių, bet surasite visas lotyniškas. 

Absoliučiai visi pirkėjai šiuos edukacinius žaidimus yra įvertinę 5 balais ir teigia, kad pagaminimo kokybė puiki, labai gražios ir ryškios figurėlių spalvos.

Žaislai yra pagaminti iš absoliučiai saugių medžiagų - figūrėlės yra pagamintos iš medžio, tad net jei vaikas kurią jų ir įsidės į burną, nieko blogo nenutiks.

Puikiai įvertinti edukaciniai žaidimai

  • Dabar jie parduodami nuo 4,59 € (paveikslėliuose matomas žaidimas kainuoja 16,14 €);
  • 28 % nuolaida;
  • nemokamas siuntimas į Lietuvą.

Tai yra labai panašūs edukaciniai žaidimai, į aukščiau aptartus. Skiriasi tik figurėlių dizainas, spalvos yra ne tokios ryškios, tačiau pats žaidimo principas yra tas pats - figurėles sudėlioti į joms skirtas vietas.

Šis edukacinis žaislas sulaukia tobulo pirkėjų įvertinimo - 5 balai iš 5.

Žaislas taip pat pagamintas iš medžio ir skirtas 2-4 metų vaikams.

Pirkėjai šiuo edukaciniu žaislu yra labai patenkinti ir dalijasi padarytomis nuotraukomis: 1 foto, 2 foto, 3 foto, 4 foto.

Vyresniems nei 3 metų amžiaus vaikams skirtas kortelių žaidimas

  • Dabar jis parduodamas už 10,91 €;
  • 26 % nuolaida;
  • nemokamas siuntimas į Lietuvą.

Tai jau truputi vyresniems vaikams skirtas žaidimas. Jį gali žaisti nuo trejų metų amžiaus vaikai ir pirkėjai šiuo edukaciniu žaidimu yra labai patenkinti.

Visos detalės, kurių čia yra net 80 vnt., 8 kortelės ir pati 28,5 x 10 x 8 cm dydžio dėžutė yra pagamintos iš medžio. Beje, pačių figurėlių dydis yra 3 x 3 cm ir 0,2 cm storio.

Telieka ant dėžutės uždėti žalios spalvos dantį, prie jo pritvirtinti norimą kortelę ir vaikui reikės ties konkrečiu paveiksliuku į dėžutę įdėti reikiamą kortelę. 

Čia rasime įvairių figurėlių, vaisių, daržovių, gyvūnėlių, transporto priemonių, drabužių ir skaičių korteles. Vaikas ilgam turės ką veikti ir daug išmoks.

Pirkėjai iš Lietuvos duoda maksimalų įvertinimą ir tvirtina, kad žaidimas labai įdomus, vaikas būna ilgam užimtas: 1 foto, 2 foto.

Štai kelios šio edukacinio žaislo nuotraukos: 1 foto, 2 foto, 3 foto, 4 foto, 5 foto.

E***a​: „Labai kokybiškai pagamintas žaislas ir jo detalės. Puikiai apdirbtas medis, malonus liesti ir nėra lakuotas, o dengtas plėvele. Mano trejų metų dukrytei šis žaidimas labai patinka. Ji gali jį žaisti valandų valandas ir vis nepabosta. Rekomenduoju.“

3D edukacinis žaidimas

  • Dabar jie parduodami nuo 7,59 €;
  • 19 % nuolaida;
  • 3,88 € už siuntimą į Lietuvą.

Dar vienas iš pačių populiariausių Aliexpress parduodamų edukacinių žaidimų. Čia galima įsigyti obuoliuko, kriaušytės arba braškės formos žaislą ir vaikui reikės į jame esančias skylutes įkišti kirminukas. Tą reikės padaryti su pakuotėje esančia specialia lazdele.

Žaislai taip pat pagaminti iš medžio ir prie kirminukų ir lazdelės galų pritvirtinti magnetukai. Su šiuo žaislu gali žaisti nuo trejų metų amžiaus vaikai. Pagrindinės figurėlės dydis siekia apie 15 x 15 x 6 cm.

Pirkėjai iš Lietuvos šį žaislą yra įvertinę maksimaliu 5 balų įvertinimu ir vienintelis minusas, kad tenka palaukti, kol prekė atvyksta iki Lietuvos.

Pats žaislas yra pagamintas labai kokybiškai ir vaikams jį žaisti patinka: „tai yra vienas tų žaislų, kuris pagaliau sudomino mano vaiką. Labai rekomenduoju.“

Štai kelios edukacinio žaislo nuotraukų: 1 foto, 2 foto, 3 foto, 4 foto, 5 foto, 6 foto, 7 foto.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(2)
(1)
(1)

Komentarai ()