„Aukščiausia kokybė. Visiškai nenusileidžia originalams, netgi dar geresnės - sulituota žmoniškai, be kiniškų nesąmonių“: iš Lenkijos pačios geriausios Dewalt, Makita, Bosch ir Milwaukee įrankių atsarginės baterijos (pirkėjų atsiliepimai, Video)  ()

Geriausi pasiūlymai iš Aliexpress:

- Atsarginės baterijos Dewalt įrankiams, iš Lenkijos;

- Atsarginės baterijos Makita įrankiams, iš Lenkijos;

- Atsarginės baterijos Bosch įrankiams, iš Ispanijos;

- Atsarginės baterijos Milwaukee įrankiams, iš Kinijos.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Atsarginės baterijos Dewalt įrankiams, iš Lenkijos

Labai perkamos ir puikiai pirkėjų vertinamos Dewalt įrankių baterijos: virš 2 000 užsakymų, daugybė teigiamų atsiliepimų ir itin aukštas 4,9 balų įvertinimas. Pasiūloje yra ir baterijų įkroviklių.

Absoliuti dauguma pirkėjų iš Lietuvos šioms Dewalt įrankiams skirtoms baterijoms duoda maksimalų 5 balų įvertinimą ir teigia, kad į Lietuvą jos atkeliauja greičiau nei per savaitę:

  • I***s: Super! Labai aukštos kokybės baterijos. Netgi geresnės nei originalios. 5 balai iš 5. Puikus pardavėjas.
  • A***v (pirkėjas iš Rusijos): Žaibiškas pristatymas. Atkeliavo vos per 2 dienas (bateriją pirko iš Rusijos sandėlio aut. past.). Baterija labai gera ir puikiai tinka Dewalt suktuvui. Įdėta laikosi tvirtai ir apskritai pagaminimo kokybė niekuo nenusileidžia originalui. Galima įkrauti su originaliu Dewalt baterijų įkrovikliu. Bendrai, esu labai patenkintas. Rekomenduoju. 1 foto, 2  foto, 3 foto.
  • D***v (pirkėjas iš Rusijos): Atkeliavo per 5 dienas. Saugiai supakuotos. Viena baterija atkeliavo visiškai išsikrovusi, o kita buvo pusiau įkrauta. Korpuso plastikas tvirtas, kokybiškas. Vos šiek tiek nusileidžia originalui. Pagaminimo kokybė labai gera. Viskas sulituota žmoniškai, be kažkokių kiniškų nesąmonių. Esu patenkintas baterijomis. Štai kaip atrodo jų vidus. 1 foto, 2 foto, 3 foto.
  • P***k (pirkėjas iš Rusijos): Per savaitę atkeliavo, kurjeris atnešė į namus. Supakuota tvarkingai. Labai gera baterija. Jau išbandžiau ir štai su viena pilnai įkrauta baterija visą dieną dirbau prie -1 laipsnio temperatūros. Suktuvas jau seniai bebuvo toks galingas. Senoji originali baterija praktiškai numirus, palyginus su šia. Aš net sugebėjau gręždamas betoną nulaužti grąžtą. Dar taip nėra buvę. Talpa? Vietines baterijas (1,5 Ah) aš per dieną pakeičiu 2–3 kartus, o šios baterijos užtenka visai darbo dienai ir dar lieka energijos. Štai, dienos pabaigoje dar šviečia visi 3 baterijos indikatoriai (3 nuotrauka). Labai patenkintas. Pasiimsiu dar vieną! 1 foto, 2 foto.

Atsarginės baterijos Makita įrankiams, iš Lenkijos

​Taip pat labai perkamos ir puikiai pirkėjų vertinamos įrankių baterijos: virš 2 000 užsakymų, daugybė teigiamų atsiliepimų ir itin aukštas 4,9 balų įvertinimas. Pasiūloje yra įkroviklių ir 6.0Ah baterijų.

Pirkėjai iš Lietuvos šioms Makita įrankiams skirtoms baterijoms duoda maksimalų 5 balų įvertinimą, džiaugiasi greitu pristatymu, kokybiškai veikiančiomis baterijomis ir drauge iškart perka jų įkroviklius:

  • V***r (pirko iš Belgijos): Viskas puiku. Iki namų durų atkeliavo per savaitę laiko. Baterija dirba labai gerai. 1 foto.
  • L***s (pirko iš Kinijos): Dėkui pardavėjui. Prekes gavau greitai ir kokybiškai supakuotas. Pagaminimo kokybė aukščiausio lygio. Baterija jau atkeliavo įkrauta 71%. Įkroviklis taip pat kokybiškas. 1 foto, 2 foto.
  • O***o (pirkėjas iš Rusijos): Baterija atkeliavo labai greitai. Tvarkingai supakuota. Atrodo nė kiek ne prasčiau nei originalas. Galima įkrauti su originaliu baterijų įkrovikliu. Atkeliavo maždaug 70-75 proc. įkrauta ir su originaliu Makita įkrovikliu iki 100 proc. įkrovė per 25-30 minučių. Gera baterija. 1 foto, 2 foto, 3 foto, 4 foto.
  • O***v (pirkėjas iš Rusijos): Nerealiai geras pardavėjas. Per savo žioplumą turėjau du kartus daryti užsakymo atšaukimą ir pardavėjas be kalbų leido daryti tokį užsakymą, kokio užsimaniau. Baterija ir jos įkroviklis atkeliavo stebėtinai greitai - vos per 3 dienas iki namų durų. Pagaminta kokybiškai, nei kiek nenusileidžia originalui. Puikiai tinka mano kampiniam Makita šlifuokliui. Tikrai dar pirksiu iš šio pardavėjo. 1 foto, 2 foto, 3 foto.

Atsarginės baterijos Bosch įrankiams, iš Kinijos

Beveik 700 užsakymų, daugybė teigiamų atsiliepimų ir itin aukštas 4,9 balų įvertinimas. Pasiūloje galima iškart įsigyti ir 2 baterijų komplektą.

Absoliuti dauguma pirkėjų šias baterijas vertina aukščiausiais balais ir tvirtina, kad jos niekuo nenusileidžia originalams:

  • R***a (pirkėjas iš Rusijos): Atkeliavo per 4 dienas, kurjeris pristatė iki namų durų. Baterija iš esmės yra puiki. Pilnai įkrovus testeris rodo 20.8 V, kas atitinka deklaruojamus skaičius. Kai baterija nusėda iki 1 padalos, tada turime 18.1 V. Su Ah kiek žongliruojama. Tvirtina, kad 5Ah, bet testeris rodo 4Ah. Bet šiaip puikus rodiklis. Su originalia baterija suktuvas be pertraukos dirba 5 valandas, tai su šituo analogu 4 valandas. Labai geras rezultatas, o kaina tai puiku. Esu patenkintas pirkiniu, rekomenduoju. 1 foto, 2 foto, 3 foto, 4 foto, 5 foto.
  • I***v (pirkėjas iš Rusijos): Atvyko per savaitę, pardavėjas dar dovanų pridėjo prie kompiuterio prijungiamą LED lempą. Maloni smulkmena. Baterija pagaminta labai tvarkingai. Viskas sulituota kokybiškai, nėra jokio klibėjo. Nuo 0 iki 100 proc. įkraunama per maždaug 3 valandas. Prijungiau prie Bosch GAS 18V-1 siurblio. Gamintojo nurodytas dulkių siurblio veikimo laikas yra 7 minutės / 1 Ah. Dulkių siurblys dirbo nuolat, kol jis visiškai išsijungę po 39 minučių ir 27 sekundės. Taigi talpa yra maždaug 5,6 Ah, o gamintojas deklaruoja 5 Ah. Tad ir atsižvelgiant į visas paklaidas, rezultatas labai geras. Rekomenduoju tiek pardavėją, tiek šią bateriją.

Atsarginės baterijos Milwaukee įrankiams, iš Kinijos

Virš 200 užsakymų, daug teigiamų atsiliepimų ir itin aukštas 4,9 balų įvertinimas.

Pasiūloje galima iškart įsigyti ir 2 baterijų komplektą. Taip pat rinktis iš 12V/18V ir 2.5Ah/5Ah/6Ah/9Ah variantų.

  • V***s (pirkėjas iš Lietuvos, pirko 12V 9.0Ah): 9Ah = 7.08Ah . Tad kaip už tokią kainą, tai net labai gera. Kažko daugiau ir nesitikėjau.
  • V***v (pirkėjas iš Rusijos, pirko 12V 9.0Ah): Pardavėjas greitai atsako į visus klausimus. Baterija pilnai atitinka aprašymą. Atkeliauja jau 50 proc. įkrauta. Nuo 0 iki 100 proc. įkraunama per maždaug 2 valandas. Puikiai tinka Milwaukee suktuvui. Dirba taip pat kokybiškai kaip ir originalas. Sakyčiau, kad realiai čia turime 7Ah bateriją, tad už tokią kainą puiku.

Kelios pirkėjų padarytos baterijų nuotraukos: 1 foto, 2 foto, 3 foto, 4 foto, 5 foto, 6 foto.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(12)
(14)
(-2)

Komentarai ()