Prasideda didžiausias AliExpress sezono išpardavimas - super akcija monstriniam kalnų dviračiui su 1000W galia: 12.8Ah Panasonic išimama baterija, Shimano pavaros, storos 20 colių padangos ir dabar tokia kaina, kad pigiau negausite („Janobike E20“ el. dviratis, iš Ispanijos, be jokių mokesčių, Video, papildyta dar mažesne kaina!)  ()

Šiuo metu oficiali „Janobike“ parduotuvė AliExpress galinguosius „Janobike E20“ elektrinius dviračius parduoda iš Ispanijos sandėlio ir mus patikino, kad pirkėjams nebus jokių papildomų mokesčių, ir matoma kaina yra galutinė. O tai reiškia, kad tad tai yra pačios mažiausios kainos, kokias tik galima rasti.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2021-08-22 Prasideda didžiausias AliExpress sezono išpardavimas - super akcija monstriniam kalnų dviračiui su 1000W galia: 12.8Ah Panasonic išimama baterija, Shimano pavaros, storos 20 colių padangos ir dabar tokia kaina, kad pigiau negausite („Janobike E20“ el. dviratis, iš Ispanijos, be jokių mokesčių, Video, papildyta dar mažesne kaina!)  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Speciali akcija ir sąlygos

„Janobike E20“ elektrinis dviratis:

  • Aliexpress € 1041,75€ 1018,75 (atnaujinta 2021-08-23 d.);
    • specialaus išpardavimo kaina - galios iki 2021-08-27 d;
    • Būtina sąlyga: rinkitės siuntimą iš Kinijos, taip AliExpress neprideda mokesčių, o pardavėjas iš tikrųjų atsiųs iš Ispanijos;
    • jokių mokesčių;
    • į Lietuvą pristatys per 3-7 dienas.
    • Mažiausia kaina kitose parduotuvėse su visomis nuolaidomis - apie 1150€

„Janobike E20“ vaizdo įrašą rasite čia.

Oficiali „Janobike“ parduotuvė AliExpress galinguosius „Janobike E20“ elektrinius dviračius nuo 08-23 d. pradės pardavinėti už pačią mažiausią kainą rinkoje.

Dabar toji kaina dar mažesnė, nei buvo iš pradžių planuojama!

Ir svarbu yra tai, kad oficiali gamintojo parduotuvė siūlo jį pirkti be PVM, tad kaina nerealiai gera.

Kaip tai veikia?

Pačiame dviračio aprašymo puslapyje gamintojas nurodo:

  • Free tax for you
  • choose "shipp from china"
  • send from poland wareouse
  • delivery in 1-7 days

Bet pasirinkimuose šiuo metu yra tik Ispanijos sandėlis, tad mes paklausėme asmeniškai pardavėjo, ar tas pats galioja ir iš Ispanijos sandėlio. Atrašė žaibiškai greitai ir patvirtino, kad tikrai taip:

  • Yes, we also have stock in Spain. When you place an order, choose to send it from the warehouse in China, and then we will send it to you in the warehouse in Spain. The scooter will be received in about 3-7 days.

Tad esmė paprasta: pasirenkame Kinijos sandėlį, pritaikomos nuolaidos, o elektrinį dviratį į Lietuvą per 3-7 dienas atsiųs iš Ispanijos. Ir taip nereikės mokėti jokių papildomų mokesčių.

Tai yra įdomi ir AliExpress pardavėjų pradedama taikyti praktika. Apie tokią pirkimo schemą jau esame rašę šiame straipsnyje.

Ją yra išbandę ir pirkėjai iš Lietuvos bei teigia, kad užsakytos prekės iš Kinijos sandėlio realiai atkeliauja iš Europos sandėlių ir be papildomų mokesčių

Žinoma, tokią praktiką taiko tik dalis parduotuvių. Oficiali „Janobike“ parduotuvė mus patiko, kad jie yra vieni iš tokią praktiką taikančių ir pirkimas yra visiškai saugus bei paprastas.

Ir dabar „Janobike E20“ dviračiai parduodami už tokias kainas, kokių nerasime daugiau niekur kitur.

Kuo pasižymi „Janobike E20“ elektrinis dviratis?

„Janobike E20“ turi net 1000W galios bešepetėlinį elektros variklį ir palaiko 3 pagrindinius važiavimo režimus: vien elektra, elektra+žmogaus jėga, žmogaus jėga.

Tokios galios variklis leidžia pasiekti net iki 50 km/h greitį.

Didelis „Janobike E20“ privalumas yra ir tai, kad jis turi išimamą Panasonic 48V 12.8Ah bateriją.

Gamintojas tvirtina, kad tai yra aukščiausios klasės baterija, su įdiegtomis apsaugos priemonėmis ir tarnausianti bent 5 metus.

Šaunu ir tai, kad bateriją galima patogiai išimti ir taip nusinešus prie įkrovimo rozetės įkrauti. Nėra būtina prie jos gabenti viso elektrinio dviračio.

Baterija yra įkraunama per 6-7 valandas ir vienu įkrovimu vien elektra galima nuvažiuoti iki 50 km, o papildomai minant pedalus - iki 70 km.

„Janobike E20“ yra skirtas važinėtis pačiais įvairiausiais keliais. Ir turimi priekiniai bei galiniai amortizatoriai itin pravers važinėjantis nelygiais, bekelės tipo keliais.

Šis elektrinis dviratis puikiai pritaikytas važinėtis ir ganėtinai ekstremaliomis sąlygomis.

„Janobike E20“ yra tvirto aliuminio rėmo, sulankstomas elektrinis dviratis, su reguliuojamu sėdynės aukščiu (60-90cm). Dviratis atlaiko net iki 200 kg apkrovas.

Jis taip pat turi Shimano 7-nių bėgių perjungimo sistemą ir priekyje bei gale XOD hidraulinius stabdžius. Garantuojamas maksimalus važiavimo komfortas.

„Janobike E20“ ratai yra 20 colių dydžio ir 4.0 colio storio. Tvirtinama, kad stori Chaoyang ratai užtikrina puikų sukibimą su įvairia kelio danga ir speciali padangų mišinio struktūra užtikrina atsparumą pradūrimams.

„Janobike E20“ taip pat turi ryškų priekinį LED žibintą ir informatyvų LCD ekraną, kuriame pateikiama tokia informacija, kaip: pasirinktas važiavimo režimas, baterijos energijos kiekis, važiavimo greitis, nuvažiuotas atstumas.

Tuo pačiu ant vairo jau yra pritvirtintas ir dėklas telefonui. Šaunus papildomas dalykėlis.

Apibendrinus, „Janobike E20“ yra puikus elektrinis dviratis ir šiuo metu parduodamas už pačią mažiausią kainą, kokią tik galima rasti visoje rinkoje. 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(2)
(2)
(0)

Komentarai ()