Kaip „YouTube Premium“ paslaugą gauti 6,5 karto pigiau? VPN gudrybė, apie kurią mažai kas ir težino  (25)

Ar norėtume išbandyti „YouTube Premium“ 6,5 karto pigiau nei Lietuvoje?

Šiai gudrybei reikės VPN.

Galima rinktis bet kokį, bet rekomenduojame „NordVPN“ - šiuo metu tai vienas geriausių VPN pasaulyje, o atsižvelgiant į kainas ir taikomas akcijas, tai ko gero geriausia, ką galima gauti rinkoje. 


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-07-05 Kaip „YouTube Premium“ paslaugą gauti 6,5 karto pigiau? VPN gudrybė, apie kurią mažai kas ir težino  (25)

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ir kaip visa tai susiję su „YouTube Premium“?

Neabejojame, jog tikrai žiūrite „YouTube“, bet ar žinote, kas tai yra „YouTube Premium“? Visa oficiali informacija štai čia, o jei trumpai, tai „YouTube Premium“ esminiai privalumai tokie:

  • Vaizdo įrašų peržiūra be reklamų
  • Galite žiūrėti video net be interneto
  • Galite žiūrėti video net užrakinus mobiliojo telefono ekraną
  • Atsisiųsti dainas į telefoną ir klausytis be interneto
  • Žiūrėkite visus bene rimčiausių „YouTube“ kūrėjų kuriamus „YouTube Originals“ serialus ir filmus vos jiems pasirodžius, nieko papildomai nemokėdami.

Svarbu ne tik nerodomos reklamos, bet ir galimybė išsaugoti vaizdo įrašus arba atsisiųsti juos, kad vėliau juos galėtume mums patogiu laiku peržiūrėti.

Tai ne tik patogu, bet ir nereikės naudoti mobiliųjų duomenų, kai būsime toliau nuo miesto ir WiFi tinklo. O juk mobilieji duomenys papildomai kainuoja bei duomenų perdavimo greičiai būna mažesni, nei prisijungus prie WiFi tinklo.

Galiausiai, gauname ir „YouTube Music Premium“ paslaugą, leidžiančia be pertraukų klausytis milijonų dainų.

„YouTube Premium“ kaina Lietuvoje yra 8,49 eurai per mėnesį, o pirmasis mėnuo yra visiškai nemokamas.

Ar tai yra didelė kaina ir kaip ją sumažinti?

Ar tai yra brangu, ar ne - priklauso tiek nuo asmeninių finansinių galimybių, poreikių ir, žinoma, požiūrio.

Visgi, „YouTube Premium“ kainos ganėtinai stipriai skiriasi, priklausomai nuo šalies, kurioje jos bus užsakytos.

Štai žemiau pateiktoje lentelėje galite matyti, kokie yra didžiuliai skirtumai: nuo 1,57 iki 18,59 dolerių per mėnesį. Tad Lietuvoje taikomas €8,49 mėnesinis mokestis atrodo yra ties rinkos vidurkiu. Tačiau ir šį mokestį galima sumažinti.

Klausiate: kaip? Juk čia jau nustatytas Youtube mokestis ir nieko nepakeisi. Tikrai galima šį mokestį sumažinti ir tam puikiai padeda lietuviškas VPN sprendimas - „NordVPN“.

Lietuviai „NordVPN“ 14-ai milijonų pasaulio vartotojų teikia virtualaus privataus tinklo (angl. Virtual Private network – VPN) paslaugas ir jos masiškai populiarėja. VPN suteikia galybę privalumų, apie kuriuos išsamiai rašėme šiame straipsnyje.

Ir vienas jų, apie kurį mažai kas ir pagalvoja, yra galimybė „YouTube Premium“ paslaugas užsisakyti už pačią mažiausią kainą. Dar kartelį žvilgtelėkite į lentelę, kur yra pigiausia „YouTube Premium“ paslauga. Tikrai taip, Argentinoje - 1,57 doleris per mėnesį arba 1,32 euro. Tuo tarpu Lietuvoje 8,49 euro. 

Besinaudodami „NordVPN“ paslauga, galime savo kompiuterio IP adresą perjungti taip, kad rodytų, jog jungiamės iš Argentinos. Dėl to galėsime „YouTube Premium“ paslaugą užsisakyti už „argentinietišką“ kainą, nors iš tikrųjų būsime Lietuvoje, ir taip per mėnesį šio plano mokestį atpiginsime net 6,5 karto!

Ir čia tik vienas iš „NordVPN“ suteikiamų privalumų, kurių paslaugos yra vienos saugiausių ir pigiausių rinkoje. „NordVPN“ išsiskiria labai įdomiomis akcijomis, kurias mėgsta paleisti skirtingais sezonais. Tokiu atveju „NordVPN“ galima įsigyti labai pigiai (paspaudus šią nuorodą) - nepraleiskite progos!

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(52)
(50)
(2)

Komentarai (25)