Už mažiausią kainą per 283 d! Labai perkamas ir puikiai lietuvių vertinamas žibintuvėlis tik 17€: „už tokią kainą - nepriekaištingas“ (Video, „XANES multifunctional eight core headlamp“ atsiliepimai)  ()

Mažiausia kaina per 283 d!

Galioja iki 2021-12-20!

Iš Čekijos sandėlio

Net 1300 užsakymų, 4.9 balai ir puikūs atsiliepimai

Aliuminio korpusas, reguliuojami diržai

Atsparus vandeniui

Įkraunama 18650 baterija

Šviečia 10-24h

8*XPG LED'ai ir 4 švietimo režimai


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Šiuo metu šis ant galvos pritvirtinamas žibintuvėlis parduodamas už mažiausią kainą per paskutines 283 dienas. Iš Čekijos, su greitu pristatymu į Lietuvą jis kainuoja 16,55€. Puiki kaina.

Šis žibintuvėlis aprūpintas 8*XPG LED šviestukais ir užtikrina 4 švietimo režimus. Patys šviestukai bendrai yra  8.1 cm x 6.5 cm dydžio ir visą jų konstrukciją galima palenkti 90 laipsnių kampu.

Korpusas yra aliuminio su plastiko elementais. Atsparus vandeniu. Su reguliuojamais diržais. Bendrai sveria 290 gr. Įkraunama 18650 baterija ir šviečia nuo 10 iki 24 valandų.

„XANES multifunctional eight core headlamp“ yra pigus, bet kokybiškas žibintuvėlis. Tą patvirtina ir 1300 pirkėjų bei jų paliktas net 4.9 balų įvertinimas ir puikūs lietuvių bei kitų šalių pirkėjų atsiliepimai:

Pristatė į Lietuvą iš Čekijos per 7 dienas. Daiktas geras, tvarkingai pagamintas, baterija laiko apie savaitę. Šviečia ryškiai, iki 50+ metrų. Rekomenduoju pardavėją - 1 foto.

Labai geras, ypač kaip už tokią kainą. Štai mano nuotraukose galite pažiūrėti, kaip jis šviečia: 1 režimas - maksimumas, 2 režimas - vidutinis, 3 režimas - minimalus. Yra dar ir mirksėjimo režimas, bet man jis yra nenaudingas.

Naudoju jį pastarąją savaitę ir turiu pasakyti, kad labai geras. Patogus, lengvas, kokybiškai pagamintas, gerai šviečia ir baterija vis dar laiko. Ant korpuso indikatoriai irgi yra, tad lengva orientuotis. Puikus pirkinys - 1 foto, 2 foto, 3 foto, 4 foto, 5 foto.

Labai geras. Už tokią kainą jokių priekaištų. Štai vaizdai, kaip jis šviečia nakties metu, esant lauke: 1 foto, 2 foto, 3 foto, 4 foto, 5 foto, 6 foto.

„XANES multifunctional eight core headlamp“ apžvalga. Kalba turkiškai, bet yra vaizdų, kaip žibintuvėlis darbuojasi nakties metu:

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(1)
(1)
(0)

Komentarai ()