Už mažiausią kainą per 315 d. toks lituoklis, kokio greičiausiai nesate matę - „Pirmą kartą rankoje laikiau kažką panašaus. Veikia puikiai. Alternatyvos kainuoja net 10 kartų brangiau“ (Video, „YIHUA 938D“ atsiliepimai)  (1)

Mažiausia kaina per 315 d.

Galioja iki 2022-01-31!

Iš Čekijos ir Lenkijos

Puikūs pirkėjų vertinimai

120W

Reguliuojama temperatūra: 200~480°C

LED ekranas

Celsijaus ir Farenheito laipsnių keitimas

Automatinis miego režimas po 10 min. nenaudojimo ir kt.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„YIHUA 938D“ lituoklis šiuo metu parduodamas už pačią mažiausią kainą, bet akcijos trukmė yra labai trumpa, tad jei ieškote tokio įrenginio - verta paskubėti.

Pardavėjas ir pirkėjai garantuoja, kad „YIHUA 938D“ lituoklis atkeliauja labai saugiai supakuotas. Viskas savo vietose.

„YIHUA 938D“ lituoklio specifikacijos trumpai:

  • Įtampa: 220V±10% 50Hz; AC 110V±10% 60Hz
  • Galia: 120W
  • Reguliuojama temperatūra: 200~480°C
  • Temperatūros stabilumas ± 2°C (statinė būsena)
  • Galima dirbti: 0~40°C
  • Galima prietaisą laikyti: -20°C~80°C
  • Prietaiso laikymo patalpoje drėgnumas: 35%~45%
  • Įžeminimo antgalio Atsparumas <2Ω
  • Įžeminimo antgalio Įtampa <2mV
  • LED ekranas
  • Celsijaus ir Farenheito laipsnių keitimas
  • Automatinis miego režimas po 10 min. nenaudojimo

Tiek gamintojas, tiek ir pirkėjai su apžvalgininkų pabrėžia puikia šio lituoklio pagaminimo kokybę ir itin patogų naudojimąsi.

Labai tiksliai reguliuojama temperatūra, kas užtikrina maksimaliai plačias panaudojimo galimybes.

Lygiagretus elektrinių pincetų dizainas yra ypatingai patogu dirbant su mažais elektroniniams komponentams: lustų, lustų pašalinimui ir sulituotų komponentų montavimui.

„YIHUA 938D“ lituoklius įsigijo daugybė pirkėjų, turime beveik 300 atsiliepimų ir itin aukštą 4.8 balų įvertinimą:

Viskas supakuota į tokią kompaktišką dėžutę, kad net nustebau, kaip ir sutilpo. Stovas metalinis ir labai tvirtas. Maitinimo kabelis tarp valdymo bloko ir lituoklio yra pakankamai ilgas ir lankstus. Tik ekrane pateikiama informacija yra šiek tiek sunkiau įskaitoma. Mane šis įrenginys labai suintrigavo. Pirmą kartą rankoje laikiau kažką panašaus. Veikia puikiai, tereikia šiek tiek pasitreniruoti. Man jo reikia norint išardyti SMD komponentus. Esu patenkintas - 1 foto, 2 foto, 3 foto.

Pincetą primenantis lituoklis su temperatūros valdymu ir reguliuojamu pločiu tarp antgalių. Tinka darbui su SMD komponentais, turinčiais du kaiščius iki 3-4 mm pločio. Gali būti naudojamas pakeisti ir pašalinti mažus rezistorių rinkinius, tranzistorius ir kitus komponentus SOT-8 ir SOT-23 paketuose bei mažus IC su kaiščiais iš dviejų pusių. Netinka BGA litavimui. Norėdami gauti geresnę darbo patirtį, naudokite gerą pastą – pavyzdžiui, RMA-218. Už kokybę skyriau 3 žvaigždutes, nes antgaliai turi būti ištiesinti ir sulenkti tinkamais kampais, kad prieš naudojimą būtų lygiagrečiai vienas su kitu. Korpuso rankenos nėra pakankamai įtemptos ir gali šiek tiek pasislinkti į vieną pusę. Tikroji darbinė temperatūra yra 2/3 nuo skaičiaus, kuris rodomas valdiklio indikatoriuje. Gera darbo temperatūra pagal indikatorių yra 350...380C. Apibendrinant - tai ne įrankis remonto dirbtuvėms, bet neblogas namams/pasidaryk pats. Ypač dėl kainos. Alternatyvos? Yra garsesnių prekės ženklų gamintojų įrankių, bet jie kainuoja 10 kartų daugiau - 1 foto, 2 foto, 3 foto.

Labai geras įrankis dirbant su SMD komponentais, ypač norint juos pašalinti. Padariau išsamią šio prietaiso apžvalgą ir galite ją pažiūrėti čia (anglų kalba).

Šauni „YIHUA 938D“ lituoklio apžvalga anglų kalba: išpakavimas, funkcijų ir pagaminimo kokybės aptarimas bei detalus testavimas:

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(3)
(3)
(0)

Komentarai (1)

Susijusios žymos: