[Akcija trumpai] Lietuvių „NordVPN“ švenčia 10 metų gimtadienį ir visiems dalija fantastiškas dovanas - štai kaip gauti nemokamą VPN paslaugą net iki 2 metų  (1)

Lietuvių sukurtas „NordVPN“ technologijos.lt portalo skaitytojus informuoja, kad šiuo metu švenčia 10-ies metų sukaktį ir ta proga visiems paruošė super pasiūlymą.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2022-02-10 [Akcija trumpai] Lietuvių „NordVPN“ švenčia 10 metų gimtadienį ir visiems dalija fantastiškas dovanas - štai kaip gauti nemokamą VPN paslaugą net iki 2 metų  (1)

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Išskirtinis „NordVPN“ pasiūlymas

Jei vartotojas nusiperka 2 metų abonementą už 71,76 eurų, kas yra net 71 % siekianti nuolaida - ši paslauga mėnesiui kainuos tik 2,99 eurų per mėnesį.

Paprastai ši „NordVPN“ paslauga mėnesiui be jokių akcijų kainuoja 10,75 €, tad dabar, pasinaudojus šia išskirtine akcija, ją galite įsigyti už nerealiai gerą kainą. 

Plius, visi užsisakę šią paslaugą, laimės vieną iš prizų:

  • papildomai 1 mėn. nemokamai;
  • papildomai 1 metus nemokamai;
  • arba papildomai net 2 metus nemokamos paslaugos.

Žinoma, kuo geresnis prizas, tuo jų mažiau. Tačiau laimės VISI ir mažų mažiausiai dovanų gausite 1 papildomą mėn. nemokamai.

„NordVPN“ taip pat suteikia naujiems klientams galimybę pasinaudoti 30 dienų pinigų grąžinimo garantija. Tai reiškia, kad jei nuspręsite, kad „NordVPN“ nėra Jums tinkamas VPN paslaugų tiekėjas, galėsite sumokėtus pinigus susigrąžinti. Tad išbandyti tikrai verta.

Kuo ypatingas „NordVPN“ galite paskaityti šiuose straipsniuose:

  1. Kas yra „NordVPN“?
  2. Pagrindinės priežastys, kodėl pasaulyje tiek daug žmonių naudoja VPN: kaip Netflix ir Linkomanijos ribojimai sukėlė tikrą VPN sprogimą
  3. Kaip „YouTube Premium“ paslaugą gauti 6,5 karto pigiau? VPN gudrybė, apie kurią mažai kas ir težino

  4. Kalėdos su Hariu Poteriu per „Netflix“? Paprasta gudrybė kaip tai padaryti Lietuvoje: ar žinojote, kad standartiškai Lietuvoje matote mažiau „Netflix“ turinio, nei Antarktidoje, ir net 7 kartus mažiau, nei JAV?

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(1)
(0)
(1)

Komentarai (1)