To jau seniai nebuvo! Geriausi daiktai už superines kainas ir net 1100€ vertės el. dviračiai, 650€ el. paspirtukai, 130€ ventiliatoriai dovanų (Video)  ()

„Super Deals“ išpardavimas!

Iki 70% nuolaidos + kuponai

Įspūdingi prizai: net 1100€ vertės el. dviračiai, 650€ el. paspirtukai, 130€ ventiliatoriai ir kt.

Iš Europos sandėlių

2-jų metų garantija

1) „Roborock S7“ - geriausias 2021-ųjų robotas dulkių siurblys, išbandytas technologijos.lt komandos + dovanų Tronsmart belaidė garso kolonėlė;

2) „Xiaomi Jimmy JW31“ - belaidė aukšto slėgio plovimo įranga;

3) „Eleglide D1“ - off-road paspirtukas, 500W galios, 48V 18Ah baterija, vienu įkrovimu iki 70 km, 45 km/h, 10 colių ratai.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Geekmaxi skuba informuoti, kad prasidėjo „Super Deals“ išpardavimas.

Žinomiausi, populiariausi ir geriausiai pirkėjų vertinami daiktai dabar parduodami su iki 70% siekiančiomis nuolaidomis bei papildomais nuolaidų kuponais.

Geekmaxi suteikia net iki 100 eurų vertės kuponų ir visą informaciją rasite oficialioje internetinėje svetainėje čia.

Taip pat Geekmaxi dar papildomai suteiks 20€ kuponą visiems, kurie užsisakys už daugiau kaip 200€. Tad pasinaudosite išskirtiniais kuponais pirkdami norimą daiktą ir jį įsigiję - gausite dar kuponą kitoms prekėms.

Kitas puikus dalykas yra tai, kad galima VISIŠKAI NEMOKAMAI dalyvauti Lucky Scratch žaidime ir laimėti įspūdingus prizus. Bus išdalinti net 1100€ vertės el. dviračiai, 650€ el. paspirtukai, 130€ ventiliatoriai ir kt.

Tereikia užsiregistruoti Geekmaxi svetainėje ir jau galėsite sudalyvauti šiame konkurse. Tą galite padaryti čia.

Taip pat svarbu, jog šiame tekste minimi daiktai siunčiami iš Europos sandėlių, tad pristatymas į Lietuvą greitas ir be jokių papildomų mokesčių.

Pabrėžiama, kad visus mokesčius sutvarko Geekmaxi, tad pirkėjams niekuo rūpintis nebereikia. Kokią kainą matote užsakymo pabaigoje, tokia ji ir yra galutinė.

Plačiau apie pirkimą iš Geekmaxi galite paskaityti čia.

Geriausias 2021-ųjų robotas dulkių siurblys - „Roborock S7“

  • Geekmaxi - 479€;
    • kuponas: ZrC6b5Jh;
    • į Lietuvą pristatys per 3-7 d.d.;
    • 2-ejų metų garantija;
    • dovanų Tronsmart belaidė garso kolonėlė.

„Roborock S7“ yra geriausias 2021-ųjų robotas - mes jį išbandėme ir drąsiai rekomenduojame: mūsų apžvalgos čia ir čia.

Po bandymų galime Roborock S7 apibūdinti dviem žodžiais: fantastiškas robotas.

Iš esmės daugiau nieko sakyti ir nereikia. Jei ieškote aukščiausios klasės, pažangiausiais techniniais sprendimais ir išmaniomis galimybėmis pasižyminčio roboto už priimtiniausią kainą - „Roborock S7“ yra būtent tai.

Roboto pliusai:

  • aukščiausia pagaminimo ir surinkimo kokybė;
  • roboto galia siekia 68W, kas yra net labai daug;
  • „HyperForce™“ siurbimo sistema - 2500Pa siurbimo slėgis;
  • pirmasis robotas, kuris naudoja visai naujo dizaino plaukiojantį šepetį - puikiai prisitaiko prie valomų paviršių;
  • ultragarsinis kiliminės dangos aptikimas - automatiškai padidina siurbimo galią;
  • pirmas kompanijos robotas, kuris automatiškai pakelia plovimo priedą - 5 mm;
  • pirmasis robotas su „VibraRise™“ technologija, kuri užtikrina grindų šveitimo funkciją - plovimo priedas vibruoja 3000 kartų per minutę ir taip pašalina net įsisenėjusias dėmes;
  • vandens padavimą reguliuoja integruota elektronika;
  • vienu metu plauna ir siurbia;
  • 5200 mAh baterijos užtenka dirbti iki 3 val. (esant mažiausiai siurbimo galiai);
  • LiDAR navigacijos sistema;
  • aukščio, smūgių bei kiti jutikliai;
  • vaikų užraktas;
  • super platus išmaniųjų funkcijų pasirinkimas programėlėje;
  • pirmas robotas, kuris turi automatinę atliekų surinkimo stotelę.

Roboto minusai:

  • 9,65 cm storio - toks robotas gali ir nepalįsti po kai kuriais baldais. Čia absoliučiai visų LiDAR navigaciją turinčių robotų problema, kadangi toji lazerinė navigacijos sistema įtaisyta tiesiai virš roboto - tame išsikišusiame bumbule;
  • kaina - visgi ne pats pigiausias robotas rinkoje. Bet ir technologijos bei išmanumas toks, kad pigesniems modeliams neįmanoma prilygti Roborock S7 robotui.

„Roborock S7“ turi kone viską, ko tik gali reikalauti ir pats išrankiausias pirkėjas.

„Xiaomi Jimmy JW31“ - belaidė aukšto slėgio plovimo įranga

  • Geekmaxi - 93,99€;
    • kuponas: CRjDCSFm;
    • į Lietuvą pristatys per 3-7 d.d.;
    • 2-ejų metų garantija.

Didžiuosiuose Lietuvos miestuose automobilio plovimas plovyklose jau tapo įprastu reiškiniu.

Vis dėlto, kartais pasitaiko tokių situacijų, kai plovyklos artimiausiu spinduliu rasti nepavyks ar tiesiog nesinori į ją važiuoti. Esant tokioms situacijos gali itin pravesti mobili „Xiaomi Jimmy JW31“ plovimo įranga.

Didžiausias šios plovimo įrangos privalumas yra tai, jog ji nereikalauja elektros šaltinio. Energija „Xiaomi Jimmy JW31“ šiuo atveju teikia 12500 mAh talpos baterija. Pastarosios baterijos energijos pakanka dviem automobiliams nuplauti.

Tuo tarpu šios baterijos įkrovimas užtrunka apie 2,5 valandos ir yra atliekamas naudojant specialų komplekte pridedamą įkroviklį.

Svarbu pabrėžti dar ir tai, kad „Xiaomi Jimmy JW31“ neteršia gamtos. Ši plovimo įranga gali naudoti vandenį tiek iš vandens telkinių, tiek iš kibiro ar vandens čiaupo.

Kitaip sakant, automobilio plovimas šiuo atveju yra atliekamas grynu vandeniu be jokių papildomų cheminių priemonių. Bet jei norėsite, galima išpurkšti ir šampūną.

„Xiaomi Jimmy JW31“ turi galingą 180W variklį, todėl gali sukurti net 2,2MPa siekiantį vandens slėgį ir per valandą sugeba aptarnauti apie 180 litrų vandens. Tokio „Xiaomi Jimmy JW31“ pajėgumo pilnai pakanka net ir didžiausiam purvui nuplauti.

Žinoma, tai neprilygsta automobilio plovyklos siūlomam pajėgumui, tačiau esant prie ežero ar gamtoje, „Xiaomi Jimmy JW31“ plovimo įranga tikrai yra pati geriausia įmanoma alternatyva. Tiesa, tokiais atvejais reikia žiūrėti taisykles, kad nepažeistumėte jų reikalavimų ir negautumėte baudos.

Svarbu pabrėžti dar ir tai, kad „Xiaomi Jimmy JW31“ iš karto atkeliauja su specialia talpa putoms laikyti. Kitaip sakant, naudojant visas šios plovimo įrangos funkcijas galima gauti rezultatą prilygstantį pilnai automobilio plovyklos programai.

Tai yra įmanoma dėl tos priežasties, nes „Xiaomi Jimmy JW31“ užtikrina ne tik pakankamą vandens slėgį ir apiplovimą putomis, bet dar siūlo ir penkis skirtingus vandens purškimo antgalius.

Gamintojas tvirtina, kad šis plovimo įrangos funkcionalumas gali praversti ne tik plaunant automobilį. „Xiaomi Jimmy JW31“ gali tapti puikiu pagalbininku ir tada, kai norėsite nuplauti namų terasos langus ar tiesiog greitai palaistyti augalus darže.

„Eleglide D1“ - off-road paspirtukas, 500W galios, 48V 18Ah baterija, vienu įkrovimu iki 70 km, 45 km/h, 10 colių ratai

  • Geekmaxi - 574,99€;
    • kuponas: fCBkM9pu;
    • į Lietuvą pristatys per 3-7 d.d.;
    • 1-erių metų garantija.

„Eleglide D1“ yra skirtas važinėtis ne tik asfaltuotais bei miesto keliais, bet ir su juo bus malonu važinėtis vadinamaisiais off-road (bekelės) keliais.

„Eleglide D1“ monstriukas aprūpintas 500W galios bešepetėliniu varikliu, dvigubais diskiniais stabdžiais ir amortizatoriais priekyje bei gale. Viskas padaryta tam, kad „Eleglide D1“ būtų važinėtis kuo maloniau.

Beje, tikriausiai pastebėjote, kad prie „Eleglide D1“ galima pritvirtinti arba nuimti sėdynę. Pastarosios aukštis yra reguliuojamas, kaip, beje, ir vairo. Paspirtukas sulankstomas, tad lengva jį įsidėti į automobilio bagažinę ar tiesiog gabentis drauge.

„Eleglide D1“ turi 10 colių dydžio ratus ir 48V 18Ah (864Wh) bateriją. Vienu įkrovimu galima nuvažiuoti net iki 70 km ir palaikomi 3 režimai: 15 km/h, 25 km/h ir 45 km/h.

„Eleglide D1“ turi LED žibintus, informacinį LCD ekraną, Kruizo režimą, praplatintą stovėjimo aikštelę - plotis siekia 21 cm.

Šaunus el. paspirtukas tiek kelionėms į reikiamus objektus, tiek ir smagiam laisvalaikio praleidimui.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(1)
(0)
(1)

Komentarai ()