Skaitmeniniai žiūronai atveria naujas stebėjimo galimybes  (3)

Kompanija SONY išplatino pranešimą, jog sukūrė pirmuosius skaitmeninius žiūronus. Eiliniam vartotojui buvo pasiūlyti du modeliai: DEV-3 ir DEV-5. Skirtingai nuo įprastinių žiūronų skaitmeniniai žiūronai leidžia ne tik detaliai apžiūrinėti tolumoje esantį objektą, bet ir pasinaudoti pauzės funkcija bei matytą vaizdą „atsukti atgal“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Išskirtinė DEV-5 modelio savybė – GPS imtuvas, kuris įrašomuosiuose vaizdo klipuose ir fotografijose automatiškai daro geografinio turinio žymes. Vartotojas gali įsirašyti Full HD standarto vaizdo failą su stereogarsu į atminties kortelę ir vėliau įrašą peržiūrėti 3D formatu. Skaitmeniniai žiūronai suteikia 10x optinio ir 20x skaitmeninio priartinimo galimybę. Siekiant padidinti vaizdo ryškumą, abiejuose modeliuose naudojama Optical SteadyShot vaizdo stabilizavimo sistema. Žiūronus galima prijungti prie HDMI sąsają turinčio televizoriaus.

SONY skelbia, kad tiek DEV-3, tiek ir DEV-5 modelio žiūronai prekyboje pasirodys lapkritį ir kainuos atitinkamai 1,4 ir 2 tūkstančius dolerių.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
Autoriai: Gertautas Sankauskas
(3)
(0)
(2)

Komentarai (3)

Susijusios žymos: