[Žinios trumpai] Sąmokslo teoretikai šėlsta: skelbiama video, kuriame rastas kelionės laiku įrodymas (Video)  (9)

Sąmokslo teoretikai vėl džiaugiasi – nuotraukoje, darytoje prieš 85 metus, jie rado moterį, kalbančia mobiliuoju telefonu.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Matyt 1937-ieji buvo labai ypatingi metai – karts nuo karto į juos atkreipia dėmesį sąmokslo teoretikai, ieškodami įrodymų apie kelionių laiku egzistavimą. Pavyzdžiui, anksčiau jie rado „įrodymų" italų abstrakčiojo menininko Umberto Romano paveiksle, o dabar – tų pačių metų filme, rašo „Daily Star".

Šį kartą sąmokslo teoretikai atsigręžė į filmuotą medžiagą, darytą 1937 m. Vaizdo įraše matyti, kaip minia žmonių leidžiasi laiptais, matyt, išeina iš bažnyčios, kuriame mieste tai vyksta, deja, nežinoma.

Entuziastų dėmesį patraukė iš žmonių išsiskirianti moteris – visos moterys, matyt, apsirengusios valstietiškai – skarelėmis ir suknelėmis. Tačiau viena iš jų tikrai išsiskiria iš bendros minios, sąmokslininkai iškart prikibo prie šio fakto.

 

Anot „detektyvų", moteris aiškiai pasipuošusi modernesne suknele, jos galvos nedengia skarelė, o papuošta mažyte kepure. Tačiau tai nėra įdomiausia. Atkreiptas dėmesys į moters elgesį – atrodo, kad ji laiko mobilųjį telefoną prie ausies ir net kažką į jį sako.

Tuo pačiu metu sąmokslo teoretikai teigia, jog ji į kurią nors iš aplinkinių moterų minios neatsigręžia ir net sustoja, tarsi norėdama išgirsti savo pašnekovą. Keliautojų laiku medžiotojai tuo metu taip pat primygtinai pabrėžia, kad moteris nesikreipia į aplinkinius ir taip pat į juos nereaguoja.

 

Įdomu tai, kad sąmokslininkai taip pat rado įrodymų apie kelionių laiku egzistavimą anksčiau italų menininko-abstrakcionisto Umberto Romano paveiksle „Ponas Pynchonas ir Springfildo gyvenvietė", kuris taip pat buvo nutapytas 1937 m. Paveiksle buvo pastebėtas vyras, kuris tariamai sėdi su „iPhone" rankose ir „skrolina" jame pranešimų juostą.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(10)
(24)
(-15)

Komentarai (9)