Pamatykite! „Nokia“ pirmą kartą per 60 metų pakeitė ikoninį logotipą (Foto)  ()

Naująjį logotipą sudaro penkios skirtingos formos, sudarančios žodį NOKIA. Ikoninės mėlynos senojo logotipo spalvos buvo atsisakyta – ji pakeista įvairiomis spalvomis.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Nokia“ sekmadienį (vasario 26 d.) paskelbė apie planus pirmą kartą per beveik 60 metų pakeisti savo prekės ženklo identitetą su nauju logotipu, nes telekomunikacijų įrangos gamintoja daugiausia dėmesio skiria agresyviam augimui.

Naująjį logotipą sudaro penkios skirtingos formos, sudarančios žodį NOKIA. Ikoninės mėlynos senojo logotipo spalvos buvo atsisakyta – ji pakeista įvairiomis spalvomis, atsižvelgiant į naudojimą.

„Senasis logotipas ir spalva buvo susietas su išmaniaisiais telefonais, o šiais laikais mes esame verslo technologijų įmonė“, – interviu „Reuters“ sakė generalinis direktorius Pekka Lundmarkas.

2020 m. perėmęs vadovavimą sunkumų patiriančioje Suomijos įmonėje, Lundmarkas nustatė strategiją, susidedančią iš trijų etapų: perkrovimo, pagreitinimo ir naujo mastelio. Kai perkrovimo etapas baigtas, Lundmarkas sakė, kad prasideda antrasis etapas.

 

Nors „Nokia“ vis dar siekia plėsti savo paslaugų teikėjų verslą, kai parduoda įrangą telekomunikacijų bendrovėms, dabar pagrindinis jos tikslas yra parduoti įrangą kitoms įmonėms.

„Nokia“ pereinant prie gamyklų automatizavimo ir duomenų centrų, ji taip pat bendraus su didelėmis technologijų įmonėmis, tokiomis kaip „Microsoft“ ir „Amazon“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(6)
(12)
(-6)

Komentarai ()